| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama)
discovery live tr beta açıkken plusın olay bildirimleri özelliği çalışmıyor neden???
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |
Arkadaskar ben bunu %100 türkçe yamasını buldum turkçe olmayan kısımlarda turkçe oluyoo RapidShare Webhosting + Webspace | |
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
dediklerinizin her birini yaptım language ye kopyaladım olmuyooo bana yardım ediinn lütfen
| |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |||||||||
| |||||||||
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) bu güzel çalışmaya emeği geçen herkese çok teşekkür ederim... | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |||||
verdiğin linkten indirdim ve aynen türkçe oldu teşekkür ederim... | |||||
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Gelişmeleri bekliyoruz.. Süper oldu bu... ![]() | |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler Gerçekten Çok İhtiyaç Duyduğum Bir Yama Emeğine Sağlık...
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Messenger Plus! Live Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) gerçekten ellerinize sağlık süper olmş..bi sebepten dolayı msn 7.5 i kuramadığım için live messengerı yüklemek zorunda kaldm..sırf plus yok die üzülürken hem plus ı hemde türkçesini sayenizde buldum tşkler... | |
|
![]() |
| Etiketler |
| desteği, dil, live, messenger, türkçe, windows, yama |
Windows Live Messenger Plus! Türkçe Dil Desteği (Türkçe Yama) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger Final Türkçe (8.0.0812.00) | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 184 | 17-09-2009 02:40 |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 72 | 16-09-2009 04:39 |
| Windows Live Suite - Windows Live Messenger 8.5 Türkçe | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 253 | 06-11-2007 07:35 |
| Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) | NeutralizeR | Diğer MSN Messenger Programları | 6 | 29-08-2007 11:49 |
| Windows Live Messenger 8.1 Türkçe Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 65 | 30-01-2007 05:32 |