| | #231 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe
arkadaşıma gösterim 8.5 kurdu karıştırmışşşş. Anında Avatardaki Resmimi Aynı Boyutlarda Çaldı. Bende Şmdi Kurdum Ama Bulamıyorum Nrden Çaldını. Bi Yardımcı Olabilirmisiniz Acaba? | |
|
| | #232 (mesaj-linki) | |
eywallah ellerine sağlık dostum tşkrler... ![]() ![]() | |
|
| | #233 (mesaj-linki) | |
ben aldım bi problem yok saolasınızz... çokta şekil yanlızzz | |
|
| | #234 (mesaj-linki) | |
tesekkurler arkadaslar inşallah işe yarar
| |
|
| | #235 (mesaj-linki) | |
SÜPERSİNİZ TEŞEKKÜR EDERİZ ARKADAŞLAR
| |
|
| | #236 (mesaj-linki) | |
MERHABALAR WİNDOWS LIVE MESSENGER 8.5 İ İNDİRDİM FAKAT Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI NE YAPMAM GEREK LÜTFEN YARDIM TEŞEKKÜRLER | |
|
| | #237 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | |
|
| | #238 (mesaj-linki) | |
bende messenger,toolbar,fotograf galerisi falan çalışıyo ama live mail çalışmıyo açmaya çalıştığımda Windows Live Mail uygulamasını ilk kez başlatmak çevrimiçi bağlantı gerektirir.Lütfen internete bağlanın ve yeniden deneyin.(0x80048883) yazıyo.Virüs programı erişimi engelliyosa diye onu kapatıp tekrar da denedim.Bu uyarıda tamam deyince de Msmail.dll başlatılamadığı için Windows Live başlatılamadı.Windows Live Mail düzgün yüklenemeyebilir. yazıyo bunu nasıl çözebilirim?
| |
|
| | #239 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 TürkçeWindows Live Mail beta aşamasında olduğu için sorunlar yaşanabilir final sürümü bekleyiniz... | |
|
| | #240 (mesaj-linki) | |
cok mersı sagolun | |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, suite, türkçe, windows |
Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.5 FINAL (Windows Live Suite) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 562 | 5 Gün Önce 00:15 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | ekaraot | Arşive Kaldırılan Konular | 134 | 17-05-2007 13:09 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |