| | ||||||
| Anket Sonuçları: Kendinizi mutsuz hissedince ne yaparsınız? | |||
| Ağlarım | | 10 | 30.30% |
| Birisiyle konuşurum | | 5 | 15.15% |
| Uyurum | | 3 | 9.09% |
| Kuaföre giderim | | 0 | 0% |
| İntihar planları yaparım | | 1 | 3.03% |
| Şarkı söylerim | | 2 | 6.06% |
| Bağırırım | | 1 | 3.03% |
| Islık çalarım | | 0 | 0% |
| İnternete girerim | | 1 | 3.03% |
| Nedenini düşünürüm | | 1 | 3.03% |
| Kitap okurum | | 0 | 0% |
| Alışverişe çıkarım | | 0 | 0% |
| Sinemaya giderim | | 0 | 0% |
| Televizyon seyrederim | | 0 | 0% |
| Birşeyler kırarım | | 1 | 3.03% |
| Duş alırım | | 3 | 9.09% |
| Diğer | | 5 | 15.15% |
| Oy Kullananlar: 33. Bu ankette oy kullanamazsınız | |||
![]() |
| | #1 (mesaj-linki) | |
| Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız?
Mutsuz olunca aslında hiçbirşey yapmak istemeyiz; ancak yine de birşeyler yaparız. Paylaşalım mı?
| |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız?
Canım çok sıkılırsa küçük yaramazlıklar yaparım. Konuşan iki kişinin dikkatini dağıtırım telefon sapıklığı yaparım alternatif çok. Kapı zili çalar kaçarım çetemde var yaş ortalamamız 22, 25, 30 çokda eğlenceli oluyo.
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız?Benim huyum daha kötü, mutsuz olduğumda her neredeysem çıkarım ve giderim..Amaçsız..Arkamda bıraktıklarımı düşünmeden..Mutsuz..Yorgun..Yalnız... | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız? Mutlaka uyurum, uyumak; yarı ölüm halidir, bu vesile ile herşeyden uzaklaşmış oluyorum ve buda beni çok rahatlatıyor bi tür terapi yani.Saygılarımla | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Önceden kitap okurdum.Bu aralar resim yapıyorum.
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız? Ağlamayı tercih ederim... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız? Spor Yaparım, Koşarım... (Sinirlendiğimde Ağlarım) (: | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız? sinirlenince kendimi harekete,bi işe odaklanmaya,yada bi yerleri gezmeyle gideririm,amaaa mutsuz olduğumda bu farklı önce mutsuzluğumun nedenini düşünürüm,neden kaynaklandığını,sebeplerini uzunca bi kendimi dinlerim.Çünkü önce sebebini bilmemiz gerekir,yani mutsuzluğun sebebi belki kendimiz olabilir Çuvaldızı önce kendime batırırım. | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
mutsuzluk nedeniyle ağladığımı pek hatırlamıyorum..aslında mutsuz olduğumdada birşeyler yaptığım söylenemez."mut" derler ya..Aynen öyle.."mut" gibi oturup kalıyorum | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Ya bir dostla paylaşırım derdimi ama paylaşamıyorsam kendimi işe veririm.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| mutsz hissedince, |
Kendinizi Mutsuz Hissedince Ne Yaparsınız? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Uykunuz Gelmeyince Ne Yaparsınız? | HerHangiBiri | Anketler | 32 | 11-04-2009 23:14 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? | Hi-LaL | Arşive Kaldırılan Konular | 5052 | 01-03-2009 18:57 |
| Haşim Koç - Kendinizi Şoför Mü Sandınız | TiglonBoYs | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-07-2008 10:36 |
| Emel Müftüoğlu - Mutsuz musun? | MaRCeLLCaT | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 25-03-2008 14:50 |
| Kendinizi Nasıl Hissediyorsunuz? [Arşiv] | Blue Blood | Arşive Kaldırılan Konular | 1006 | 18-02-2007 10:55 |