| | #11 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Giyim Zevki Balık Bu burcun kadınlarının en önemli özelliği çok kararsız olmalarıdır. Ne giyeceklerine bir türlü karar veremezler. Parlak ve saten türü kumaşları tercih ederler. Spor giyimin yanı sıra, klasik giyimden de hoşlanırlar. Alışverişte başkalarının tavsiyelerinden çok kolay etkilenirler. parlak ve saten türü kumaş,klasik giyim bana göre değill gerisi bana uyuyoo =) | |
|
| | #12 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Giyim Zevki Yengeç Duygusal bir yapıya sahip olan Yengeç burcu kadınları genellikle açık renkleri tercih ederler. Aksesuar kullanmaya bayılırlar. Küpe, kolye, zincir ve kemer düşünüdürler. Çok çılgın giyinmeyi severler. pek cilginca giyinmem ama ... ![]() | |
|
| | #13 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Giyim Zevki
bende oğlak burcuyum ama ne deri kıyafetten nede klasikten hoşlanırım bence spor en güzeli teşekkürler..
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Cvp: Burçlara Göre Giyim Zevki Alıntı:
Ben kilolu değilim ama... | ||
|
| | #15 (mesaj-linki) |
Cvp: Burçlara Göre Giyim Zevki
yani benim içinde kalite ünamli yok daha neler bana ne ya istediği kadar pahalı olsun ben gene de arırım
| |
|
![]() |
| En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| bana göre giyim, kiloya göre doğru giyim, kiloya gre giyinmek, |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||