| | #21 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)
Plus>>özellikler>>Özelleştir>>Olay Uyarıları>>yukarıdan bütün kişiler için uyar sonra ileri>>kullanıcı oturum kapattı>>ileri>>bu olay gerçekleştiğinde açılır pencere görüntüle bu işlemleri yaparsan kişiler çevrimdışı olduğunda veya durum değiştirdiğinde veya daha birçok özelliği ayarlayabilirsin. | |||||
|
| | #22 (mesaj-linki) | |||||||||
Plus! - Özellikler(seçenekler) - Özelleştir - Olay Uyarıları - Ekle - Bütün kişiler için uyar - Kullanıcı oturum açtı \ Kullanıcı oturumu kapadı ... sırasını izleyerek istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. | |||||||||
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
| Messenger Plus! Live 4.0 Türkçe Dil Paketi % 100 Messenger Plus! Live 4.0 Türkçe Dil Paketi Uzun uğraşlar sonunda büyük üstâd doctor_jivago'nun yardımıyla çeviriyi bitirdik. Emeği geçen Ke[R]eM'e de sonsuz teşekkürler. Çevirmen: Sheckhin (divxplanet.com) ************* Admin Notu: Hızlı bir şekilde indirebilmeniz için dosya MsXLabs sunucusuna upload edilmiştir. (Link koruması olmayan bölgeye upload edildiği için, dosyayı arkadaşlarınızla Messenger üzerinden ya da diğer forumlardaki kullanıcılarla istediğiniz gibi paylaşabilirsiniz) ************* Türkçe Dil Paketini Şimdi İndirin: Messenger Plus! Live 4.0 Türkçe dil paketi.zip (29.87k) ![]() ![]() ![]() ![]() Zip'li dosyayı açın ve "Lng_Turkish" dosyasını "C:\Program Files\Messenger Plus! Live\Languages" klasörünün içine yapıştırın. MSN Messenger'a penceresini açarak, Plus'ı açın ve önce "Plus!" a sonra da "Tercihler" kısmına tıklayın. ![]() Karşınıza gelen pencerede "Tükçe (Tuskish)" seçin ve "Tamam" a tıklayın. ![]() *Yeni dil ayarınızın etkin olabilmesi için Messenger'ı yeniden başlatmanız gerekir. Not : Alıntıdır. Son Düzenleyen NeutralizeR; 28-06-2006 @ 17:23. | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.0 Türkçe Dil Paketi % 100 saol kardeş | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live 4.0 Türkçe Dil Paketi % 100
bu dosyaları ne yapacam
| |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
Çok teşekkürler, ellerin dert görmesin | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
NautralizeR Hangisni Kullanmamızı Tavsiye edersin daha önce Başka Bir konu daha açılmıştı Türkçeleştirme hakkında "tyu" Adlı Kişininkini Kullanıyorduk.
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
emeğin ve uğraşın için sağol
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
bende rar dosyasi olmuyor indiriyorum ama hic birsey olmuyor ![]() olmuyor olmuyor olmuyor indiremiyorum yaa rar li bir dosyayi indiremiyorum yardim edermisiniz ...... Son Düzenleyen Deryam81; 28-06-2006 @ 16:03. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |||||
Dosya ZIP formatında MsXLabs sunucusuna yüklenmiştir, tekrar deneyin. | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| desteği, dil, live, messenger, türkçe, windows, yama |
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 11:49 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |