| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır?
Hiç deneyimim olmadı, olmasını da istemem, yolları, uzağı pek sevmem ama çevremden gördüklerim gayet mutlu insanlar =)
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? aşk var madem sanalıda vardır bunun ,kesinlikle olabilir diyorum ne farkı var olur ve bu bence çok normaldirde... | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
Sanal aşk var ama iyi sonuçlanması zor, sanaldan gerçeğe dönmek o kadar kolay değil, insanlar kişiliğini anlatmıyorlar sanalda fazla, örnek olarak, kabadayı ve cahil birisiyken kültürlü görünebiliyor google sayesinde.
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
Benim fikrim Sanal Aşk yoktur. Anca karşıdakine bi hoşlantı olur belki birazda alışmaktan dolayı sevgi ama Gerçek aşkı arıyorsanız Sanalı bırakın derim | |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Bence sanal aşk çok şaçma... | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
birşeyler hissedersin ama çabuk geçer bence | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
Internetten birini sevdim ama sevmez olaydim. | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? kesinlikle yoktur... | |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
Sanalda aşk belki vardır, belki yoktur. Bilmiyorum. Ama sanal gerçeklik varsa sanal aşk niye olmasın ki? Ancak aşk tenseldir de, dokunmak ister.
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? sanal aşk var dediysem bir bildiğim var demi o zaman yoktu aslında ama şimdi var..kardeşim sanal aşkını ailemize tanıştıracak ilerleyen günlerde, hehe onlar sanal olduğunu bilmiyor Hakkında hayırlısı inşallah...sanal var!!!!!!!!! | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Sanal Aşk Var mıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal TV | HarmDestroy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 03-10-2009 17:55 |
| Sanal Sevgilim | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 5 | 13-07-2008 00:01 |
| Sanal Gerçeklik | Blue Blood | Mühendislik Bilimleri | 2 | 27-03-2008 00:45 |
| Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 18-12-2007 17:17 |
| Sanal Ev Hayvanları | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 03-05-2006 14:03 |