| | #261 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz?
fiyat tarifesinden kota sınırının 4 gb olmasından sınırsızlardada hızın düşük olmasından ve reklam filmlerine vergilerimizin savrulmasından şikayetciyim Allah cezalarını versin derdimde demiyim | |
|
| | #262 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz?Hiçbir Zaman Memnun Kalmadım Hala'da Kalacağımı Zannetmiyorum... | |
|
| | #263 (mesaj-linki) | |
Memnunum. Önemli bir sorun olmadı.
| |
|
| | #264 (mesaj-linki) | |
arkadaslar ben internet aldım 2aydır alıstım artık adsl birgün var birgün yok ve birde kaliteli internet ttnet reklamlarını görüyorum sadece yani diyorum fakat 24 ay kontrat yapıyorlar insanı bagımlı hale getiriyorlar verilen hizmet kalitede sıfır her yönden sıfır arıyorum müşteri hizmetlerini bekle zaten aramaylada düşmüyor düşüncede alo buyrun anlatıyorum derdimi onu türk telekomla görüşün diyolar orayı arıyorum onlarda aynı cevap işin açıkcası bıktım artık huzurum bozuldu hergün aynı sorun komedi gibi bir olay paramızla rezil oluyoruz olay bu bence | |
|
| | #265 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Evet Telekom'la Tanıştığıma Memnun Oldum .D Tek Kötü Olan, Türkiye'de İnternet Paket Hızı Düşük Dağıtılması,Yasaklı Site'leri Engellenmesi, Santral Sorunu. | |
|
| | #266 (mesaj-linki) | |
Ben 3 Yıldan Fazla TTN Abonesiyim Ama Hep yeniler Faydasını Görüyor eskilere Bisi Yok Ve Baska Ülkelere Kıyaslandıgında Hem yavas Hem Pahalı Hemde Cok Büyük Fark Var Acıkcası Hiç memnun değilim
| |
|
| | #267 (mesaj-linki) | |
Teknik destek yetersiz aboneyi çok bilgili veya kara cahil sanıyorlar.üstelik pahalı.
| |
|
| | #268 (mesaj-linki) | |
En pahalı interneti Türkiye'nin kullandığını duymuştum ama ben memnunun. 1 Ocak 2009'da bağlandı. Bugün 25 Ocak sadece 1 defa kesildi.
| |
|
| | #269 (mesaj-linki) | |
kesinlikle hayır çok berbat ya özelikle de bu aralar yani internet war mı yok mu belli deil | |
|
| | #270 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Memnun degilim. | |
|
![]() |
| Etiketler |
| adsl, hizmetlerinden, memnun, musunuz, telekom |
Telekom ADSL Hizmetlerinden memnun musunuz? Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Kadınları Memnun Etmek mi? | kompetankedi | Kadınca | 74 | 13-07-2009 02:49 |
| Sigara Kullanıyor musunuz? | firstlady | Anketler | 63 | 08-02-2009 11:53 |
| Kurt Telekom ADSL | tusubasa | Komik Flash'lar/Video'lar | 4 | 05-10-2008 12:59 |
| Telekom Arama 1[1].0 | virtuecat | Arşive Kaldırılan Konular | 13 | 01-09-2008 07:33 |
| Telekom Reklamı | Blue Blood | Komik Flash'lar/Video'lar | 7 | 17-04-2008 16:50 |