| | #1 (mesaj-linki) |
Need For Speed: CARBON Oyundan Görüntüler ![]() ![]() ![]() ![]() Çıkmasına günler kala EA, Need for Speed Carbon için bir demoyu indirilmeye sundu. Demoda 3 araç modelini kullanabilmemizin yanısıra, Circuit ve Drift yarışı modunda iki pistte yarışaibliyoruz. Ve iki bu yarışı kazandığımızda oyunun yeni modlarından Canyon Duel'i deneme şansına da ulaşaibliyoruz. 640 MB boyutuna sahip demoyu aşağıdaki adreslerden ulaşabilirisiniz: Worthplaying 3DGamers FileFront Fileplanet Fileshack Gamershell | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: Need For Speed : CARBON
EA Games in tüm oyunları süper oluyo.Sahsen need for speed hastasıyım bütün versiyonlarını bitirdim sıra carbonda piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyorum...
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
Cvp: Need For Speed: CARBON
Tam sürümü çıkınca CD ile yüklemeyi düşünüyorum.Süper bi oyun tanıtım videolarını izledim.
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: Need For Speed: CARBON | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: Need For Speed: CARBON
Mikael daha fazlası da var...En az 20 tane izledim ayrı ayrı sitelerden...(Bu arada benim ekran kartı kaldırmaz...256 mb benim ekran kartı...Ama kariyer modu yoksa hiçbişeye yaramaz...
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||