Arama

Burçlar ve Aşk Hayatınız

Güncelleme: 20 Kasım 2009 Gösterim: 16.531 Cevap: 3
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Haziran 2007       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ
Oyununuzu iyi saklıyorsunuz. Kavgacı havalarınızın ve gözüpek görünümüzün ardında gerçek bir duygusalsınız. Ruhunuz aşk buyuruyor. "Seviyorum, o halde varım!" sözü yaşama nedeniniz. Partnerinizde kendinizde eksik özellikleri arıyorsunuz : Yumuşaklık,
Sponsorlu Bağlantılar
diplomasi ve incelik...Çok sıcak bir insansınız. Bu özelliğiniz aynı zamanda en büyük açığınız. Kendinizi karşınızdakinin yerine koymayı bilemiyorsunuz. İster istemez ilişkinizde bütünleşmeyi yokuşa sürüyorsunuz.

BOĞA
Süslü ve duyarlı yapınızla ideal bir sembol gibisiniz. Dişi güzel, içi kof olanların aksine, sadelikten fazlasıyla hoşlanıyorsunuz ve daima gerçek aşkların içinde yer alıyorsunuz. Aşkınızı gerçekçi yaşıyorsunuz Venüs´ün sevgili üyesii, siz incelik ve zerafetinizle kesinlikle sıradanlığın dışında kalıyorsunuz. Ayrıca hataları bağışlamanın yüceliğine sahipsiniz. İçsel dünyaların insanı, mükemmel eş sembolü, koruyucu melek ve herşeyden önemlisi sadakate olan saygınız dikkat çekici boyutlarda. Hep böyle kalmalısınız.

İKİZLER
İkizler´in aşka bakışının yeni yetme aşıklarınkinden farksız olduğunu söyleyebiliriz. Aslında siz bilinçsiz bir şekilde, ergenlik cağının başlangıcında herkesin yaşadığı o üzücü devreyi es geçip, tutkunun acılarından sıyrılmak istiyorsunuz.Yaşadıklarınızı sık sık süzgeçten geçirme alışkanlığınız var. Aşkın getirdiği o yakınlıktan mümkün olduğunca kaçıyorsunuz. Çünkü siz
yaralanmaktan korkuyorsunuz. Seçkinci fikirleriniz, şüpheci yaklaşımınız sizi romantik hamlelerden alıkoyuyor. Aşık olmak veya olmamak... Bu ikilemden bir türlü kurtulamıyorsunuz.

YENGEÇ
Siz aşka asla basit bir hikaye gözüyle bakamazsınız. Duygularınız çok yavaş bir şekilde filtreden geçercesine kalbinize iner ve sonunda tamamıyle sizi kaplar. Sizi esir aldığı o andan itibaren kalbinizin çarpmadığı tek bir an bile olmaz. Hayal gücünüz faaliyete geçer. Artık ne kendinize ne başkasına aitsinizdir. Bunların sonucunda aşkın ve tutkunun yaraladığı bir günah keçisine dönüşürsünüz. Size yardımcı olacak biri, sizden başkası değil yine ne yazık ki! Tekrar derlenip toparlanma yolunda tüm adımları kendiniz atmalısınız.

ASLAN
Büyük aşkınızı bekliyorsunuz. Duygusal yoğunluğun çok yükseldiği bir anda kendinize gelerek varlığınızın gerçek boyutuyla yüzleşebilirsiniz. İşin güç yani, illa ki kendinize yüksek vasıfları olan bir sevgiliyi layık görmeniz ve böylesiyle tanışma zorunluluğu hissetmenizdir. Tanıştığınızda da ona layık olmak için bir dizi sınava girmeniz gerekeceğini bilmelisiniz.
Size kur yapan ve çevrenizde pervane gibi dönen sıradan tiplere de pas verin. Aşık olduğunuzda gözleriniz parlıyor ve olumlu enerji saçmaya başlıyorsunuz. Bu sizin temel özelliğiniz.

BAŞAK
Öpücüklerin ve okşamaların sıkıntı ve tasaya birebir olduğunu düşünürsünüz.Sizin dünyanızda olumsuzluğa yer yoktur. Aşk size göre "evet" ve "belki"lerle yol alır. Dudağınızdan çıkan aşk yeminleri, hoş tatlar bırakır.Düşüncelerinizle eylemlerinizi karıştırdığınızda çıkmazlara giriyorsunuz. Mükemmel bir aşk gecesinin ertesinde, gözlerinizde gerçek aşkın ispatını aramak boşuna... Çünkü ser verip sır vermezsiniz. İki sevgili arasındaki catışmalar, sizin en büyük motivasyon ve enerji kaynağınız. Bu catışmalardan olumlu sonuç alıyorsunuz.

TERAZİ
Her Terazi gibi sizin de ikili yaşama özleminiz var. Bu yüzden yalnızlığı pek az özlüyorsunuz. Hassas yapınızla ayrıntılar önemsiyorsunuz. Bir buket çiçek, sevgi dolu
bir jest, iyi seçilmis bir sözcük karşısında zevkten eriyecek raddeye geliyorsunuz. Kendinizi iyi hissetmek için, sıcak kişiliğinizle uyuşacak arkadaşlar, özgürlük, sanatsal yeteneklerinizi geliştirebileceğiniz ortamlar ve sevgi bağlarına ihtiyacınız var. Evlilik size cazip gelse de, yıldırım aşklarından ya da kontrol edilemez tutkulu ilişkilerden vazgeçmeniz zor gibi görünüyor.

AKREP
Burcunuzun doğası gereği hiç beklenmedik zamanlarda beklenmedik girişimler Yapabilirsiniz. Size göre aşk bir ritüeldir. Yeminler, gösteriş, acı çektirme ve güç gösterileri aşka eşlik eder ve onu bütünler. Aşk duygusu, ruhumuza uzanan bir kendinden geçme halidir.Bu düşünceleriniz ve eylemlerinizin amacı romantizmin en uç noktasına erişmek ve orada olağanüstü aşkla birleşmektir. Durup dinlenme bilmeyen, katı kurallara bağlı, gelenekçi, anlaşılması güç bir burca sahipsiniz, ne yazik ki. Bu yüzden kolay anlaşılmıyorsunuz.

YAY
Burcunuzun en onemli özelliği yansıtıcı karakteri. Bu nedenle sevdiğinize kendinizi beğendirmek için kesinlikle öznel davranışlardan yararlanıyorsunuz.Kıskançlık ise şüphesiz Yay ailesine özgü bir duygu. Bunu fazla açığa vurmanız ilişkilerinizi zedeliyor. Felsefeye olan düşkünlüğüz uzlaşmacı bir çerçevede. İlişkilerinizde koşulsuz sadakat bekliyorsunuz. Ancak siz aynı beklentiyi boşa çıkarıyorsunuz.

OĞLAK
Aşk gezegeniniz Ay´in etkisinde çalkantılı tutkulara yelken açıyorsunuz. Sizin aşklarınız dönemsel olduğu görülüyor. Ay´ın etkisinde yetişkin yaş. uygun derin ilişkilere gireceksiniz. Zodyak´in en duyarlı burçlarından biri olarak sevdiğinizde yeri gögü inletiyorsunuz. Kimi zaman kaprislerinizle, sevgililerinizi bezdirseniz de aslında bu yönünüz beraberliklerinizin tuzu biberi. Önümüzdeki günlerde Satürn´ün sert etkisiyle duygusal yönünüzü biraz törpülemiş olacaksınız. İnişli çıkışlı ve heyecanlı birliktelikler bu dönemde tam size göre.

KOVA
Kuralların dışına çıkmaktan büyük zevk alıyorsunuz. Zafer sarhoşluğu, tabuları yıktığınızda iki katına çıkıyor. Ancak bu durumunuz uzun sürmüyor.
Aşk gezegeniz olan Güneş, idealist özelliklerinizi ön plana çıkartıyor.Zorluklar sizi bunaltıyor ve o çok değer verdiğiniz özgürlüğünüzle bir türlü bağdaşmıyor. Evliliğe sıcak bakmıyorsunuz ve serbest birliktelikleri tercih ediyorsunuz. Tensel bir tutkudan oluşan bu suç ortaklıkları, birçok aşığınız olmasına neden oluyor. Çoklu ilişkileri aynı anda yaşamaktan vazgeçemiyorsunuz.

BALIK
Bir öncekini bitirmeden yeni bir maceraya başlayıp çok kolay bağlanarak duygusal ilişkilerinizde oldukça laubali bir tavır sergiliyorsunuz. Bu yaptığınız hiç uygarca değil. Tutku size hiç yabancı değil, kendinizi zaman zaman kaptırıyorsunuz. Bağlanma ve kaçma gibi birbiriyle çelişkili iki seçenek arasında ne yapacağınızı bilemediğinizden yolunuzu şaşırıyorsunuz. Partnerinizde onda olmadığını gayet iyi bildiğiniz düzen, pratik zeka, detaycılık gibi özellikleri arıyorsunuz. Artık biraz toparlanmanın ve kararlı davranmanın, çelişkilerden kurtulmanın zamanı gelmedi mi ?
RuYa - avatarı
RuYa
Ziyaretçi
26 Temmuz 2007       Mesaj #2
RuYa - avatarı
Ziyaretçi
Koç Burcu ve Aşk Hayatı

Sponsorlu Bağlantılar
Koç komplimanları, özgür ve canlı insanları sever. Dışadönük ve aktifdir. Bir Koç ile beraber olmak için, enerji ve aşk heyecanı ile dolu olduğu gözönünde tutarak, O'nunla birlikte geç saatlere kadar uykusuz kalmayı göze almak gerekir. Entellektüel kapasitesi de son derece gelişkin olan Koç'un dikkatini bu alanlardaki farklılıklar çeker. Atak ve ihtiraslı bir yapısı vardır. Ayrıca Koç aşkta kıskanç olabileceği için, tamamen olmasa bile, partnerinin vaktinin büyük bir kısmını kendisine ayırmasını ister. Koç kendinden bir şeyler istenmesinden, birlikte olduğu insana rehberlik etmekten, yön göstermekten ve akıl vermekten hoşlanır. Genellikle tavsiyeleri ve fikirleri son derece açık, hiç şüpheye yer bırakmayan bir tarzdadır. Oldukça dürüst ve açık kalpli olduğu için, duygularını, fikirlerini eşiyle rahatlıkla ve samimiyetle paylaşır. Bir Koç ile ilişkiyi bitirmek için en iyi yol O'na emirler vermeye ve domine etmeye çalışmaktır. Özellikle aşkta bu tür yaklaşımlardan Koç nefret eder. İkili ilişkilerde emir veren bir tarz, Koç'un bu istekleri yerine getirmek bir yana, karşısındakini dinlemesini bile engeller. Bağımsız bir ruh olan Koçlar aslında oldukça güvenilir, sevince sadık kalabilen ve heyecan veren eşlerdir.


Burçlar - Boğa Burcu ve Aşk Hayatı

Boğa ilgi duysa bile karşısındaki insana bunu belli etmesi oldukça uzun zaman alabilir. Boğalar oldukça sabırlı insanlardır. O'nunla beraber olmak için, sabırlı ve sakin olmayı öğrenmek gerekir. Boğa ile ilişkide genellikle inisiyatif kullanacak olan "karşı taraf" olmalıdır. Bir Boğa birlikteliği başlatabilmek için, karşısındaki insanın açıkça O'nunla birlikte olmaktan zevk aldığını ifade etmesini bekler. Bir restaurantta verilen randevu, ortamın ve yemeklerin hoş olması, ilk aşamanın kolay ve olumlu geçmesinde önemli rol oynar. Evdeki buluşmalarda, güzel yemekler, değerli objeler, çiçekler ve mumlar, bir de romantik müzik, Boğa'nın derinden etkilenmesini sağlayacaktır. Lükse ve maddi değerlere düşkün Boğa, kendisinin hiç bir şeyin aslında ona layık olmadığını hissettirildiğinde, uzun süreli bir ilişki için ikna olmaya başlar. Kuvvetli iradesi ve saklı kalmış espri yeteneği ile Boğa'nın insana huzur veren bir yapısı vardır. Ancak belirsizlikler ve ani değişiklikler ilişkinin yara almasına neden olur. Boğa bağlılığından ve sadakatinden hiç şüphe duyulmayacak bir partnerdir. Birlikte olduğu insanı her an her yerde kalbinden ve aklından çıkarmayan, aşkını ilk günki kadar taze tutabilen nadir burçlardan birisidir Boğa. Boğa insanı aslında oldukça ihtiraslı ve duygusal bir yapıya sahiptir ve buna değer veren insanlarla beraberken dolu dolu yaşayabilir.


Burçlar - İkizler Burcu ve Aşk Hayatı

İkizler'in çift karakterli olduğunu her zaman akılda tutmak gerekir. İkizler'in bir yanı aşka ve güvenliğe ihtiyaç duyarken, diğer tarafı da kuvvetli bir şekilde yeniliğe ve değişikliğe ihtiyaç hisseder. İkizler ile bir ilişki yürütebilmek için, O'nun duygusal, mental ve cinsel ihtiyaçlarını tam anlamıyla tatmin etmek gerekir. Gülmeyi, eğlenmeyi, yolculuk yapmayı ve yeni şeyleri deneyimlemeyi çok sever. Pek çok şey hakkında bilgi sahibi olmasına rağmen, yeni konular hakkında bilgi edinmek ilgisini her zaman çeker. Bir İkizler'in dikkatini çekmek için, her hangi bir konuda derin bir tartışmaya girmek akılcı bir yöntem olabilir. İkizler dürüstlüğe ve samimiyete çok değer verirler. Dolayısıyla, karşısındaki kişi aynı görüşte olmasa bile, kendi gerçek fikirlerini söyleyen kişileri beğenir ve takdir eder. Ayrıca tek bir konuya bağlanmamak, enteresan yeni konular bulmak da, İkizler'in beğenisini kazanmakta faydalı bir yöntem olarak kullanılabilir. Son derece sosyal ve enerjik olan İkizler, zaman zaman sert bir dil kullanmaktan da çekinmez. İkizler kelimeleri silah gibi kullandığı için, aşırı duygusal insanlarla anlaşmakta zaman zaman problemler yaşayabilir. İkizler'in aşkta kıskanç ama, belli etmekten hiç hoşlanmayan bir yapısı vardır. Şüphelendirecek ya da kıskandıracak yöntemler kullanmak asla doğru olmaz. Eğer İkizler, karşısındakini tatmin edici ve sadık bir eş olarak görürse, kendisi de aynı şekilde cevap verebilmek için elinden geleni yapacaktır.


Burçlar - Yengeç Burcu ve Aşk Hayatı

Bir ilişkinin başlangıcında Yengeç'ten, ilk adımın gelmesini ya da beğendiği insana açıkca duygularını belli etmesini asla beklememek gerekir. Utangaç ve direkt yaklaşamayan Yengeç, aşkta da pasif olmayı tercih eder. Yengeç geleneksel ve demode tarzlara daha yatkın olduğu için, ilk buluşmada bir tiyatro ya da romantik bir yemek kendisini daha rahat hissetmesine yardımcı olacaktır. Romantik ve nostaljik yapıdaki Yengeç'le, geçmiş hakkında konuşmak O'nun kişiliği ve yaşantısı hakkında da bilgi edinme fırsatı sağlayabilir. Yengeç takdir edildiğini ve değer verildiğini her fırsatta görmek ve hissetmek ister. Komplimanlar, ilişkide ilerlemeye yardım eder. Partnerinin farklı konularda fikirlerini sorması, tavsiye istemesi de, Yengeç için değer verildiğinin göstergesidir. Yengeç reddedilmekten nefret eder ve korkar. Hayır cevabını almak, küçük konularda bile, derinlerden zedelenmesine yol açabilir. Yengeç'in mükemmel bir hafızası vardır ve oldukça kıskançtır. Kolaylıkla unutmayacağı için, samimi ve dürüst olmayan yaklaşımlar ilişkinin kolayca bozulması riskini de taşır. Affetmesi ve unutması çok zordur. Duygusal olarak bir kez yaralandığı zaman, ilişki içindeki davranışlarını ve beklentilerini de değiştirebilir. İlişkide duygusal ve finansal güvence en büyük ihtiyacıdır. Eğer partneri ilişki içinde gerekli, onun ihtiyaç duyuduğu güveni sağlarsa, mükemmel bir eşe yaşam boyunca sahip olabilir. Eşinin verdiği güven ve ilginin karşılığında, beklenenden çok daha yoğun bir sevgi, şefkat ve bağlılık ile besler. Koruma ve şefkat duygusu çok gelişkin olan Yengeç, çocuklar için mükemmel bir ebeveyndir.


Burçlar - Aslan Burcu ve Aşk Hayatı

Aslan komplimanları ve takdir edilmeyi sever. Bir Aslan'ı kazanmak için en uygun yöntem O'nun üstün yanlarını yine O'na anlatmaktır. Yüzeyde görünen bu gururlu kişiliğin altında, oldukça hassas ve kolayca etkilenebilir bir yapı vardır. Dolayısıyla, Aslan'ın egosunu beslemek, beğeniyi, takdirleri, duyguları açıkça dışa vurmak, birlikteliğin başlangıcının kolaylaşmasına yardım eder. İlk buluşmada Aslan'ın güvenini ve beğenisi kazanmak için, mutlaka her şeyin en iyisi ve güzeli olmasına dikkat etmek gereklidir. En iyiye layık olduğunu düşünen Aslan, sıradan hiç bir şeyle mutlu olamaz. Entellektüel konularda tartışmalara girebilen, zeki, yaratıcı insanlar Aslan'ı etkiler. Ama Aslan'ın fikirlerini paylaşmaktan hoşlandığını ancak kolayca kendi fikirlerinden vazgeçmeyeceğini de hep hatırlamak gerekir. Aslan liderlik rolünü üstlenmeyi sever. Yoğun ve heyecanlı bir ilişki için ideal bir eştir. Sadakate önem verdiği için, kıskanç ve tamamıyla sahip olmak isteyen bir tavrı da vardır. Gerçek bir Aslan ilişkide sadık kalır ama, her zaman yeni maceralar arayışı için özgürlüğe de ihtiyacı vardır. Aslan bonkörlüğü, yaratıcılığı ve sosyalliği ile karşı cinse çok çekici gelir. Fakat O'nun ormanlar kralı olduğunu ve hakimiyet kurmak isteyeceğini asla unutmamak gereklidir. Gereken şartlar sağlandığında, partneri için her şeyi yapabilen, sevgisini göstermekten çekinmeyen, sadık bir eşle bir ömür boyu mutlu bir yaşam sürmek çok keyiflidir.


Burçlar - Başak Burcu ve Aşk Hayatı

Başak burcunun üyeleri iyi konuşma yeteneğine sahip insanları sever. Başak iletişim kurmayı, etrafında zeki, entellektüel ve sakin insanların olmasını ister. İlerleyebilecek bir beraberliğin temelini atabilmek için, Başak ile sakin ve kaliteli bir yerde buluşmayı tercih etmek gerekir. Başak'ın seçiciliğini göz önüne alarak, sağlıklı yiyeceklerin, sessiz, sakin ve romantik bir müziğin olduğu bir restaurant oldukça uygundur. Başak oldukça ilginç ve her konuyu rahatlıkla tartışabilecek, özellikle entellektüel alış-verişlere çok yatkın bir insandır. Fakat daha ilk günlerden gizli, mahrem konuların konuşulmasından, sırların paylaşılmasından, problemlerin ortaya dökülmesinden hoşlanmaz. Birliktelikde Başak'ın ilk günden itibaren takdir etmesi ya da yüceltmesi mümkün değildir. Eleştiriye yatkın olan yapısı, ancak gerçeklerden emin olduktan, ölçüp biçtikten ve sıkı bir değerlendirmeden geçirdikten sonra tatmin olabilir. Ancak Başak kendisinden her hangi bir fikir ya da tavsiye istenirse, konu hakkında bütün bildiklerini tüm açıklığıyla paylaşır. Başak oldukça dikkatli planlar yapar. Finansal güvence ve kişisel gelişim, yaşamında önemli bir yer tutar. Aşırı harcamalar gibi, hemen başlayan ve hızla gelişen ilişkiler de onları rahatsız eder. Genellikle pratik ve ulaşılabilir amaçları olan eşler seçmeye özen gösterirler. Başak insanı yaşamını paylaşmaya değeceğine inandığı insanı bir kez bulduğunda, ona her zaman sadık olmaya çalışarak, onu mutlu etmek isteyecektir. Ancak sorumluluk sahibi, hassas ve entellektüel yanı kuvvetli insanlar bir Başak'ın aşkını anlayabilir. Dışardan kolayca anlaşılmasa bile, Başak oldukça sıcak, samimi ve dürüst bir yapıya sahiptir. O'nun kalbini bir kez kazanan, kendini yaşamı boyunca unutamayacağı bir sıcaklığın ve vericiliğin içinde bulur.


Burçlar - Terazi Burcu ve Aşk Hayatı

Terazi sevmeyi ve sevilmeyi istediği için sürekli, kendini tamamlayacak bir eş arayışındadır. Doğuştan mükemmel bir romantik olan Terazi, duygusal ilişkilerde oldukça başarılıdır. Doğal zerafeti, cana yakınlığı ve nezaketi sayesinde bir Terazi ile birlikte olurken, zamanın nasıl geçtiği anlaşılmaz. Tiyatro, antikalar, dekorasyon, sanat gibi pek çok farklı zevki vardır Terazi'nin. Güzel konuşma sanatı bir Terazi'nin en önemli yetenekleri arasındadır. Her ne kadar konuşmayı kendi ilgi alanlarına doğru çekmeyi tercih etse de, ya da kendinden ve yaşamından örnekler vererek, süslese de, yine de Terazi ile sohbet büyük bir zevktir. Terazi'nin aşkını ve ilgisini kazanmanın ilk ve en etkin yolu O'na komplimanlar yapmaktır. Eğer bu komplimanların samimiyetine ikna olursa, ilk adım olumlu atıldı demektir. Gidilecek yerin, zamanın gözde mekanlarından, lüks ve iyi yemekleriyle ünlü bir yer olması da temelin sağlam atılmasında önemlidir. Terazi her zaman, her şeyin birinci sınıfından hoşlanır ve kendisi için daha azıyla yetinmek istemez. Eşinin de kendisi gibi seçkin zevkleri olan, zarif bir insan olmasına dikkat eder. Lüks ve estetik merakı, Terazi'nin yaşamının her alanında kendini gösterir. Kolay idare edilebilen bir yapısı olan Terazi, herkes tarafından kolayca sevilir. Ancak Terazi'nin kendisini anlayacak, takdir edecek ve belki de bir idol haline getirecek bir eşe ihtiyacı vardır. Terazi sosyal olarak dışadönük ve sevgi dolu bir partnerdir. Toplantılara, partilere gitmeyi çok seven Terazi, sosyal yaşamda kolayca farkedilir. Her ne kadar Terazi insanları söz vermekten hoşlanmasalar da, bir kez söz verdiler mi mutlaka yerine getirirler.


Burçlar - Akrep Burcu ve Aşk Hayatı

Akrep, karşısındakini ilk karşılaştığı andan itibaren, dayanılmaz bir şekilde etki alanına alır. Akrep'in oldukça çekici ve gizemli bir yapısı vardır. Aslında yüzeyde görünenler sadece karşı tarafın görmesini arzuladıklarıdır. Direkt ve hatta biraz zorlayıcı görünebilir, fakat altta oldukça kırılgan ve hassastır. Akrep insanı aşkı çok ciddiye alır ve birlikte olduğu insanın kendini sevmesini, takdir etmesini bekler. Akrep birlikteliklerinin başında, daha kısa vadeli ve çok fazla derin olmayan bağlantılar kurmayı tercih eder. Çünkü Akrep yara almak, incinmek korkusuyla insanları kendinden uzak tutmayı tercih eden bir özelliktedir. Eğer Akrep uzun vadeli bir ilişkiye girmişse, eşine mutlaka finansal ve duygusal anlamda emniyet vermek için elinden geleni yapar. Akrep için ilk buluşmda birlikte denize gitmek, sosyal bir faaliyet, ya da insanların biraraya geldikleri ortamları seçmek olumlu bir adım olabilir. Akrep kendini dinleyen ve anlamaya çalışan insanları sever. Karşısındaki insanın, dikkatini tam anlamıyla kendine vermesini ister. Aslında Akrep insanlarıyla tartışmaya girmek çok zor olmasına karşın, eğer karşısındaki saygısızlık ederse ya da duyarsız davranırsa, kolayca saldırgan olabilir. Ayrıca domine edilmekten ve garanti bir eş olarak görülmekten de nefret eder. Akrep'in yaşamını geçirmek için seçtiği insana karşı oldukça kıskanç ve koruyucu bir tavır aldığını asla unutmamak gerekir. Yaşamı boyunca sevgi verebilecek, zengin yürekli ve aradığı emniyeti sağlayabilecek bir eş arar. Her zaman için karşısındaki insanın duygu ve düşüncelerine değer vererek, ihtiyaçlarını tatmin etmek için enerji sarf etmekten çekinmez.


Burçlar - Yay Burcu ve Aşk Hayatı

Aşk için en çekici ve ilginç burçlardan birisi de Yaydır. Yaşamı bir eğlence gibi algılayan Yay, aşkı ve hayal kurmayı da çok sever. En önemli özelliklerinden bir tanesi espri yeteneğidir. Daima yeni fikirlerle doludur ve yaşama karşı hevesli bir yaklaşımı vardır. Yay'ın özgürlük tutkusu, bonkörlük ve macera arayışı da diğer önemli özellikleridir. Heyecan, ihtiras, romantizm macerasına rağmen, bu özgür ruh, bir yere bağlanıp kalmayı oldukça sıkıcı bulabilir. Yay aşkı bir macera ya da mücadele gibi algılar. Yay ilk kez birlikte olduğu insandan etkilenmezse, ilişkiye devam etmez. Yay için gittiği yerden ya da yediği yemekten çok, karşısındakinin ne anlattığı önemlidir. Yay burcu insanı pek çok konuya derinden ilgi duyduğu için, partnerinin de entellektüel olarak zengin olmasını ister. Yaylar entellektüel olarak gelişkin ve konuşmasıyla zevk veren insanlardır. İlişkide kısa bir süre sonra, Yay'ın oldukça net ve direkt yaklaşımları ortaya çıkmaya başlar Genellikle karşısındakinin ne hissedeceğini ya da düşüneceğini pek önemsemeden, içindekini dışarı aktarabilir. Aslında burada doğal olmak isteğinden başka, kötü bir niyet söz konusu değildir. Yay'ın ilişkideki temel amacı, eşine sadık kalabilmektir. Ancak evine aşırı düşkün, dışarı çıkmak istemeyen bir insanla ya da çok kıskanç bir eşle birlikte olabilmek Yay için mümkün değildir. İlişkinin gerektirdiği özgürlükten vazgeçme durumu, Yay'ın kendini tuzağa kapılmış hissetmesine neden olur. Kendine uygun bir eş bulduğunda, sakladığı derin ihtirasların ve sıcaklığın ortaya çıkması da kaçınılmazdır. Bu andan itibaren Yay ile geçirilecek bir yaşamda sıkılmak mümkün değildir.


Burçlar - Oğlak Burcu ve Aşk Hayatı

İlk karşılaşmada soğuk bir intiba yaratan Oğlak insanı, aslında bunu ihtiyatlı olmak arzusuyla geliştirdiği bir savunma mekanziması olarak kullanır. Kariyer yaşantısı hayatının en önemli ilgi alanı olmasına rağmen, tiyatro, müzik ve diğer sanat dallarını da sever. Genellikle entellektüel kapasitesi yüksek, yaşamsal amaçları kendilerininkine benzeyen insanlarla beraber olmayı tercih eder. Oğlak ciddi konularda tartışmayı sever, ufak tefek problemlerde bile karşısındakine mutlaka yardımcı olmaya çalışır. Bu burçta doğan insanlar bu yönlerinin pek afişe etmek istemeseler de, lüksü sever. Oğlak paranın, yaşam güvenliğini sağlayan önemli bir araç olduğunu düşünür. Dominant bir karaktere sahip Oğlak'ın aşkını kazanmak çok kolay değildir. Genellikle ikna eden değil ikna edilen olmayı bekler. Beraberliğin başında, karşı tarafın ciddiyetine inanması temel gereksinimdir. Sürekli fikir değiştiren, söyledikleriyle yaptıkları arasında farklılıklar olan insanlara karşı, Oğlak'ın toleransı oldukça düşüktür. Oğlak salt duygularıyla hareket eden, yaşamlarını duygularına endeksleyen insanlarla birlikte olmakta zorlanır. Zira Oğlak kontrolü, soğukkanlılığı ve mesafeli davranış biçimini bir meziyet olarak kabul eder. İlişkisini ciddiye aldığı gibi, partnerinin de ilişkide ciddi ve özverili davranmasını bekler. Birlikte olduğu insan gururunu okşar, neşelenmesini sağlar ve sevgisine inandırabilirse, Oğlak çok ihtiraslı, sevecen ve esirgeyici bir aşık olabilir.


Burçlar - Kova Burcu ve Aşk Hayatı

Kova her zaman karşı cinse çekici, esprili, farklı ve zeki gelir. Kova insanı yaşamını kendine göre düzenler ve başka insanlara delice gelebilen fikirleri hiç çekinmeden uygulayabilir. Zaman zaman soğuk, mesafeli ve kendini beğenmiş dursa bile, aslında diğer insanlara değer veren, onları düşünebilen ve kimi zaman da bağlanabilen bir yapıdadır. Hümaniter bir yapısı olan Kova, oldukça rasyonel bir yoldan hayata katılımda bulunmayı tercih eder. İyimserlik yaşamında temel ilkedir. Flört etmeyi ve dostluklar oluşturmayı çok sever. Kova'nın dikkati en çok entellektüel anlamda uyaranlara açıktır. Etkili ve iyi bir konuşma şekli de olumlu adımların başında gelir. Oldukça açık fikirli olan Kova insanı, eleştirileri rahatlıkla karşılar ve diğer insanların fikirlerine saygı duyar. Esneklik ve tolerans Kova'nın en önemli karakteristikleridir. Savunmaya geçerken her zaman düşünen Kova insanı, asla çok kıskanç ve aşırı duygusal olmaz. Kova'nın ilişkiye başlayabilmesi ve yürütebilmesi için belirgin bir yönteme ihtiyacı yoktur. Ancak enteresan deneyimler, farklı ortamlar, değişiklik, partnerine daha yakınlaşmasında önemli ve etkili role sahiptir. Kova'nın ilişkisini geliştirmek ve güven duymak için zamana ihtiyacı vardır. Küçük hataların ilişkide gündemde olması büyütülmesi Kova'nın rahatsızlık hissetmesine neden olur. Yanlışları durmadan dile getiren bir partner, Kova'nın kendisini mutsuz hissederek, uzaklaşmasına yol açar. Her ilişkide olduğu gibi aşkda da Kova insanının tam anlamıyla kendini teslim etmesi, kişiliğini olduğu gibi ortaya koyması çok güçtür. Karşı taraf sadakatini koruduğu ölçüde, O da sadık kalacaktır. Genellikle Kova söz vermeyi sevmeyen bir insandır, ama verdiği sözleri mutlaka yerine getirir. Ancak aşırı talepkar, kıskanç ve eleştirici tutumlar ilişkide soğukluğa hatta ayrılığa neden olur. Kova yaşamı paylaşabileceği, beraber gelişebileceği, yeni deneyimlere beraber atılabileceği, akılcı ve akıllı bir eş arayışındadır.


Burçlar - Balık Burcu ve Aşk Hayatı

Balık ilk bakışta büyüleyicidir. Genellikle çok kibar ve yumuşacık bir tarzı vardır Balık insanının. Aslında, bir romantizm ve rüya aleminde yaşar. Hassas, gizemli özelliklerinin yanında, psişik yetenekleri de yaşamında önemli rol oynar. Kolayca sevmeye ve aşık olmaya yatkın bir yapısı vardır. Balık doğru insanı buluncaya kadar, pek çok aşk ilişkisi yaşayabilir. Sürekli bir ilişki için, duygusal ihtiyaçlarına karşılık bulması ve kendini güvenlikte hissetmesi gereklidir. Her türlü insana ve ortama kolayca adapte olabilen Balık insanları, gerçekten çok çekicidirler. Bir Balık insanının gönlünü kazanmak için, dış görünüşüne iltifat etmek, ya da yaptığı bir şeyleri takdir etmek doğru bir başlangıç olur. Eğer Balık'a yeterince düşünceli, nazik, sevgi gösterebilen tavırlarla yaklaşılırsa, karşılığında inanılmaz bir sevgi ve sadakat verecektir. Eğer Balık ilişkide eleştirel yaklaşımlar ve sadakatsizlik görürse, tolerans gösteremeyip, incinip, yıkılan özelliktedir. Balık insanı sevdiği için her şeyi yapabilecek ve göze alabilecek kapasitededir. Bir kere sevdiği zaman, tüm vaktini, enerjisini ve kaynaklarını bu insan uğruna harcayabilir. Balık sanata ve karşılıklı iletişim kurmaya bayılır. Mistisizm, doğaüstü, deniz ve güzel sanatlar ilgisini çeken konular arasındadır. Bu hassas burcun üyeleri, reddedilmeyi ya da tamamıyla gözardı edilmeyi hiç sevmezler. Oldukça iyi bir dinleyici olan Balık insanları, aynı zamanda başkalarına empati duymakta da ustadırlar. Balık aradığı sevecen, sadık ve şefkatli eşi bulduğu zaman, başka hiç bir şey O'nu aşkından döndüremez. Seçtiği ve sevdiği eşinin yaptığı her şeyi, verdiği her kararı karşı çıkmaksızın kabul eder. Oldukça romantik ve duygusal bir aşık olan Balık insanı, sevdiğinin ihtiyaçların cevap verebilmek adına her şeyi yapabilir.
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #3
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
KOÇ - KOÇ

Koç burcu güçlü karakterli ve girişimcidir. Aynı şekilde bir o kadar dışa dönük ve hareketlidir. Bu çok ateşli bir birliktelik olabilir. İlişki çok yoğun bir şekilde yaşanacaktır. Tarafların birbirine üstünlüklerini kabul ettirmeye çalışması önemli bir sorun olabilir. Bu durumda ilişki çok da fazla sürmeyecektir. Eğer her iki taraf da anlayışlı olursa bu ilişki biraz daha uzun sürebilir. Seksüel anlamda uyumludurlar. Beklentileri hemen hem aynıdır. Başlangıçta çok ateşli olabilirler, fakat daha sonraları aşırı kıskanç davranışlarla birbirlerini kısıtlamak isteyebilirler. Bu da çiftlerin birbirlerinden uzaklaşmalarına neden olabilir.

KOÇ - BOĞA veya BOĞA - KOÇ

Koç ve Boğa arasında önemli bazı noktalara dikkat edilmesi halinde uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Koç burcu hareketli, girişken, hevesli, aklına koyduğunu o an yapmak isteyen, bağımsız bir kişiliğe sahiptir. Erkeği ise sakin, güvene önem veren, tutucu ve iradeli bir tiptir. Boğa, adımlarını düşünerek atar ve kararlıdır. Koç ise ani çıkışlarıyla dikkati çeker. Bir süre sonra Koç burcunun bu tavrı Boğa'nın sabrını taşırabilir. Aynı şekilde Boğa'nın tutumundan bir süre sonra sıkılabilir. Seksüel anlamda her ikisi de aktif olmakla beraber her iki tarafın da kişiliğinden taviz vermesi gerekir. Koç oldukça hareketli ve girişkendir. Boğa ise daha çok temkinli davranmayı tercih eder. Diğer yandan kendini güvende hissetmeye olan ihtiyacı zaman zaman ön plana çıkabilir. Her iki tip de başkalarından emir almaya, yönetilmeye ve kısıtlanmaya katlanamaz. Bu nedenle birbirlerinin özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Fakat zaman zaman Boğa burcunun kıskançlığı ön plana çıkabilir. Böyle zamanlarda birbirlerinden uzak durmalarında fayda vardır. Her iki taraf da seksüel açıdan oldukça şehvetlidir. Birbirlerinin farklı yönlerine saygı gösterirlerse, ilişki uzun ömürlü olur. Aksi taktirde çok kırıcı olabilirler. Burada Boğa kişisine sabırlı olmak düşer.

KOÇ - İKİZLER veya İKİZLER-KOÇ

İkizler ve Koç arasında ateşli ve uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de hareketli ve yerinde duramayan, zeki ve girişken tiplerdir. Dolayısıyla girdikleri ortamlarda hemen fark edilirler. İkizler konuşkan, şen şakrak ve pratik tavırlarıyla Koç'u etkiler. Koç ise halihazır doğal bir çekiciliği vardır. Birbirlerini anlamaya çalıştıkları ve birbirlerine saygı duydukları müddetçe iyi geçinirler. Fakat İkizler'in zaman zaman başına buyruk hareketleri ve çok sayıda arkadaşı olması Koç'u kıskançlık krizlerine sokabilir. Bu konuda İkizler burcunun hassas ve düşünceli davranması gerekir. Aynı şekilde Koç da durup dururken İkizler burcunu kısıtlamamalıdır. Aksi taktirde birbirlerinden uzaklaşırlar. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça şehvetli ve arzuludur. Birbirlerini kızdırmadıkları ve anlayışı elden bırakmadıkları müddetçe uzun soluklu ve uyumlu bir ilişki yaşarlar.

KOÇ - YENGEÇ veya YENGEÇ-KOÇ

Yengeç burcu duygusal, romantik ve içe dönük bir yapıya sahiptir. Duygularını kolay kolay belli etmek istemez. Koç burcu insanının bu derece hassas ve duygu yüklü bir adamı anlaması zor olabilir. Her ne kadar dışarıdan fazla umursamayan katı bir kişi gibi görünse de derin duygulara sahiptir. Bir o kadar da alıngandır. Kolayca incinebilir ve bunu kolay kolay belli etmez. Koç bu burcu elinde tutmak için onun duygularına ve manevi hayatına hitap etmelidir. Romantik olmak bu iki tip arasındaki uyumun baş şartıdır. Her iki taraf da seksüel anlamda arzuludur ve cinselliğe önem verir. Yalnız duygusallık ve romantizm daima ön planda olmalıdır. Zira Yengeç için bunlar vazgeçilmezdir. Koç burcu duygusal anlamda dışa vurumcu olabilirse, Yengeç de onu bırakmayacaktır.

KOÇ - ASLAN veya ASLAN-KOÇ

Koç ve Aslan başlangıçta birbirleriyle iyi anlaşır. Her ikisinin de burcu ateş grubudur. Birbirleriyle sanki çok uzun zamandır tanışıyorlarmış gibi bir uyumu hemen yakalarlar. Hareketli dışa dönük ve eğlenceli tiplerdir. Koç zeki, tez canlı ve etkileyici yapısıyla Aslan'ı büyüler. Aslan ise konuşkan, sevecen, ılımlı ve şefkat dolu yaklaşımıyla Koç burcunu etkisi altına alır. Fakat bir süre sonra Aslan ilişkide aradığı sadakat ve ilgiyi bulamazsa fevri ve alıngan bir yapı sergiler. Aynı zamanda Aslan burcu gururludur ve pohpohlanmaya ihtiyaç duyar. Koç ise aynı şekilde gururlu olduğu için Aslan'ı bu yönlerden tatmin edemeyebilir ve anlaşmazlık çıkabilir. Her iki taraf da seksüel anlamda aktiftir, fakat kişisel yönden birbirleriyle zıtlaşırlarsa cinsel yönden de çok uyumlu olamayabilirler. Bu nokta da kişiliklerinden bir nebze de olsa taviz vermeyi başarırlarsa uyumlu bir ilişkileri olabilir.

KOÇ - BAŞAK veya BAŞAK-KOÇ

Koç ve Başak birbirinden çok farklı karakterler çizerler. Koç burcu dışa dönük, zeki ve sözünü sakınmayan girişken bir yapıya sahiptir. Başak ise titiz, detaycı, alışkanlıklarına bağlı ve çalışkandır. Koç burcu insanı başına buyruk ve aklına eseni yapan bir tutum içinde olduğu müddetçe Başak bu duruma sessiz kalmayıp eleştirecektir. Eleştirilerini katı ve alaycı bir dille de ifade edebilir. Koç burcu bu tip eleştirilere katlanamaz. Diğer taraftan birbirlerini zamanla daha iyi tanırlarsa uyumlu bir ilişki kurma ihtimalleri yükselecektir. Koç zamanla Başak'ın ne kadar derin duygulara sahip, zeki ve çok yönlü bir insan olduğunu anlayacak, Başak ise karşı tarafın iyi niyetli, çocuksu iç dünyasını fark edecektir. Seksüel anlamda Koç, Başak'a nazaran çok daha arzulu ve şehvetlidir. Bunun nedeni Başak burcunun bir ilişkiye çok yönlü bakmasından ve önceliğini romantizmden yana kullanmasından kaynaklanır. Bu iki tip birbirlerini tanıdıkça daha çok seveceklerdir. Birbirlerinin kişiliklerine saygı gösterdikleri ve bazı detaylar konusunda sabırlı oldukları müddetçe uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.

KOÇ - TERAZİ veya TERAZİ-KOÇ

Koç ve Terazi arasında bazı noktalara dikkat edilmesi halinde uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Terazi burcu hava grubuna ait bir burçtur ve değişkendir. Fikirleri ve duyguları sürekli değişkenlik gösterebilir. Bu durum dışarıdan bakıldığında kişide pek güven uyandırmayabilir. Fakat bir diğer taraftan da değişik bir kişilik özelliği yaratır. Aynı zamanda Terazi açık fikirli ve arkadaş canlısıdır. Farklı ortamlara girmekten ve değişiklikten keyif alır. Sıcakkanlı ve uyumludur. Onun bu özelliği Koç burcunu fazlasıyla etkiler. Yalnız Koç burcu insanının hükmetmeye yatkın kişiliği Terazi'yi zorlar. Çünkü Terazi kendisine hükmedilmesinden hoşlanmaz ve huzursuz olur. Koç da böyle bir durum karşısında sinirlenecek ve Terazi'den soğuyacaktır. Birbirlerine anlayış gösterebilirlerse belli bir uyumu yakalayabilirler. Seksüel açıdan her iki taraf da arzuludur, fakat Terazi'nin duygusal yönü ağır basar. Dolayısıyla birbirlerinin beklentilerine saygı gösterirlerse mutlu bir beraberlik yaşayabilirler.

KOÇ - AKREP veya AKREP-KOÇ

Koç ve Akrep arasında oldukça keyifli ve hareketli bir ilişki olur. Koç burcu içten ve yerinde duramayan yapısıyla Akrep'i etkiler. Akrep'inse doğal bir çekiciliği vardır. Kendini pek fazla kelimelerle ifade etmeyi sevmez, fakat tavır ve davranışlarıyla hislerini fazlasıyla belli eder. Her iki taraf da hayatı ve yaşamayı çok sever ve eğlenceli bir hale getirmek için ellinden geleni yaparlar. Akrep özellikle seksüel yönden oldukça kuvvetlidir ve cinselliğe düşkündür. Koç burcu da Akrep'le bu yönden mükemmel bir uyum yakalayabilir. Koç'un özgürlüğüne düşkün ve kısıtlanmaya gelemeyen tavırları karşı tarafı çileden çıkarabilir. Çünkü Akrep fazlasıyla kıskançtır. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine karşılıklı saygı gösterirlerse uyumlu ve uzun soluklu bir ilişki yaşamaları mümkün. Ancak evlilikte dikkatli olmak gerekir. Bir evin içinde iki hükümdarın olması zorlayıcıdır. Bu konuda aralarında ortak bir uyum oluşturmadıkları takdirde sonuç olumsuzdur.

KOÇ - YAY veya YAY-KOÇ

Koç ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Her iki burç da ateş grubuna dahildir. Zeki, girişken, neşeli ve hareketlidirler. Birbirlerinin halinden anlayabilir ve aynı yönde hareket edebilirler. Yay burcu sevecendir ve çocuksu bir duygusallığı vardır. Paylaşımcıdır, dolayısıyla Koç'un kendini ilişkide rahat hissetmesini sağlar. Koç, bu duygusal Yay insanının, ele avuca sığmayan yapısından çok fazla etkilenir. İyi bir dostluk kurarlar. Yay her ne kadar kolay kolay bağlanamayan özgür bir tip gibi görünse de gerçekten sevdiği zaman tutkulu bir aşık olacaktır. Yay burcu insanı açık havada gezmekten, doğadan ve hayvanlardan çok hoşlanır. Adeta bir doğa hayranıdır. Koç'un yerinde duramayan mizacına, yapacağı seyahat programlarıyla fazlasıyla cevap verecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve yaratıcıdır. Koç, Yay burcuna karşı kısıtlayıcı davranmazsa ilişkileri uzun ömürlü ve yoğun bir biçimde devam eder.


KOÇ - OĞLAK veya OĞLAK-KOÇ

Koç ve Oğlak arasında biraz zor bir ilişki yaşanabilir. Çünkü Oğlak burcu zor ve iddialı bir tiptir. Kişilik özellikleri kesin çizgilerle belirlenmiştir. Kolay kolay da kişiliğinden taviz vermez. Çalışkan, azimli ve zekidir. Aklına koyduğu bir işi bitirmeden içi rahat etmez. Hareketlidir ve sevdiği kişiye sonuna kadar bağlanır. Oğlak burcunun bu özellikleri Koç'u etkiler, fakat Koç burcunun aşırıya kaçan hareketleri Oğlağı çileden çıkarabilir. Böyle durumlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmayı becerebilirlerse önemli bir sorun yaşamazlar. Diğer taraftan Oğlak oldukça tutumludur ve ailesine düşkündür. Koç burcu insanının ne kadar savurgan olduğunu göz önünde bulundurursak, Oğlak'ın bu burç için yaratılmış bir can simidi olduğunu düşünmeden edemeyiz. Her iki taraf da seksüel açıdan hareketlidir. Birbirlerini mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.

KOÇ - KOVA veya KOVA-KOÇ

Koç ve Kova arasında yoğun ve hareketli bir ilişki yaşanabilir. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Koç burcu da bir o kadar hareketli, zeki ve girişkendir. Bu iki tip başta birbirlerinden çok etkilenirler. Fakat ileriki zamanlarda Kova burcunun duygusallığı ön plana çıkabilir. Koç burcu insanı da bu duygusallığa yeteri kadar cevap veremeyebilir. Bu durumda birbirlerinden uzaklaşabilirler. Kova burcu duygularını ve kendini çok kolay ifade edebilen bir tiptir. Koç ise daha çok hareketleriyle ve tavırlarıyla kendini ifade eder. Kova'nın Koç'u anlayabilmesi için özel bir çaba sarf etmesi gerekebilir. Seksüel açıdan çok uyumlu olamayabilirler. Bunun nedeni Kova burcunun duygusal yapısının çok fazla ön planda olmasından kaynaklanmaktadır. Kova'nın bir anı bir anını tutmayabilir. Koç burcu, Kova ile aynı yönde hareket etmeyi başarabilirse mutlu olur.

KOÇ - BALIK veya BALIK-KOÇ

Koç ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Koç gerçekçi ve hareketlidir. Balık ise hayalperest ve duygusaldır. Bu anlamda birbirlerini anlamaları oldukça güçtür. Koç burcu insanının ilişkiden daha gerçekçi beklentileri vardır ve erkeği anlamakta güçlük çeker. Asla onun kadar derinleşememektedir. Bu da arada kopukluk yaratmaktadır. Diğer yandan Balık'ın hayata bakış şekli Koç'u eğlendirebilir. Fakat erkeğin tavırları uzun vadede Koç burcunu çileden çıkaracaktır. Bu iki tip arasında seksüel açıdan çok da uyumlu bir ilişki olmaz. Balık'ın duygusal yönü ağır basacağından Koç kadar aktif olmayacaktır. Ancak Koç burcu, Balık'ın iç dünyasına girebilir ve onu anlamak için çaba sarf ederse ilişkileri devam edebilir. Fakat uzun vadede uyumlu ve başarılı bir ilişki olmayacaktır.

BOĞA - BOĞA

İki Boğa arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Karakter özellikleri birbirine çok benzer. Her ikisi de yaşamın zevklerine ve rahatına fazlasıyla düşkündür. Hayatı paylaşmak konusunda oldukça keyifli bir birliktelik yaşayabilirler. Fakat bir süre sonra aralarındaki bu benzerlik ilişkiyi sıkıcı bir hale getirmeye başlayabilir. Her iki tip de duygusal ve romantiktir. Birbirlerini fazlasıyla etkilerler. Duygu ve düşüncelerini birbirlerine ifade ederken kesinlikle zorluk çekmezler. Birbirlerinin zayıf ve güçlü taraflarını iyi bilirler. Dolayısıyla aralarındaki uyum da kuvvetli olacaktır. Fakat her iki tip de negatif etkiler almışsa ilişki sıkıcı bir hale de gelebilir. Seksüel yönden birbirlerini tamamlarlar. Her iki taraf da arzulu ve isteklidir. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri onları birbirine daha da bağlayacaktır.


BOĞA - İKİZLER veya İKİZLER-BOĞA

Boğa ve İkizler arsında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler değişken yapısı nedeniyle sürekli farklı bir yapıya bürünür. Anlaşılması zordur. Duygularının gerçek olup olmadığı konusunda Boğa burcunun çok sabırlı olması gerekir. Boğa sakin ve güvende olmaya ihtiyaç duyan bir tiptir. Bu nedenle İkizler ona bu konuda yeterli gelmeyebilir. Hatta birbirlerini anlamakta zorluk çekebilirler. İkizler yerinde duramayan ve sürekli farklı alanlara ilgi duyan bir karakter çizer. Dolayısıyla Boğa burcunun uyum göstermesi zorlaşacaktır. Boğa kendini evinde rahat ve güvende hissederken, İkizler sürekli dolaşma ve farklı mekanlarda bulunma ihtiyacı hisseder. Diğer taraftan bu iki tip seksüel yönden de birbirlerine yeterli gelmeyebilir. Boğa arzulu ve duygusaldır. İkizler ise hareketli ve uçarıdır. Bu ilişki uzun vadede uygun ve uyumlu bir ilişki olmayacaktır.


BOĞA - YENGEÇ veya YENGEÇ-BOĞA

Boğa ve Yengeç arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Yengeç akıllı, duygusal, romantik ve sağduyuludur. Sevdiği zaman karşısındaki için adeta yapmayacağı şey yoktur. Sadık ve eğlenceli bir erkek olacaktır. Boğa da tutkulu, zarif ve sevecen bir yapıya sahiptir. Yengeç burcunun sadakati, Boğa'nın güven duygusuna fazlasıyla cevap verecektir. Bu iki tipten tutkulu bir aşk çıkar. Yengeç aynı zamanda kariyerine çok düşkündür. Dolayısıyla Boğa burcunu eşinin ilerlemesi ve istediği başarıya ulaşması için elinden gelen çabayı gösterecektir. Yengeç evine düşkündür; kendini evde mutlu ve rahat hisseder. Bu konuda da Boğa ile uyum içinde olacaklardır. Her ne kadar Boğa burcunu Yengeç'in derin duygu dünyasını zaman zaman anlamakta zorluk çekse de, Yengeç eşini iç dünyasına ortak edecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan oldukça arzulu ve etkileyicidir. Birbirlerini mutlu etmek için adeta yarışırlar. Duygusallıkları da birbirlerine hitap etmektedir. Boğa ve Yengeç arasında uzun vadede uyumlu ve mutlu bir ilişki olacaktır.


BOĞA - ASLAN veya ASLAN-BOĞA

Boğa ve Aslan arasında uyumlu bir ilişki olacaktır. Çünkü bu iki tip birbirlerini çok iyi anlarlar. Aslan korumacı, sevecen, duygusal ve hareketli yapısıyla Boğa burcunu etkisi altına alır. Boğa ise zarif, sevimli ve ılımlı tavırlarıyla Aslan burcuna hitap eder. Adeta birbirleri için yaratılmışlardır. Aslan huzuru ve huzurlu ortamlarda bulunmayı sever. Dolayısıyla Boğa, Aslan burcunu bu konuda mutlu eder. Aslan burcu da çalışkandır ve para kazanmayı iyi bilir. Rahatlık sağlar. Aslan gururludur ve pohpohlanmaya meraklıdır. Boğa burcunun Aslan'ın bu yönüne de hitap etmesi gerekmektedir. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzuludur, fakat zaman zaman Aslan burcunun bencilliği ön plana çıkabilir. Eğer bu iki tip arasında yoğun bir aşk ve duygusallık varsa aralarındaki denge bozulmayacak ve ilişki uyum içinde bir ömür boyu devam edecektir.


BOĞA - BAŞAK veya BAŞAK-BOĞA

Boğa ve Başak arasında uyumlu, saygı ve sevgiye dayanan bir ilişki olacaktır. Boğa sevecen, uyumlu, zarif ve içten tavırlarıyla Başak burcunu etkisi altına alır. Başak ise akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Boğa burcu Başak'la kendini güvende hissedebildiği bir ilişki yaşar. Boğa duygusal yönden Başak'a göre daha derin ve yoğun olabilir. Başak Boğa'nın tüm duygularına ve kişiliğine fazlasıyla saygı duyar ve onu anlamaya çalışır. Boğa seksüel yönden Başak burcuna nazaran daha arzulu ve isteklidir. Fakat birbirlerine duydukları sevgi uyumlu bir cinsellik yaşamalarına neden olacaktır. Her iki taraf da birbirine karşı sabırlı ve anlayışlı olursa uyumlu ve uzun süreli bir ilişkileri olacaktır.


BOĞA - TERAZİ veya TERAZİ-BOĞA

Boğa ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki yaşanacaktır. Her iki burç da Venüs tarafından yönetilir. Bu iki karakterin birçok özelliği birbirine benzer. Her ikisi de hayata ve yaşamın zevklerine sıkı sıkıya bağlıdır ve güzel olan her şeyi sever. Özellikle Terazi duygusal, romantik ve zariftir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Dolayısıyla Boğa'nın inisiyatifi ele alması gereken durumlar söz konusu olabilir. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Boğa burcunun güven duygusunu fazlasıyla tatmin eder. Birbirlerini iyi anlarlar. Keyifli ve hareketli bir yaşamları olur. Her iki taraf da seksüel yönden arzulu ve duygusaldır. Eğer kişiliklerinde çok zıt oldukları noktalar yoksa uyumlu bir şekilde ilişkileri devam eder. Fakat karakter yapılarında kabullenemeyecekleri noktalar varsa, zamanla birbirlerinden soğur ve uzaklaşırlar.


BOĞA- AKREP veya AKREP-BOĞA

Boğa ve Akrep arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Bu iki karakter aslında birbirinden çok farklıdır. Dolayısıyla birbirlerini fazlasıyla çekerler. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Boğa ise sevecen, zarif ve uyumlu mizacıyla dikkati çeker. Duygusal yönden birbirlerine fazlasıyla hitap ederler. Çünkü her iki tip de derin duygulara sahiptir. Fakat Akrep negatif etki almışsa Boğa burcuna karşı kısıtlayıcı, şüpheci ve kıskanç bir tavır sergileyebilir. Boğa da Akrep'in bu tutumundan rahatsız olacak ve ondan uzaklaşacaktır. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça tutkuludur. Özellikle Akrep yaratıcılığı ve canlılığıyla Boğa'yı etkileyecektir. Eğer kişiliklerinde zıtlaştıkları çok önemli noktalar yoksa bir ömür boyu mutlu ve uyumlu bir ilişki yaşarlar.


BOĞA - YAY veya YAY-BOĞA

Boğa ve Yay arasında uyumlu bir ilişki yakalamak zordur. Çünkü Yay ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Boğa ise sevecen, ılımlı ve derin duygulara sahiptir. Güven ve sadakat onun için vazgeçilmez duygulardır. Dolayısıyla Yay bu açılardan Boğa burcuna pek uygun değildir. Seksüel açıdan her iki taraf da aktif ve tutkuludur. Fakat bu ilişkide Boğa kendini biraz yalnız hissedecektir. Her ne kadar Yay zaman zaman iyi bir dinleyici gibi görünse de, detaylardan sıkıldığı için bu misyonu fazla sürdüremeyecektir. Ancak her iki taraf da çocuklara düşkündür. Dolayısıyla evlilik hayatı bu iki tipi nispeten birbirine yaklaştırabilir. Genel anlamda çok uyumlu bir ilişki gibi görünmemekle beraber karşılıklı saygı ve sevgiyle bu ilişkiyi devam ettirmeleri mümkündür.


BOĞA - OĞLAK veya OĞLAK-BOĞA

Boğa ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Oğlak duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır ve Boğa burcunun ihtiyaç duyduğu güven ve sadakat duygusunu hal ve tutumuyla fazlasıyla tatmin eder. Diğer yandan sabırlı ve güçlüdür. Para biriktirmeyi ve kazanmayı iyi bilir. Böylece Boğa burcunun bir ömür boyu kendini güvende hissetmesini sağlar. Sorumluluk sahibidir ve fazlasıyla yerine getirir. Yalnız biraz karamsardır. Böyle zamanlarda Boğa burcunun inisiyatifi eline alması gerekir. Boğa sevecen ve ılımlı tavırlarıyla Oğlak burcunu etkisi altına alır. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Duygusal yönden de anlaşırlarsa mükemmel bir uyum yakalarlar.


BOĞA- KOVA veya KOVA-BOĞA

Boğa ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Boğa gerçekçi, sevecen, sadık ve dürüsttür. Kova ise özgür yaradılıştadır. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. İyi bir arkadaş olmasına rağmen kötü bir aşıktır. Sadakat konusunda da sorunları vardır. Tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova neşeli ve hareketlidir. Bir orada bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Boğa daha duygusal ve romantiktir. Her ne kadar Kova dışa dönük kişiliğiyle Boğa'yı etkilese de uzun vadede onu çok da fazla mutlu edemez. Bu tipler seksüel yönden de çok uyumlu değildir. Boğa ve Kova arasında aşk ve sevgi yoğun bir şekilde yaşanıyorsa, ilişkileri evliliğe dönüşebilir. Fakat mutlaka biraz birbirlerinin istedikleri gibi olmak için çaba göstermeleri gerekir. Ki bu ikilinin uzun süre bir evliliği sürdürmesi Boğa kişisinin sabrına bağlıdır.


BOĞA - BALIK veya BALIK-BOĞA

Boğa ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü bu iki karakter birbirinden çok farklıdır. Boğa mantıklı, sevecen, sağduyulu ve anlayışlıdır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Balık burcunun bu denli derin duygusallığını Boğa anlamakta zorluk çeker. Boğa'nın hayata bakış açısı oldukça gerçekçidir. Dolayısıyla Balık'ın bazı konulardaki vurdumduymaz tavırları Boğa'yı çileden çıkarır. Bu nedenle Boğa burcunun inisiyatifi elinde bulundurması ve kontrollü olması gerekmektedir. Diğer taraftan Balık Boğa'nın sorunlarıyla ilgilenecek ve iyi bir dinleyici olacaktır. Fakat bu Boğa için asla yeterli olmaz. Her iki tarafın da seksüel yönden birbirlerinden beklentileri farklıdır. Balık duygusal ve daha yumuşak başlı davranırken, Boğa arzulu ve tutkulu hareket edecektir. Başlangıçta bu iki tip birbirine çekici gelse de ilişkileri fazla uzun ömürlü olmaz.


İKİZLER - İKİZLER

İkizler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki karakter birbirine öyle çok benzer ki adeta aynı gibidirler. Her ikisi de sevecen, hareketli, dışadönük, samimi, zeki ve konuşkandır. Değişiklikten ve değişik insanlarla tanışmaktan müthiş keyif alırlar. Her ne kadar kıskanç değilmiş gibi görünseler de, aslında partnerlerini üçüncü kişilerden fazlasıyla kıskanırlar. Birçok konuda anlaştıkları için çok fazla tartışma ve sorun yaşamayacaklardır, fakat birbirine bu kadar benzemek ilişkinin ileriki dönemlerinde sıkıcı bir hal alabilir. Her iki taraf da yaşama ve hayatın zevklerine düşkündür. Özgürlükçü bir bakış açısına sahip oldukları için birbirlerinin bireysel özgürlüklerine daima saygı duyarlar. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Genel olarak aktiftirler ve heyecandan hoşlanırlar. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.


İKİZLER - YENGEÇ veya YENGEÇ-İKİZLER

İkizler ve Yengeç arasında uyumlu bir ilişki yaşanabilir. İkizler neşeli, çekici, girişken, zeki ve pratiktir. Yengeç ise duygusal ve hassas bir yapıya sahiptir. Hatta zaman zaman biraz karamsar bir tutum içerisine de girebilir. Romantiktir ve sevdiği için yapmayacağı fedakarlık yoktur. Evi, onun kalesi gibidir. Kendini evinde rahat ve mutlu hisseder. Tam bir evcimendir. Diğer taraftan oldukça çalışkandır ve sorumluluk sahibidir. İşlerini sonuna kadar başarıyla yürütür. Maddi yönden oldukça başarılı ve tutumludur. Boşa para harcamaktan hoşlanmaz. Her konuda düşünerek hareket eder. Sevdiği kişiyi sevgisiyle ve ilgisiyle şımartmaya bayılır. Tam bir duygu insanıdır. Aynı zamanda hisleri de çok kuvvetlidir. Zaman zaman içine kapanık bir tutum içine girebilir. Bunun nedeni bazı konularda kafasındaki soru işaretlerini çözmek istemesinden kaynaklanır. İkizler ona sevgisini ve ilgisini yoğun bir şekilde ifade eder ve sadık kalırsa, Yengeç de onu bir ömür boyu sevip koruyarak ödüllendirecektir. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzuludur. Bir ömür boyu uyumlu bir ilişki içinde olabilirler.


İKİZLER - ASLAN veya ASLAN-İKİZLER

İkizler ve Aslan arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan gururlu, mağrur, ilgiye ve sevgiye fazlasıyla ihtiyaç duyan, pohpohlanmaktan keyif alan bir karakter çizer. Hiçbir zaman geri planda kalmaktan hoşlanmaz. İkizler hareketli, neşeli ve zeki tavırlarıyla Aslan burcunu etkisi altına alır. Aslan oldukça güvenilir ve sadıktır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Kıskançtır ve bu özelliği kısıtlayıcı olmasına neden olabilir. Her iki taraf da özgürlüğüne düşkün olduğu için birbirlerinin bireysel özelliklerine saygı duyacaklardır. Aslan burcunun çok derin bir duygusallığı ve sadakati vardır. Ayrıca koruma güdüleri de gelişmiştir. Diğer taraftan çalışkan ve dürüsttür. Sorumluluklarını daima baştan sona yerine getirir. Ayrıca lükse ve gösterişe fazlasıyla düşkündür. Her iki taraf da seksüel yönden tutkuludur. Kişilik özellikleri açısından önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu uyumlu bir ilişkileri olur.


İKİZLER - BAŞAK veya BAŞAK-İKİZLER

İkizler ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Aynı zamanda her konuda pratik çözümler üretebilen bir yapısı vardır. Başak ise gerçekçi, mantıklı, olaylara akıl çerçevesinden bakan ve duygusallığını fazla belli etmeyen bir karakter çizer. Hayata dair bazı prensipleri vardır ve kolay kolay bunlardan taviz vermek istemez. Düzenli ve tertiplidir. Her şeyin bir plan ve program içinde olmasını ister. Bu durum İkizler burcunu sıkacaktır. İkizler özgür olmayı ve başına buyruk hareket edebilmeyi ister. Başak ise bu konuda pek de müsamaha göstermeyecektir. Kıskançlığı kısıtlayıcı boyutlara ulaşabilir. Diğer yandan İkizler'e daima ilgi ve alaka gösterecek ve onun sorunlarına çözüm bulmaya çalışacaktır. Bunun karşılığında sevgi ve saygı bekleyecektir. Seksüel açıdan da pek uyumlu bir çift oluşturamazlar. İkizler fazlasıyla arzulu ve tutkuludur, fakat Başak burcunun öncelikleri farklı olabilir. Bu nedenle İkizler ve Başak uyumlu bir ilişki yakalaması mümkün değildir.


İKİZLER - TERAZİ veya TERAZİ-İKİZLER

İkizler ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Terazi zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. İkizler ise sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Onun bu tip özellikleri Terazi'yi fazlasıyla etkiler. Terazi detaycıdır ve en ufak ayrıntıları bile kolayca fark eder. Bakımlı kişilerden hoşlanır. Bu nedenle İkizler onun göz zevkine de hitap etmeyi bilmelidir. İkizler de Terazi gibi seçicidir. Her iki taraf da seksüel yönden arzulu ve tutkuludur. Yeniliklerden hoşlanır. Eğer birbirlerine karşı sadakat konusunda önemli bir problem yaşamazlarsa bir ömür boyu eğlenceli ve uyumlu bir birliktelikleri olabilir.


İKİZLER - AKREP veya AKREP-İKİZLER

İkizler ve Akrep arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip doğal cazibelerinden dolayı birbirini fazlasıyla çeker. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. İkizler ise sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Akrep sahiplenici ve kısıtlayıcıdır. Kıskançlığı ise İkizler'i çileden çıkarabilir. Güven ve sadakat, Akrep erkeği için çok önemlidir. Şüphecilik onun doğasında vardır. Bu nedenle partnerini sürekli kontrol altında tutar. Güvenilir ve iyi niyetlidir. Fakat güveninin suistimal edildiğini hissederse karşı tarafa acı çektirmek için elinden geleni yapar. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzulu ve tutkuludur. Özellikle Akrep, İkizler burcunu mutlu etmek için tüm hünerlerini gösterecektir. Eğer İkizler, Akrep'in ona hükmetmesinden rahatsızlık duymaz ve ipleri onun eline verirse mükemmel ve uyumlu bir ilişkileri olabilir. Aksi taktirde bu ilişki kısa sürede sona erecektir.


İKİZLER - YAY veya YAY-İKİZLER

İkizler ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki tip de özgürlüğüne çok düşkündür. İkizler sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. İkizler ise pratik zekası ve neşeli tavırlarıyla Yay burcunu etkileyecektir. Birbirleriyle genel anlamda iyi anlaşır ve iyi bir dostluk kurarlar. Fakat uzun vadede bağımsız kişiliklerinden dolayı birbirlerinden kopmaları da olasıdır. Seksüel yönden istekli ve arzuludurlar. Özellikle İkizler, Yay burcuyla önce iyi bir arkadaş olabilmelidir. Böylece ilişkileri daha uyumlu ve uzun ömürlü olur.


İKİZLER - OĞLAK veya OĞLAK-İKİZLER

İkizler ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır ve İkizler'in ihtiyaç duyduğu güven ve sadakat duygusunu hal ve tutumuyla fazlasıyla tatmin eder. Diğer yandan sabırlı ve güçlüdür. Para biriktirmeyi ve kazanmayı iyi bilir. Sorumluluk sahibidir ve sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirir. Fakat Oğlak burcunun karamsar ve kaderci tutumu İkizler burcunu sıkabilir. Bu durumda hayat onun için çekilmez bir hale gelecektir. İkizler, Oğlak burcunun kıskançlığı yüzünden kendini kısıtlanmış hissedebilir ve mutsuz olur. Seksüel açıdan her iki taraf da tutkuludur, fakat duygusal yönden Oğlak burcu daha ağır basar. Eğer İkizler ve Oğlak arasındaki aşk yeterince kuvvetliyse bu ilişki bir ömür devam edebilir. Aksi taktirde zor bir ilişki olacaktır.


İKİZLER - KOVA veya KOVA-İKİZLER

İkizler ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olacaktır. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Kova zeki, duygusal, sevecen ve neşelidir. İkizler ise sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Her ikisi de değişik insanlarla tanışmaktan ve değişik ortamlarda bulunmaktan keyif alırlar. Kova her girdiği ortama kolayca ayak uydurabilir ve dost canlısıdır. Aynı şekilde İkizler de konuşkan ve sevecen tutumuyla hemen göze çarpacaktır. Bu iki tip birbirlerini çekici bulur ve iyi bir arkadaşlık kurar. Seksüel yönden her iki taraf da aktiftir. İstek ve arzularını kolaylıkla birbirlerine ifade edebilirler. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.


İKİZLER - BALIK veya BALIK-İKİZLER

İkizler ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. İkizler sevecen, dışa dönük, konuşkan ve zekidir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. İkizler burcunun konuşkan yapısına rağmen Balık çok fazla bu konuda başarılı değildir. İkizler burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. İkizler hareketli ve ele avuca sığmayan bir yapıya sahiptir. Balık ise daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki, bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


YENGEÇ - YENGEÇ

Yengeçler arasında uyumlu bir ilişki olur. Yengeç akıllı, duygusal, romantik ve sağduyuludur. Sevdiği zaman karşısındaki için yapmayacağı şey yoktur. Sadık ve eğlenceli bir partner olacaktır. Yengeç zeki, uyumlu, duygusal romantik ve anlayışlıdır. Bu iki karakter birbirini çok iyi anlayacak ve birbirlerine destek olacaklardır. Yengeç burcu insanları çalışkan ve sorumluluk sahibidir. Yengeç kadının kendini bir ömür boyu rahat ve mutlu hissedeceği bir ortam hazırlar. Mutlu bir ev hayatları olacaktır. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Duygusal açıdan da birbirlerine hitap ederler. Farklı yıldızlardan aldıkları negatif bir etki yoksa bir ömür boyu uyumlu ve mutlu bir beraberlikleri olur.


YENGEÇ - ASLAN veya ASLAN-YENGEÇ

Yengeç ve Aslan burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yengeç burcu insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Aynı şekilde Aslan burcu da korumacı, sevecen, duygusal ve hareketlidir. Aslan burcun üyeleri gururlu ve mağrur yapısıyla pohpohlanmaktan çok hoşlanır. Bu durum Yengeç insanının pek yapabileceği bir şey değildir. Çünkü Yengeç duygularını sözle ifade etmek konusunda yeteri kadar başarılı değildir. Birbirlerini anlamakta güçlük çekebilirler. Fakat birbirlerinin beklentilerine kolaylıkla karşılık verebilecek yapıdadırlar. Aslan partnerini sahiplenir ve mutlu etmek için elinden geleni yapar. Yengeç de karşı tarafı duygusal yönden tatmin edecek ve mutlu bir yuva sunacaktır. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa bir ömür boyu mutlu bir beraberlikleri olabilir.


YENGEÇ - BAŞAK veya BAŞAK-YENGEÇ

Yengeç ve Başak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Oysa Başak burcu insanı tam tersi bir karakter çizer; gerçekçi, mantıklı, olaylara akıl çerçevesinden bakan ve duygusallığını fazla belli etmeyen bir karaktere sahiptir. Hayata dair bazı prensipleri vardır ve kolay kolay bunlardan taviz vermek istemez. Düzenli ve tertiplidir. Her şeyin bir plan ve program içinde olmasını ister. Kararlarında daima mantıklıdır. Duygularının kendisini yönetmesine izin vermez. Bu noktada iki tarafın birbirini anlaması zordur. Çünkü olaylara farklı açılardan bakarlar. Ayrıca Başak'ın tutumu Yengeç burcuna biraz katı gelecektir. Diğer taraftan Başak bakımlı ve hoş görüntüsüyle Yengeç'i fazlasıyla etkiler. Başak'ta Yengeç'in derin cazibesine kapılacaktır. Fakat ilişkinin ilerleyen zamanlarında iletişim kopuklukları olacaktır. Seksüel yönden Yengeç daima arzuludur. Başak burcu ise içindeki tutkuyu karşı cinsin dışarıya çıkarmasını ister. Birbirlerini anlamaları çok uzun bir zaman alacaktır.


YENGEÇ - TERAZİ veya TERAZİ-YENGEÇ

Yengeç ve Terazi burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Terazi burcu da aynı şekilde hassas ve duygusaldır, fakat duygularını olduğu gibi ifade etmekte sıkıntı çeker. Yengeç, Terazi'nin tutum ve davranışlarını anlamakta güçlük çeker. Terazi bazı tutarsız davranışlarıyla karşı tarafı şüpheciliğe iter ve aralarında iletişim problemi yaşanır. Terazi burcu ne kadar duygusal olursa olsun, Yengeç derin duygulara sahip olması imkansızdır. Yengeç'in bazı duygusal değişimlerini Terazi'nin fark etmesi zordur. Seksüel açıdan Yengeç oldukça arzulu ve tutkuludur. Yengeç'in bu yönden de Terazi ile anlaşması ve uyumlu olması zordur. Yalnız aralarında çok büyük bir aşk varsa ve önemli kişisel zıtlıklar yoksa anlaşmaları mümkün olabilir.


YENGEÇ - AKREP veya AKREP-YENGEÇ

Yengeç ve Akrep burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da su grubundandır. Dolayısıyla ortak özellikleri oldukça fazladır. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Akrep ise tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Diğer taraftan sevgi dolu ve kıskançtır. Fakat Yengeç insanının duygusallığı daha ağır basar. Birbirlerinin istek ve arzularına anlayış gösterecek ve beklentilerine karşılıklı cevap vermeye çalışacaklardır. Eğer Yengeç bazı konularda baskıcı bir tutum içinde olmazsa daha az problem yaşarlar. Aynı şekilde Akrep'in de karşı tarafı emir verirmiş gibi yönlendirmemesi gerekmektedir. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Özellikle Akrep burcu insanının karşı konulmaz bir seksüel cazibesi vardır. Bu nedenle uyumlu bir ilişki yakalamaları mümkündür.


YENGEÇ - YAY veya YAY-YENGEÇ

Yengeç ve Yay burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yengeç insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Yay ise ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Yengeç ise evcimendir ve evde vakit geçirmek ona huzur verir. Bu iki tip birbirlerini anlamakta ve iletişim kurmakta fazlasıyla zorluk çekerler. Seksüel anlamda her iki taraf da arzuludur, fakat Yengeç burcu için romantizm ve duygusallık da bir o kadar önemlidir. Eğer birbirlerinin temel özelliklerine saygı gösterirlerse uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.


YENGEÇ - OĞLAK veya OĞLAK-YENGEÇ

Yengeç ve Oğlak burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yengeç hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Fakat bu erkeği anlamak, Yengeç için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Yengeç burcu insanının onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. İkisi de sadık ve evcimendir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur, fakat Yengeç'in özelikle Oğlak burcunun bu tarafını ortaya çıkarması ve onu desteklemesi gerekir. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.


YENGEÇ - KOVA veya KOVA-YENGEÇ

Yengeç ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yenge burcu hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Sadakat konusunda da sorunları vardır. Tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova burcu insanı neşeli ve hareketlidir. Bir orada, bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Yengeç'in çok akıllı davranması ve ona yönlendirildiğini hissettirmeden onu idare etmesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Yengeç burcunun duygusallığı daha ağır basar. Kova burcu mantıklıdır. Duygularını fazla belli etmez. Dolayısıyla Yengeç insanı duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.
TUZCUAY - avatarı
TUZCUAY
Ziyaretçi
20 Kasım 2009       Mesaj #4
TUZCUAY - avatarı
Ziyaretçi
YENGEÇ - BALIK veya BALIK-YENGEÇ

Yengeç ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Yengeç insanı hassas, duygusal ve romantiktir. Derin duygulara sahiptir. Çevresindeki her şeyi yüreğinin sesiyle yorumlar. Balık burcu da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Her iki burç da su grubundandır. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık insanı ince düşünür ve sevdiği kişiyi mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık'ın sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcu insanının hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda Yengeç'in onu yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - ASLAN

İki Aslan arasında çok uyumlu bir ilişki olabileceği gibi tamamen uyumsuz bir ilişki de olabilir. Hem kadın, hem erkek burç ateş grubudur ve aynı burçtan kadın ve erkeğin birçok ortak noktaları olabilir. Her ikisi de hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Sadakat ve dostluk duyguları oldukça kuvvetlidir. Birlikte vakit geçirmekten fazlasıyla keyif alırlar. Birbirlerinin duygu ve düşüncelerine anlayış gösterdikleri müddetçe arzu ve isteklerine karşılık verebileceklerdir. Eğer gururları nedeniyle birbirlerinin üzerinde baskı kurmaya çalışırlarsa anlaşamazlar ve birbirlerinden uzaklaşırlar. Seksüel anlamda her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Uzun vadede çok iyi iki dost olabilirler, fakat uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.


ASLAN - BAŞAK veya BAŞAK-ASLAN

Aslan ve Başak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Başak ise akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Fakat Başak burcunun bu detaycı ve düzene düşkün mizacı Aslan burcunu rahatsız eder. Çünkü Aslan içinden geldiği gibi davranmayı sever ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Seksüel açıdan Aslan oldukça tutkulu ve arzuludur. Oysa Başak burcunu ateşlemek için itici bir güç gerekmektedir. Başak, Aslan'ın başına buyruk davranışlarını kolay kolay kabullenemez. Eğer birbirlerine anlayış gösterirlerse iyi bir ilişkileri olabilir. Başak, Aslan'ın kendini güvende hissetmesi için elinden geleni yapacaktır.


ASLAN - TERAZİ veya TERAZİ-ASLAN

Aslan ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Aslan kişiliği ve cazibesiyle Terazi burcunu fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi de renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Aslan için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Aslan, Terazi'nin bu gizemli yönünden etkilenir. Aslan burcunun gururu ön plana çıkarsa baskıcı bir tutum izleyebilir. Fakat Terazi, kadının bu yönünü de dengeleyebilecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Aynı zamanda aralarında yoğun bir romantizm de paylaşılacaktır. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - AKREP veya AKREP-ASLAN

Aslan ve Akrep arasında uyumlu ve tutkulu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Aslan, Akrep'in bu cazibesinden fazlasıyla etkilenecektir. Aynı şekilde Akrep de Aslan'ın renkli kişiliği ve cazibesine karşı koyamayacaktır. Akrep ikili ilişkilerinde aşırı derecede kıskanç olabilmektedir. Bu durum Aslan'ın özgürlüğüne düşkün tutumunu tehdit edebilir. Aynı şekilde Aslan da hükmetmeyi sevdiği için Akrep'i kısıtlamak isteyebilir. Bu durumda bazı anlaşmazlıklar ortaya çıkabilir. Fakat birbirlerine anlayış gösterirlerse oldukça uyumlu ve tutkulu bir ilişki yaşayabilirler. Seksüel anlamda her iki taraf arzuludur. Akrep, cinsel gücüyle kadını etkisi altında tutacak ve daima hareketli bir yaşamları olacaktır.


ASLAN - YAY veya YAY-ASLAN

Aslan ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da ateş grubudur. Dolayısıyla birbirlerine çok benzerler. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Fakat bu iki tip birbirini adeta tamamlar ve çok iyi anlaşır. Öncelikle çok iyi iki dost ve ardından da iyi iki sevgili olacaklardır. Her ikisi de para harcamayı sever ve bu durum bazen savurganlık boyutuna varabilir. Dolayısıyla bu konuda tedbirli davranmaları gerekecektir. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Birbirlerinin arzu ve isteklerine fazlasıyla cevap verebilirler. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


ASLAN - OĞLAK veya OĞLAK-ASLAN

Aslan ve Oğlak arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Fakat Aslan gururu ön planda olduğu ve kısıtlanmaktan hoşlanmadığı için Oğlak'ı anlamakta zorluk çeker. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Aslan'ın dışa dönük ve yerinde duramayan yapısına ayak uydurmakta güçlük çekecektir. Seksüel açıdan Aslan arzulu ve tutkuludur. Oğlak ise Aslan'ın arzu ve isteklerine cevap verebilmek için kadın tarafından desteklenmek ister. İki burcun uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilmeleri zordur.


ASLAN - KOVA veya KOVA-ASLAN

Aslan ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Kova ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir; sürekli bir değişim halindedir. Aslan ve Kova arasında dengeli bir ilişki olacaktır. Birçok yönden birbirleriyle uyum gösterirler. Her ikisi de zeki, dışa dönük, hareketli, samimi ve neşeli insanlardır. Beraberken gayet kaliteli ve keyifli vakit geçirirler. Çevrelerinde birçok insan olacaktır. Dostları tarafından çok sevilirler ve toplum içinde aranılan kişilerdir. Her iki taraf da seksüel açıdan uyumlu ve tutkuludur. Fakat Kova'nın, Aslan'ın gururunu sürekli okşaması gerekir. Aksi taktirde kişilik çatışmasına kadar giden bir çekişme yaşanabilir. Uzun vadede evliliğe gidebilecek uyumlu bir ilişki yakalarlar.


ASLAN - BALIK veya BALIK-ASLAN

Aslan ve Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Aslan hareketli, neşeli, girişken ve romantiktir. Hayatın güzelliklerine, gösterişe ve lükse oldukça düşkündür. Aynı zamanda da gururludur. Balık ise sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık burcu ince düşünür ve sevdiği kadını mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık burcunun sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcunun hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda Aslan'ın erkeği yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Aslan hükmedici olduğu taktirde Balık kendini biraz olsun geri çekebilir. Kadının hareketli ve dışa dönük kişiliği bu ilişkiyi dengeleyecektir. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.


BAŞAK - BAŞAK

İki Başak arasında oldukça uyumlu bir ilişki yaşanabilir. Karakter özellikleri birbirine çok benzer. Her ikisi de yaşamın zevklerine ve rahatına düşkündür. Her iki tip de titiz, detaycı, dürüst ve çalışkandır. Hayatı paylaşmak konusunda oldukça keyifli bir birliktelik yaşayabilirler. Fakat bir süre sonra aralarındaki bu benzerlik ilişkiyi sıkıcı bir hale getirmeye başlayabilir. Her iki tip de duygusal ve romantiktir. Birbirlerini fazlasıyla etkilerler. Duygu ve düşüncelerini birbirlerine ifade ederken kesinlikle zorluk çekmezler. Birbirlerinin zayıf ve güçlü taraflarını iyi bilirler. Dolayısıyla aralarındaki uyum da kuvvetli olacaktır. Fakat her iki tip de negatif etkiler almışsa ilişki sıkıcı bir hale de gelebilir. Seksüel yönden birbirlerini tamamlarlar. Her iki taraf da duygusaldır. İleriki zamanlarda bu ilişki uyumlu bir evliliğe dönüşebilir. Çocuklara karşı olan düşkünlükleri, onları birbirine daha da bağlar.


BAŞAK - TERAZİ veya TERAZİ-BAŞAK

Başak ve Terazi arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Terazi ise zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Başak burcu kişilik özellikleriyle, Terazi'yi fazlasıyla etkisi altına alır. Terazi de renkli kişiliği ve samimi tavırlarıyla Başak için eğlenceli bir partner olacaktır. Terazi ince ruhlu ve anlayışlıdır. İyi bir sevgilinin yanı sıra iyi bir dinleyici ve iyi bir dost olacaktır. Fakat duygularını kolay kolay belli etmez. Dolayısıyla Başak, Terazi'nin bu gizemli yönünden etkilenir. Başak'ın, Terazi'yi elinde tutabilmesi için duygu ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekmektedir. Her iki tip de çok yönlü ve faaldir. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - AKREP veya AKREP-BAŞAK

Başak ve Akrep arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Akrep tutkulu, akıllı, duygusal ve açık sözlüdür. Kendine oldukça güvenir. Etkileyici bir dış görünümü vardır. Eğer severse tutkulu bir aşık olacaktır. Başak Akrep'in cazibesinden fazlasıyla etkilenecektir. Akrep hükmetmeyi sever. Fakat Başak eşitlikçi bir yapıya sahip olduğu için bu durumu kolay kolay kabullenemeyecektir. Anlaşmazlıklar yaşanması muhtemeldir. Seksüel açıdan Akrep fazlasıyla arzulu ve tutkuludur. Fakat Başak için öncelik romantizmdir. Eğer her iki taraf da olumsuz kişilik özelliklerini dengeleyebilirse, uzun vadede uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - YAY veya YAY-BAŞAK

Başak ve Yay arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Fakat bu iki tip birbirini adeta tamamlar ve çok iyi anlaşır. Öncelikle çok iyi iki dost ve ardından da iyi iki sevgili olacaklardır. Güven ve sadakate ihtiyaç duyan Başak'ı, Yay bir nebze de olsa korkutabilir. Fakat kişisel özgürlüklere fazla müdahale edilmezse Yay bunun karşılığını ilişkiye sahip çıkarak verecektir. Seksüel açıdan her iki taraf da romantik ve arzuludur. Uzun vadede eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


BAŞAK - OĞLAK veya OĞLAK-BAŞAK

Başak ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Oğlak duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Gerçekten sevince yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Bu iki tip hayattan beklentileri açısından birbirlerini tamamlarlar. Seksüel açıdan romantik ve isteklidirler; fakat Oğlak, Başak'a nazaran daha çekingendir. Uzun vadede evliliğe dönüşebilecek uyumlu bir ilişkileri olabilir.


BAŞAK - KOVA veya KOVA-BAŞAK

Başak ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Hoşuna gitmeyen konularda çekinmeden eleştiri yapar ve kırıcı da olabilir. Bu onun kötü niyetinden değil içten olmasından kaynaklanmaktadır. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda, değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova, Başak burcuna güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


BAŞAK - BALIK veya BALIK-BAŞAK

Başak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bunun nedeni hayatı farklı şekillerde algılamalarından ve yorumlamalarından kaynaklanır. Başak akıllı, sevecen, iyi niyetli, güvenilir ve detaycıdır. Bir kez sevdiği zaman güvenilir ve sadık bir aşık olacaktır. Munis bir mizacı vardır. Kendini ifade ederken direkt bir dil kullanır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Başak burcunun realist yapısına karşılık Balık hayalcidir. Başak burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


TERAZİ - TERAZİ

Teraziler arasında oldukça uyumlu bir ilişki vardır. Terazi burcu, hava grubuna ait bir burçtur. Kadın ve erkeğin birçok ortak yönü vardır. Bu iki karakter birbirine öyle çok benzer ki adeta aynı gibidirler. Her ikisi de sevecen, hareketli, dışa dönük, samimi, zeki, sadık ve duygusaldır. Değişiklikten ve değişik insanlarla tanışmaktan müthiş keyif alırlar. Her ne kadar kıskanç değilmiş gibi görünseler de aslında partnerlerini üçüncü kişilerden fazlasıyla kıskanırlar. Birçok konuda anlaştıkları için çok fazla tartışma ve sorun yaşamayacaklardır, fakat birbirine bu kadar benzemek ilişkinin ileriki dönemlerinde sıkıcı olabilir. Her iki taraf da yaşama ve hayatın zevklerine düşkündür. Özgürlükçü bir bakış açısına sahip oldukları için birbirlerinin bireysel özgürlüklerine daima saygı duyarlar. Seksüel yönden her iki taraf da arzulu ve isteklidir. Genel olarak aktiftirler ve heyecandan hoşlanırlar. Kişisel yönden önemli bir zıtlık yaşamazlarsa, bir ömür boyu uyumlu bir ilişki yaşayabilirler.


TERAZİ - AKREP veya AKREP-TERAZİ

Terazi ve Akrep erkeği arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip doğal cazibelerinden dolayı birbirini fazlasıyla çeker. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Terazi ise sevecen, dışa dönük, zarif ve duygusaldır. Akrep sahiplenici ve kısıtlayıcıdır. Kıskançlığı ile Terazi burcunu çileden çıkarabilir. Güven ve sadakat Akrep için çok önemlidir. Şüphecilik onun doğasında vardır. Bu nedenle partnerini sürekli kontrol altında tutar. Güvenilir ve iyi niyetlidir. Fakat güveninin suistimal edildiğini hissederse karşı tarafa acı çektirmek için elinden geleni yapar. Her iki taraf da seksüel yönden oldukça arzulu ve tutkuludur. Özellikle Akrep insanı, Terazi'yi mutlu etmek için tüm hünerlerini gösterecektir. Eğer Terazi, Akrep'in ona hükmetmesinden rahatsızlık duymaz ve ipleri onun eline verirse mükemmel ve uyumlu bir ilişkileri olabilir. Aksi taktirde bu ilişki kısa sürede sona erecektir.


TERAZİ - YAY veya YAY-TERAZİ

Terazi ve Yay burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Yay ise güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Bu iki tip birbirlerinden fazlasıyla etkilenir. Seksüel açıdan her iki taraf da romantik ve arzuludur. Eğer birbirlerinin kişilik özelliklerine anlayış gösterirlerse gayet eğlenceli ve uyumlu bir ilişkileri olacaktır.


TERAZİ - OĞLAK veya OĞLAK-TERAZİ

Terazi ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Erkeğe nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Oğlak burcu ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskanır. Tam bir güven adamıdır. Oğlak burcu insanı duygularını gizler ve dışarıya vurmak istemez. Çünkü ona göre bu zayıflık göstergesidir. Oğlak kişilik özellikleri olarak dışa dönük, hareketli ve değişiklikten hoşlanan Terazi'yi anlamakta zorluk çeker. Bu durum onların hayata bakış açılarının farklı olmasından kaynaklanmaktadır. Seksüel anlamda da beklentileri birbirlerininkinden farklıdır. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


TERAZİ - KOVA veya KOVA-TERAZİ

Terazi ve Kova burçları arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her iki burç da hava grubundandır. Genel anlamda her ikisi de değişken ve uçarıdır. Duygusal ve düşünsel yönden yeniliklere kolayca ayak uydururlar. Her ikisi de özgürlüğüne düşkündür ve kısıtlanmaktan hoşlanmaz. Bu nedenle birbirlerinin bireysel özgürlüklerine saygı duyacaklardır. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı cinse nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi sadık ve uyumlu bir partnerdir. Kova burcu ise zeki, duygusal, sevecen ve neşelidir. Her ikisi de değişik insanlarla tanışmaktan ve değişik ortamlarda bulunmaktan keyif alırlar. Kova her girdiği ortama kolayca ayak uydurabilir ve dost canlısıdır. Seksüel yönden her iki taraf da aktiftir. İstek ve arzularını kolaylıkla birbirlerine ifade edebilirler. Eğer önemli bir kişisel zıtlıkları yoksa uyumlu bir ilişki yaşarlar.


TERAZİ - BALIK veya BALIK-TERAZİ

Terazi ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Terazi insanı zarif, duygusal, sevecen ve romantiktir. Karşı tarafa nasıl hitap etmesi gerektiğini iyi bilir. Diğer taraftan da bazı konularda oldukça kararsızdır. Terazi burcu sadık ve uyumlu bir partnerdir. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Terazi'nin realist yapısına karşın Balık hayalcidir. Terazi burcunun ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Terazi'nin beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


AKREP - AKREP

Akrep'ler arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Bu iki tip arasında birçok ortak özellik olduğu gibi birçok zıtlık da olabilir. Fakat birbirlerini çok iyi anlarlar. Her ikisi de tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Hayatı dolu dolu yaşamaktan keyif alırlar. Fakat birbirlerine hükmetmeye çalışırlarsa o noktada anlaşmazlıklar ve sorunlar çıkabilir. Aksi taktirde tutkulu ve eğlenceli bir ilişkileri olacaktır. Her iki taraf da seksüel açıdan arzulu ve tutkuludur. Uzun vadede uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


AKREP - YAY veya YAY-AKREP

Akrep ve Yay arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Yay ise ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Akrep ise sadıktır. Bu iki tip birbirlerini anlamakta ve iletişim kurmakta fazlasıyla zorluk çekerler. Seksüel anlamda her iki taraf da arzuludur. Eğer kadın ve erkek birbirlerinin temel özelliklerine saygı gösterirlerse uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalayabilirler.


AKREP - OĞLAK veya OĞLAK-AKREP

Akrep ve Oğlak arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Oğlak ise duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapamayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Fakat Oğlak burcunu anlamak, zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Oğlak burcu maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Her iki tip de sadıktır. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur, fakat Akrep burcu özelikle Oğlak burcunun bu tarafını ortaya çıkarması ve onu desteklemesi gerekir. Uzun vadede uyumlu ve güzel bir ilişki yakalamaları mümkündür.


AKREP - KOVA veya KOVA-AKREP

Akrep ve Kova arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Kova ise değişkendir. Onun hayatına ayak uydurmak çok zordur. Çünkü her konuda sürekli değişkenlik gösterir. Sadakat konusunda da sorunları vardır. Tek bir kişiye bağlanmakta zorluk çeker. Her iki karakterin de hayata bakışı ve hayatı yorumlama şekli farklıdır. Kova neşeli ve hareketlidir. Bir orada, bir burada gönül eğlendiren biri gibi görünse de gerçekten sevdiği taktirde eğlenceli bir aşık olacaktır. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onun için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirmekten hoşlanmaz. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alır. Akrep burcunun çok akıllı davranması ve ona yönlendirildiğini hissettirmeden onu idare etmesi gerekir. Her iki taraf da arzulu ve tutkuludur. Fakat Akrep burcunun duygusallığı daha ağır basar. Kova mantıklıdır. Duygularını fazla belli etmez. Dolayısıyla Akrep duygusal tatminsizlik yaşayabilir. Bu iki tipin uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalaması zordur.


AKREP - BALIK veya BALIK-AKREP

Akrep ve Balık arasında uyumlu bir ilişki vardır. Akrep tutkulu, duygusal, hareketli ve çekicidir. Partneriyle birçok şeyi beraber yapmak ister. Aynı zamanda romantiktir ve hisleri kuvvetlidir. Balık da sempatik, duygusal, hassas ve romantiktir. Her iki burç da su grubundandır. Birbirlerinin arzu ve isteklerini anlayabilir ve bunlara karşılık verebilirler. Balık, ince düşünür ve sevdiği kadını mutlu etmek ve şımartmak için elinden gelen çabayı gösterir. Onu kırmamak için özellikle çaba gösterir. Balık burcunun sanatsal yönü çok kuvvetlidir. Her iki tip de birbirlerinin duygusal değişimlerini kolaylıkla anlayacak ve birbirlerine uyum göstereceklerdir. Yalnız Balık burcunun hayalperest bir yanı da vardır. Bu konuda yönlendirmesi gerekir. Seksüel açıdan duygusal, romantik ve arzuludurlar. Uzun vadede çok uyumlu ve mutlu bir ilişkileri olacaktır.


YAY - YAY

Yay'lar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bu iki tip arasında benzer özellikler çok fazladır. Her iki taraf da ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alırlar. Bir ilişkide karşı tarafa bağlanmak onlar için çok zordur. Hiçbir zaman idare edilmekten ve yönlendirilmekten hoşlanmazlar. Sosyal yaşamdan ve sürekli dışarıda arkadaşlarıyla vakit geçirmekten çok keyif alırlar. Dolayısıyla kısa süre sonra birbirlerinden uzaklaşabilirler. İlişkiyi taraflardan birinin dengelemesi gerekir. İyi bir çiftten ziyade iyi birer dost olabilirler.


YAY - OĞLAK veya OĞLAK-YAY

Yay ve Oğlak burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü Yay insanı ele avuca sığmayan, bağımsızlığına düşkün ve kısıtlanmaktan hoşlanmayan haşarı bir çocuk mizacındadır. Aynı zamanda biraz da savurgandır. Parayı idare etmesini pek beceremez. Hayatı dolu dolu yaşamaktan çok zevk alır. Oğlak burcu zor ve iddialı bir tiptir. Kişilik özellikleri kesin çizgilerle belirlenmiştir. Kolay kolay da kişiliğinden taviz vermez. Çalışkan, azimli ve zekidir. Aklına koyduğu bir işi bitirmeden içi rahat etmez. Hareketlidir ve sevdiği kişiye sonuna kadar bağlanır. Oğlak'ın bu özellikleri Yay burcu insanını etkiler, fakat Yay'ın aşırıya kaçan hareketleri Oğlak'ı çileden çıkarabilir. Böyle durumlarda birbirlerine karşı anlayışlı olmayı becerebilirlerse önemli bir sorun yaşamazlar. Diğer taraftan Oğlak oldukça tutumludur ve ailesine düşkündür. Yay'ın ne kadar savurgan olduğunu göz önünde bulundurursak, oğlak burcunun bu burç için yaratılmış bir can simidi olduğunu düşünmeden edemeyiz. Her iki taraf da seksüel açıdan hareketlidir. Birbirlerini mutlu etmek için ellerinden geleni yaparlar. Aynı yönde hareket etmeyi becerirler ve birbirlerine olan saygılarını yitirmezlerse bir ömür boyu mutlu olabilirler.


YAY - KOVA veya KOVA-YAY

Yay ve Kova arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Yay insanı güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Kova burcu ise duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Bu iki tip birbirlerinden kişilik özellikleri nedeniyle çok etkilenir ve çok iyi dost olurlar. Bu dostluk kısa sürede bir aşka dönüşebilir. Seksüel açıdan birbirlerine uyum gösterirler. Uzun vadede eğlenceli ve mükemmel bir ilişkileri olacaktır.


YAY - BALIK veya BALIK-YAY

Yay ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Yay güvenilir, neşeli, zeki ve dışa dönüktür. Ele avuca sığmayan bir karakter çizer. Özellikle ikili ilişkilerde bağlanmaktan çok korkar. Bu onun doğasında vardır. Gezmek, eğlenmek ve hayattan zevk almak ister. Sıkılgan bir yapısı olduğu için de asla bir konu üzerinde yoğunlaşamaz. Balık burcu insanı ise hayalperest ve duygusaldır. Bu anlamda birbirlerini anlamaları oldukça güçtür. Yay'ın ilişkiden daha gerçekçi beklentileri vardır ve erkeği anlamakta güçlük çeker. Asla onun kadar derinleşememektedir. Bu da arada kopukluk yaratmaktadır. Diğer yandan Balık'ın hayata bakış şekli Yay burcunu eğlendirebilir. Fakat Balık'ın tavırları uzun vadede karşı tarafı çileden çıkaracaktır. Bu iki tip arasında seksüel açıdan çok da uyumlu bir ilişki olmaz. Balık'ın duygusal yönü ağır basacağından Yay burcu kadar aktif olmayacaktır. Ancak Yay, Balık burcunun iç dünyasına girebilir ve onu anlamak için çaba sarf ederse ilişkileri devam edebilir. Fakat uzun vadede uyumlu ve başarılı bir ilişki olmayacaktır.


OĞLAK - OĞLAK

Oğlak burcu arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Çünkü her iki tip de birçok ortak özelliğe sahiptir. Her ikisi de zor ve iddialı bir tiplerdir. Kişilik özellikleri kesin çizgilerle belirlenmiştir. Kolay kolay da kişiliklerinden taviz vermezler. Çalışkan, azimli ve zekidirler. Akıllarına koydukları bir işi bitirmeden rahat etmezler. Hareketlidirler ve sevdikleri kişiye sonuna kadar bağlanırlar. Fakat bir diğer taraftan fazlasıyla karamsar ve kıskançtırlar. Bir tarafın diğerini mutlaka dengelemesi gerekir. Aksi taktirde aralarında birçok gereksiz anlaşmazlık yaşanacaktır. Ayrıca cimrilik boyutunda tutumludurlar. Birbirlerini çok fazla eleştirebilirler. Aralarında bir anlaşmazlık söz konusu olduğu taktirde her ikisi de inadından vazgeçmeyecektir. Seksüel açıdan her iki taraf da duygusal ve isteklidir. Fakat öncelikleri romantizmden yanadır. Uzun vadede dengeli ve uyumlu bir ilişki olmayacaktır.


OĞLAK - KOVA veya KOVA-OĞLAK

Oğlak ve Kova burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat Oğlak'ı anlamak Kova için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Kova'nın onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Sürekli değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Kova burcu, Oğlak'a güven vermez. Seksüel açıdan da beklentileri pek birbirlerine uymaz. Uzun vadede uyumlu bir ilişki yakalamaları zordur.


OĞLAK - BALIK veya BALIK-OĞLAK

Oğlak ve Balık arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Oğlak insanı duygusal, düşünceli ve sabırlıdır. Bir kez sevdi mi yapmayacağı fedakarlık yoktur. Her konuda sevdiği kişiye destek olur. Yalnız utangaç bir mizacı olduğu için kendini ifade etmekte zorluk çekebilir. Sevdiği kişiyi fazlasıyla sahiplenir ve kıskançtır. Tam bir güven insanıdır. Fakat bu burcu anlamak karşı taraf için zaman zaman zor olabilir. Çünkü duygularını belli etmez ve incinmekten korkar. Balık burcunun onu elinde tutması için ona güven vermesi ve düşüncelerini yumuşak bir dille ifade etmesi gerekir. Oğlak burcu insanı maddi yönden cimri denilecek kadar tutumludur. Bunun nedeni kendini güvende hissetme duygusundan kaynaklanmaktadır. Oğlak'ın realist yapısına rağmen Balık burcu hayalcidir. Oğlak'ın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Balık insanı daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Oğlak'ın beklentileri karşısında Balık burcunun aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


KOVA - KOVA

Kova'lar arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Bu iki tipin benzer birçok özelliği vardır. Adeta hayatı algılama şekilleri de aynıdır. Her ikisi de duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedirler. Değişik ortamlarda, değişik kişilerle olmaktan keyif alırlar. Her iki tipin de ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. İhtiyaç duydukları güven duygusunu birbirlerinde kolay kolay bulamazlar. Kişisel anlaşmazlıklar kısa sürede baş gösterecektir. Ayrıca birbirlerine karşı üstünlük sağlamaya çalışacaklar ve hayata karşı aynı yönde ilerleyemeyeceklerdir. Bağımsızlıkları birbirlerinden bile daha önemlidir. Seksüel açıdan arzulu olmalarına rağmen birbirlerinden çabuk sıkılmaları olasıdır. Uyumlu ve dengeli bir ilişki kurmak onları zorlayacaktır.


KOVA - BALIK veya BALIK-KOVA

Kova ve Balık burçları arasında pek uyumlu bir ilişki olmaz. Kova duygusal ve bir o kadar da değişken bir kişiliğe sahiptir. Sürekli bir değişim halindedir. Değişik ortamlarda değişik kişilerle olmaktan keyif alır. Balık ise romantik, duygusal ve hayalperesttir. Kova'nın dışa dönük ve mantıklı yapısına rağmen Balık burcu bunun tam tersidir. Kova'nın ilgisini çekebilecek konular hakkında konuşmayı pek beceremez. Kova hareketli ve ele avuca sığmayan bir yapıya sahiptir. Balık ise daha sakin ve munistir. Öylesine duygusaldır ki, bu duygusallık onun hayal aleminde yaşayan bir insan olmasına neden olur. Ayakları kolay kolay yere basmaz ve gerçekleri göz ardı ederek yaşamayı tercih eder. Hayata karşı fazla cesareti yoktur. Bu nedenle bu iki tipin olumlu bir ilişki içinde olmaları imkansızdır. Seksüel yönden ise Kova'nın tutkulu yapısı yanında Balık'ın aşırı duygusallığı ön plana çıkar. Bu iki tip arasında uyumlu bir ilişki görmek mümkün değildir.


BALIK - BALIK

İki Balık arasında uyumlu bir ilişki olabilir. Her ikisi de su burcudur ve birçok ortak özellikleri vardır. Romantik, duygusal ve hayalperesttirler. Aşk ve sevgi onlar için adeta yaşama nedenidir. Derin bir duygusallıkları vardır. Bu anlamda birbirlerini gayet iyi anlayabileceklerdir. Evcimendirler ve evde huzur bulurlar. Hayal dünyaları oldukça gelişmiştir ve sanata yatkındırlar. Birbirlerini mutlu etmek ve şımartmak için ellerinden geleni yapacaklardır. Olayları algılama ve yorumlama şekilleri birbirine çok benzer. Hayatı dolu dolu yaşamaktan keyif alırlar. Birbirlerini çekici bulmaya devam ettikleri sürece sadakat duyguları da bir o kadar artacaktır. Seksüel yönden oldukça arzulu ve romantiktirler. Uzun vadede uyumlu ve eğlenceli bir ilişkileri olacaktır.

İrem Su
Mynet Astroloji Uzmanı

Benzer Konular

30 Temmuz 2014 / peaceful Astroloji/Fallar
4 Kasım 2008 / HerHangiBiri Astroloji/Fallar
15 Temmuz 2008 / volture Astroloji/Fallar
11 Mart 2012 / Mira Edebiyat
24 Haziran 2008 / Misafir Astroloji/Fallar