Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-10-2006   #1 (mesaj-linki)
Need For Speed: CARBON Need For Speed: CARBON
Oyundan Görüntüler

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

Çıkmasına günler kala EA, Need for Speed Carbon için bir demoyu indirilmeye sundu.
Demoda 3 araç modelini kullanabilmemizin yanısıra, Circuit ve Drift yarışı modunda iki pistte yarışaibliyoruz. Ve iki bu yarışı kazandığımızda oyunun yeni modlarından Canyon Duel'i deneme şansına da ulaşaibliyoruz.
640 MB boyutuna sahip demoyu aşağıdaki adreslerden ulaşabilirisiniz:

Worthplaying
3DGamers
FileFront
Fileplanet
Fileshack
Gamershell
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-11-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: Need For Speed : CARBON Cvp: Need For Speed : CARBON
EA Games in tüm oyunları süper oluyo.Sahsen need for speed hastasıyım bütün versiyonlarını bitirdim sıra carbonda piyasaya çıkmasını dört gözle bekliyorum...
Eski 02-11-2006   #3 (mesaj-linki)
GalindoR
Cvp: Need For Speed: CARBON Cvp: Need For Speed: CARBON
Tam sürümü çıkınca CD ile yüklemeyi düşünüyorum.Süper bi oyun tanıtım videolarını izledim.
Eski 02-11-2006   #4 (mesaj-linki)
Eski 02-11-2006   #5 (mesaj-linki)
GalindoR
Mikael daha fazlası da var...En az 20 tane izledim ayrı ayrı sitelerden...(Bu arada benim ekran kartı kaldırmaz...256 mb benim ekran kartı...Ama kariyer modu yoksa hiçbişeye yaramaz...
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
carbon Şİfresİ, carbon şifre, carbon şifresi, carbonun şifresi, need for speed carbon cd şifresi, need for speed carbon oyun şifresi, need for speed carbon Şİfresİ, need for speed carbon şifresi, needforspeed carbon şifre, nfs carbon cd şifresi, nfs carbon oyun şifresi, nfs carbon yükle, nfs carbon yükleme şifresi, nfs carbon Şİfresİ, nfs carbon şifresi,
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:07
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09681296 saniyede (44.02% PHP - 55.98% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR