| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)
teşekkürler
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ellerinize sağlık bi de bi sorum olcak StuffPlug live ne zaman çıkacak bi bilginiz varmı | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
güzel paylaşım sağolun
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
saolun paylaşım ıcın
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
hocam hazırlayan ve paylaşan arkadaşlara çok teşekkür ederim bu site gerçekten messenger konusunda (yani alanında) bir numara | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
bütün bu emekleriniz için çok tşkler msn yi plus sız düşünemediğim için plus live çıkıcaya kadar 8,0 ı yüklememe kararı almıştım..çok tşkler emekleriniz için... | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Teşekkürler Arkadaşlar Bu Yamayı Yapanlardan ve emeği geçenlerden ALLAH Razı Olsun.... | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) arkadaşlar 7.5 sürümünde bir kişi çevrım dışı olduğundada pencere çıkıyordu plus2ı yükledim ama kişilerim oturum açığında uyarı geliyor fakat çevrımdışı olduğunda bu uyarıyı alamıyorum ? sebebi nedir ? ve nasıl çözerim bu işi ? | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
ellerine sağlık
| |
|
![]() |
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 11:49 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |