| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: God of War (Playstation 2) Aga oyun GÜzel Süper ama Bağamlıklık yapıyo ya Godoffaw 1 i bitirdim 2 De de yarısına kadar Geldim atlı adamı gecemedim ![]() kardeş bir resim Koyarsan yardımcı olmaya calısırız . Son Düzenleyen CoCuqibi; 19-04-2009 @ 21:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
| Cvp: God of War (Playstation 2) iyi eğlenceler
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: God of War (Playstation 2)
slm beyler. ben the great chasm bölümündeyim gelen canvarları öldürdüm köprüye geldim köprünün altında kanatlar gözüküyor ama sonra hiç bişey gelmiyor bekliyorum yine bişey olmuyor yardımcı olursanız sevinirim.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
Ben köprü gibi bir yerdeyim kader kızkardeşlerini gectikten sonra köprüdeyim. Karşı tarafta sehir gibi bir yer var orayı nasıl gecebilirim
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar hiç tam çözüm denen bir şey duydunuz mu? ''god of war 2 tam çözüm'' diye aratın çıkar karşınıza
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
Arkadaş ben God of War'ın çokta zor olduğunu düşünmüyorum.Bana göre oyunları ilk oynayışınızda biraz zor gelir ama daha sonra zaten alıştığınızdan çokta zor gelmez fakat daha sonraki oynayışlarınızda hiç bir zaman ilk oynayışınızdaki heyecanı almazsınız bana göre. Ben God Of War'ın sıkı bir takipçisiyim.1 ve 2.serilerini bitirdim.2.ci seriyi herhalde 20 defa vardır sırf kostüm veya arena açmak için.Elimde olsa 3'üde oynamak isterdim ama ps3 üm yok.Herkese buradan iyi oyunlar tavsiye ederim. | |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |||||
arkadaşllar 2 bölümü geçemiyorum yardım edermisiniz | |||||
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar acil bana bu oyun hakkında bilgi vermenizden rica ediyorum herşeyi geçiyorum birden önüme terlikli koskocaman ayak çıkıyor ben o ayağı kaldırıyorum ve benim adam yere düşüyor benim adam kalkana kadar o dev ayak tekrar basıyor ve ben ölüyorum çok sinir oldum lütfen dediklerimden bir şey anlayan varsa yazsın teşekkür veririm
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
sağ tarafta bi çekmek için kol varya...onu çekmeden onun çekildiğinde kalkan yerine koy heykeli... sonra sende kolu çek ve kalkan bölgeye zıpla sonra heykeli R1 le tut X e basılı tut hıphızlı at tekmeyi orayı geçersin... | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Mükemmel ßir senaryo.. Harika ßir oyun.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| god, playstation, war |
God of War (Playstation 2) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bully (Playstation 2) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 6 | 23-09-2009 12:25 |
| Okami (Playstation 2) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 3 | 05-04-2008 15:40 |
| Trapt (Playstation 2) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 03-03-2007 04:38 |
| Flatout 2 (Playstation 2) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 21-02-2007 02:47 |
| God Hand (Playstation 2) | MaKaLeLe | Bilgisayar (PC) Oyunları | 0 | 21-02-2007 02:44 |