God of War (Playstation 2) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 19-04-2009   #11 (mesaj-linki)
CoCuqibi - avatarı
Cvp: God of War (Playstation 2)

Aga oyun GÜzel Süper ama Bağamlıklık yapıyo ya Godoffaw 1 i bitirdim 2 De de yarısına kadar Geldim atlı adamı gecemedim

kutsal34 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bana acil cvp verirseniz coooook sevinirim benım sorunum bu oyunda bıyer var gecemiyorum
koridorda bastığım yerdeki tuzakların 2.sini gecemiyorum 2.tuzağın mesafesi uzak zıplayamıyorum

kardeş bir resim Koyarsan yardımcı olmaya calısırız .

Son Düzenleyen CoCuqibi; 19-04-2009 @ 21:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 30-05-2009   #12 (mesaj-linki)

MURAT1982 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
SELAM BEN ATLARI ELERLETTIKTEN SONRA BIRYER GELIYOR KADININ GOZLERINDEN ISIK CIKIYOR ISIKLARIN HEMEN ALTINDADA BIR KOPRU VAR SOLDAKI KADIN HEYKELI GETIRIYORUM BIR GOZUNDEKI ISIK KENDINE DOGRU GIDIYOR AMA SAG TARAFTAKI KADIN HEYKELINI GETIREMIYORUM CUNKU KASIS VAR DAHA DOGRUSU GECIRECEYIM YER ONDAN BIRAAZ YUKSEK LUTFEN BANA YARDIM ET KAFAYI YIYECEYIM YOKSA))
heykelin hemen karşısında bi kol var kolu kaldırınca sağındaki platform kalkıyo. önce heykeli o platformun üzerine çıkar sonra platformu kaldır ve sende aynı platform üzerine çık. ordan R1+X'e bas tekme atarak heykeli fırlatıp diğer tarafa yerleştir iyi eğlenceler
Eski 09-06-2009   #13 (mesaj-linki)

slm beyler. ben the great chasm bölümündeyim gelen canvarları öldürdüm köprüye geldim köprünün altında kanatlar gözüküyor ama sonra hiç bişey gelmiyor bekliyorum yine bişey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
Eski 04-07-2009   #14 (mesaj-linki)
atak47 - avatarı

Ben köprü gibi bir yerdeyim kader kızkardeşlerini gectikten sonra köprüdeyim. Karşı tarafta sehir gibi bir yer var orayı nasıl gecebilirim
Eski 07-07-2009   #15 (mesaj-linki)
nights - avatarı

arkadaşlar hiç tam çözüm denen bir şey duydunuz mu? ''god of war 2 tam çözüm'' diye aratın çıkar karşınıza
Eski 09-07-2009   #16 (mesaj-linki)

Arkadaş ben God of War'ın çokta zor olduğunu düşünmüyorum.Bana göre oyunları ilk oynayışınızda biraz zor gelir ama daha sonra zaten alıştığınızdan çokta zor gelmez fakat daha sonraki oynayışlarınızda hiç bir zaman ilk oynayışınızdaki heyecanı almazsınız bana göre.

Ben God Of War'ın sıkı bir takipçisiyim.1 ve 2.serilerini bitirdim.2.ci seriyi herhalde 20 defa vardır sırf kostüm veya arena açmak için.Elimde olsa 3'üde oynamak isterdim ama ps3 üm yok.Herkese buradan iyi oyunlar tavsiye ederim.
Eski 03-10-2009   #17 (mesaj-linki)
kıngofcs - avatarı

Alıntı:
god of war 2 geçemiyorum

arkadaşllar 2 bölümü geçemiyorum yardım edermisiniz
Eski 03-10-2009   #18 (mesaj-linki)
kıngofcs - avatarı

arkadaşlar acil bana bu oyun hakkında bilgi vermenizden rica ediyorum herşeyi geçiyorum birden önüme terlikli koskocaman ayak çıkıyor ben o ayağı kaldırıyorum ve benim adam yere düşüyor benim adam kalkana kadar o dev ayak tekrar basıyor ve ben ölüyorum çok sinir oldum lütfen dediklerimden bir şey anlayan varsa yazsın teşekkür veririm
Eski 1 Hafta Önce   #19 (mesaj-linki)
Misafir

sağ tarafta bi çekmek için kol varya...onu çekmeden onun çekildiğinde kalkan yerine koy heykeli...
sonra sende kolu çek ve kalkan bölgeye zıpla sonra heykeli R1 le tut X e basılı tut hıphızlı at tekmeyi orayı geçersin...
Eski 1 Hafta Önce   #20 (mesaj-linki)
EFE_57 - avatarı

Mükemmel ßir senaryo.. Harika ßir oyun.
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
god, playstation, war
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
God of War (Playstation 2) Konusuna Benzer Konular