| | #201 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe
ARKADAŞIM ÇOK GÜZEL Bİ PAYLAŞIM BEN YENİ ÜYE OLDUM AMA BAKTIM Bİ GÖZ GEZDİRDİM GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAGLIK ![]() ![]() | |
|
| | #202 (mesaj-linki) | |
Herkese Selamlar Olsun!
| |
|
| | #203 (mesaj-linki) | |
tskler arkadaslar
| |
|
| | #204 (mesaj-linki) | |
saulun beyler cok zamet oldu Son Düzenleyen asla_asla_deme; 25-09-2007 @ 21:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #205 (mesaj-linki) | |
| sagol
emegine,ellerine saglik.hazar denizi kiyilarindan binlerce selam
| |
|
| | #206 (mesaj-linki) | |
xp de acılmıo bu yardım pls:'(
| |
|
| | #207 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe MSN'İ 2 HAFTADIR KULLANAMIYORUM YENİ SÜRÜMÜ YÜKLEMEK İÇİN HOTMAIL ANA SAYFAYA GİRİYORUM FAKAT SAYFA GÖRÜNTÜLENEMİYOR YAZISI ÇIKIYOR NE YAPABİLİRİM?
| |
|
| | #208 (mesaj-linki) | |||||||||
Açamadığınız Zip dosyası olabilirmi ? winzip,winrar altarnatiflerini deneyin. yada kısıtlı kullanıcı olmadığınızdan emin olun.
| |||||||||
|
| | #209 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe Msn bende sürekli hata veriyor ,bende bu eklentiyi yüklüyorum umarım o hatayıda düzeltir bu yenilik.
| |
|
| | #210 (mesaj-linki) | |
PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER ![]() MRB ARKADAŞLAR PAYLAŞIM GÜZEL ŞEY AMA PROGRAMI YÜKLEDİĞİN ZAMAN PROGRAM HATA VERİRSE EROR YOK TANIMLANMAMIŞ YOK ARŞİFDE SORUN VAR DİYE KOYMATIN BÖYLE PROGRAMLARI SİTEYE MİLLETİDE KANDIRMAYIN YÜKLÜYORUZ KULLANALIM DİYE BEKLYİROUZ YÜKLEMESİNİ HEM KOTAYA GİRİYO HEMDE Bİ İŞE YARAMAIYO NE İŞTR BU ÖNCE Bİ KONTROL EDİN MADEM ONDAN SONRA KOYUN MSN 8,5 SÜRÜMÜ HATA VERİYO DAHA KURMADAN SIKIŞTIRMA PRGORAMINDAN ATIYO YETKİLİLERE DUYURULUR Son Düzenleyen turmob; 28-09-2007 @ 01:07. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, suite, türkçe, windows |
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 4 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |