Arama

Başak Burcu Erkeğini Etkileme Yolları

Güncelleme: 8 Mart 2015 Gösterim: 122.470 Cevap: 4
crazy2005 - avatarı
crazy2005
Ziyaretçi
9 Ağustos 2009       Mesaj #1
crazy2005 - avatarı
Ziyaretçi
Başak Burcu Erkeğini Etkileme Yolları

Sponsorlu Bağlantılar
Başak burcu erkekleri oldukça dürüst ve sadık olmalarıyla tanınırlar.gerçekten de kalplerinin temizliği yüzlerine yansır. Her ne olursa olsun bu adamın size ihanet etmeyeceğinden emin olabilirsiniz.başak burcu erkekleri genellikle her değerli varlık gibi kendilerini ağırdan satar ve onları ayarlamak oldukça zordur.çok hoşuna giden kızlara bile pek fazla pas vermez bunun üzerine birde tipik başakların aşk konusundaki çekingenlikleride eklenince çok sevseler dahi ilişkiyi başlatabilme olasılıkları oldukça düşüktür.
unutmayınki başaklar sevdikleri için herşeyi yapabilirler 1 şey hariç oda duygularını açıklamak.onlar çok uygun durumlarda bile aşklarını ya kendini unutup çok çok zor söyler yada hiç söyleyemezler.kimine göre çok iyi kimine göre kötü olan bu özellikleri onların doğasında vardır.
bunun için gönlünüzü bir başak erkeğine kaptırdıysanız ilişkiyi başlatmakta insiyatifleri kendi elinize almanız gerekecektir.ilk adımı siz atmalısınız.asla herşeyi ondan beklemeyin yoksa aşkınıza yazık olur.ya ona sevdiğinizi söyleyin yada ona mümkün olduğunca yakınlaşmaya çalışıp ona söyletmeye çalışın.
başak erkekleri iyi tanımadıkları kızlara karşı biraz soğuk duruşlu olsada aslında çok anlayışlıdır ve siz ona yakınlaştığınız sürece hemen size alışıp ısınacaktır.eğer ilişkiye başladıysanız karşınızda artık bambaşka sımsıcak bir adam vardır.onların sevgisi diğerleri gibi değildir ona ters bişey yapmadığınız sürece çok uzun yıllar sürebilir.
şunu sakın unutmayınki o size karşı ne kadar çekingense sizi okadar çok seviyor demektir.
başak erkeklerini etkilemek diğerleri kadar kolay değildir.onların kızlarda aradığı diğerleri gibi sadece dış güzellik ve seksi vucut değildir.bunlarda önemlidir fakat onların asıl önem verdiği namuslu,oturmasını kalkmasını , nerde nasıl davranmasını bilen, temiz yürekli kısaca ben bu kızla bir ömür boyu mutlu olabilirmiyim bununla bir ömür boyu iyi geçinebilirmiyim sorusuna verdiği cevaptır.
siz siz olun sakın ola ki bu adamı kıskandırmak için dahi olsa başka erkeklerle samimi pozlar vermeyin bu onlarda kesinlikle ters etki yapar ve sizi çok sevse bile anında hayatından silebilir.
başak burcu erkeği dürüstlüğü sadık ve temiz kalpli olmasının yanında sorumluluğunu bilen ve anlayışlı yapısından olsa gerek başta boğa,kova,oğlak,yay ve balık burçları olmak üzere hemen hemen tüm burçlara mensup kadınlarla iyi bir uyum ve güzel bir ilişki içinde olabilirler.onlar sizi iyice kavrayana kadar belki iyi bir sevgili olamayabilir ancak içki,kumar gibi kötü alışkanlıkları yoksa çok iyi bir koca ve iyi bir baba olacağından hiç şüpheniz olmasın.
crazy2005 - avatarı
crazy2005
Ziyaretçi
9 Ağustos 2009       Mesaj #2
crazy2005 - avatarı
Ziyaretçi
Dışardan kolayca anlaşılmasa bile, Başak oldukça sıcak, samimi ve dürüst bir yapıya sahiptir. O'nun kalbini bir kez kazanan, kendini yaşamı boyunca unutamayacağı bir sıcaklığın ve vericiliğin içinde bulur.
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ekim 2011       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kıskançlıktan kudursa bile asla belli etmeyen burç...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
30 Mayıs 2012       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
yengeç kadınları size söylüyorum. sakın ha! arzu ettiğiniz istediğiniz duyguları hiçbir zaman onda hissedemezsiniz, hissettiremez çünkü. o kadar duygusunu gösterme fakiri. eğer oldu bi yanlşlık denk gelirseniz ondan kopamazsınız da. ondan başka kimsede bu kadar güvenli olacağınızı düşünemezsiniz. yani kısacası, iki ucu pis değnek...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Mart 2015       Mesaj #5
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
İkizler kadınları şanslısınız. Başak erkekleriyle klasik anlamda uyumlu olmasanızda sizin enerjinizden ve espriktüel yapınızdan kesinlikle etkilenirler. Ayrıca başak erkekleri kibar ve nazik kızlara bayılırlar.

Benzer Konular

25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
8 Ekim 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Ekim 2009 / Bia Taslak Konular
31 Mayıs 2011 / Efulim Burçlar
11 Nisan 2009 / Bia Taslak Konular