| | #1 (mesaj-linki) | |
| Sanal Aşk Var mıdır? internette başalyan aşktır.chat ortamı msn falan derken aradaki yakınlaşmanın aşk olduğu sanılır. fakat birşeyler hep eksiktir bu yaşananda. hissedilemez, dokunulamaz ve görülemez sevgili. diye yazmış, birisi itü sözlüğe. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? bişey hissedebilirsiniz ama bu aşk değildir bence (hayır) | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Hoşlanabilirsiniz. Aşk'ta Olabilir Bence. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır?
İlginizi çeker "Merak" konunuz olmuştur..Adına "aşk" dersiniz. Reelinize dökmeden "aşk" "aşk" değildir..Duygular ve İfadeler Sanal'dır.. | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
Bence vardır.. mesela ben burda birinin yazılarına aşık oldum..! yazılarının adresi ben olmak isterdim ..ama nerde o günler illa bizim canımızı yakacak yanlış adreslerde konaklıyoruz
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Kesinlikle var. Bu bir gerçek. Aşk; insanın fiziksel görünümü ile alakalı değildir paylaşımlarla sevginin hissedilmesiyle ilgilidir. Nitekim birçok birbiri ile uyuşmayan çift vardır. Uzunu kısası, güzeli çirkini, vs... | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Vardır...Düşünün akşama kadar birsürü insanlarla telefonla görüşüyor sesinden, internet aracılığı ile yazışıyor yazdıklarından bir şekilde etkileniyoruz ve bu süreklilik arzettiğinde mutlaka ama mutlaka sanal aşk kendiliğinden oluşmaya başlıyor...Bence yoktur diyenler tekrar sorsunlar kendilerine.Saygılarımla | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Tabi ki hayır | |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
Var, gözümün önünde yaşandı ve bitti, sanal aşk olmalı mı derseniz hayır derim.
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Sanal Aşk Var mıdır? Sanal aşk vardır bence ve bu şekilde olup, evlenen ve şimdi bebek bekleyen bir yakınım var böyle bir şahitliğim olmasa idi farklı düşünürmüydüm, bilemiyorum. | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| aşk varmıdır, sanal ask, sanal aşk, sanal aşk var mıdır, sanal aşk varmıdır, |
Sanal Aşk Var mıdır? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sanal TV | HarmDestroy | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 3 Hafta Önce 21:23 |
| Sanal Sevgilim | BARIŞ | YouTube'dan Seçmeler | 5 | 12-07-2008 22:01 |
| Sanal Gerçeklik | Blue Blood | Mühendislik Bilimleri | 2 | 26-03-2008 22:45 |
| Sanal - Sanal Nedir - Sanal Hakkında | Blue Blood | X-Sözlük | 0 | 18-12-2007 15:17 |
| Sanal Ev Hayvanları | Blue Blood | Internet/Bilgisayar Dünyası | 0 | 03-05-2006 12:03 |