| | #101 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)
ya olmuo kafayı yıcem bı yardım edın ya
| |
|
| | #102 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | |
|
| | #103 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Bu iş güzel oldu elleriniz dert görmesin sağolasınız. | |
|
| | #104 (mesaj-linki) | |
yaa ben bie kere yüklemiştim bu plus'ı daha önce ama virüs bulaşmıştı reklam yani.biraz baktım anlatılanlara yorumlara falan ama ya göremedim yada yok reklamlarında eklenmemesi için ne yapmam lazım cevap verirseniz sevinirim şimdiden tşk ederim.
| |
|
| | #105 (mesaj-linki) | |
çok ama çok tşk ederim her formatta yeniden msn kuruyorum aman ne bilim d sürücüsene yedek almayı unutuom işte sonra msn plus ve türkçe yamalar hep defasinda sorun oluyo ama benbiliyorum ki sizler birdasınız hep yanımadısınız tekrar tşk sevgilerimle | |
|
| | #106 (mesaj-linki) | |
yaa napıcaımı tekrr anlatıp lınk de vermıssnz cok saoln ama bn hala yapamıorm..sorn neyden kaynaklanıo olabılr yardm edebılırmıns ltfen | |
|
| | #107 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) | |
|
| | #108 (mesaj-linki) | |
sağol ya.. ne zamandır arıyordum format atılınca hepsi silinmişti
| |
|
| | #109 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar messenger-plus porrogramını nasıl kuracam yardımcı olurmusunuz
| |
|
| | #110 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) teşekkürler dostum | |
|
![]() |
| Etiketler |
| desteği, dil, live, messenger, türkçe, windows, yama |
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 11:49 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |