The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 25-09-2007   #21 (mesaj-linki)
_Delphi_
Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2

2. sini sevmeyenler belliki kitapları ellerine almamışlar. asıl 2. si çok harika çünkü kitaba çok bağlı kalmış . Yani eminim siz tom bombadili bilmiyosunuzdur. Kitap ta tom bombadil öyle ki gandalf falan yanında halt etmiş . Yani kimilerine göre Tom Bombadil bir "maia" kimilerine göre (benim de görüşüm) Tom bombadil "Eru" 'nun orta dünya ya yansıması . Elfleri Ayrı Alması Ap Ayrı Güzel Olmuş. Thranduill in falan çıkması beni çok sevindirdi .. Tuna ayrıca ek paketinde iyice sallamışlar diyosun.. Hiç te bile angmar witch-king in liderliğini yaptığı sauron a bağlı bir krallıktı önceden ama insanlar witch-king i mağlup etti ve sauronun yanına kaçtı witch king .. Adamlar Süper yapmış bence .. Sevmeyenler Belliki Kitap'tan bi' haber zaten Yüzüklerin efendisi fanları kitaplarını okuyanlar falan %95 i filmini sevmezler çünkü asıl filmi kitaba hiç bağlı kalmamıştır.. Glorfindel gibi harika bi adamı vede Tom Bomdadil gibi Harika güçlü adamları filme dahil etmemiş.. ki Tom Bombadili Kendi Ormanında (Tom Bombadil Yaşlı Ormanın Efendisidir ) Sauronun Bile Yenemiyeceği Söyleniyor .. ) Yani Benim Diyeceklerim Bunlar Aksini İddaa edecek warsa Sonuna kadar tartışabilirim (tabii kavga olarak değil ahlak çerçevesi içinde ) çünkü gerçekten yüzüklerin efendisini en ince ayrıntısına kadar okumuş ve araştırmış birisi olarak bunu açık açık söylüyorum ..
Saygılarımla ..
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 27-09-2007   #22 (mesaj-linki)
glorfindel

_Delphi_ adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
2. sini sevmeyenler belliki kitapları ellerine almamışlar. asıl 2. si çok harika çünkü kitaba çok bağlı kalmış . Yani eminim siz tom bombadili bilmiyosunuzdur. Kitap ta tom bombadil öyle ki gandalf falan yanında halt etmiş . Yani kimilerine göre Tom Bombadil bir "maia" kimilerine göre (benim de görüşüm) Tom bombadil "Eru" 'nun orta dünya ya yansıması . Elfleri Ayrı Alması Ap Ayrı Güzel Olmuş. Thranduill in falan çıkması beni çok sevindirdi .. Tuna ayrıca ek paketinde iyice sallamışlar diyosun.. Hiç te bile angmar witch-king in liderliğini yaptığı sauron a bağlı bir krallıktı önceden ama insanlar witch-king i mağlup etti ve sauronun yanına kaçtı witch king .. Adamlar Süper yapmış bence .. Sevmeyenler Belliki Kitap'tan bi' haber zaten Yüzüklerin efendisi fanları kitaplarını okuyanlar falan %95 i filmini sevmezler çünkü asıl filmi kitaba hiç bağlı kalmamıştır.. Glorfindel gibi harika bi adamı vede Tom Bomdadil gibi Harika güçlü adamları filme dahil etmemiş.. ki Tom Bombadili Kendi Ormanında (Tom Bombadil Yaşlı Ormanın Efendisidir ) Sauronun Bile Yenemiyeceği Söyleniyor .. ) Yani Benim Diyeceklerim Bunlar Aksini İddaa edecek warsa Sonuna kadar tartışabilirim (tabii kavga olarak değil ahlak çerçevesi içinde ) çünkü gerçekten yüzüklerin efendisini en ince ayrıntısına kadar okumuş ve araştırmış birisi olarak bunu açık açık söylüyorum ..
Saygılarımla ..
işte budur .. Hemen hemen aynısını yazacaktım ama gerek kalmamış
Eski 09-10-2007   #23 (mesaj-linki)
Darkeden

evt hocam agzına ve eline saglık cok güzel anlattın şimdi bazı kardeşlerim multi oynamak için şifre filan diyor öyle bir şey yok oynayabiliyor herkes ve 2 oyunu olan yüzüklerin efendisini bende sevmedim görevleri idare eder ama carpışmalar süper helmsdeep de minas morgulda minas tirit te çok güzel oluyor şimdi witcking cıktı onunda görevleri güzel sayılır bi ara oynadım 4 bölümden sonra gecmek biraz zor olacak kardeşlerim 4 adam yani liderler onlarla koca kaleyi devirecen asker yok bildigime kadar hadi bakalım en güzel şavaş nasıl yapılırmış
Eski 11-10-2007   #24 (mesaj-linki)
MaKaLeLe - avatarı

Bu tarz oyunları hiç bir zaman oynamayı beceremedim ama hep ilgimi çekmiştir
Eski 11-10-2007   #25 (mesaj-linki)
glorfindel

internette multi oynamanın yolunu bulduk kafe sahibine rica ettik cd'nin image'ini server'a attı her geldiğimiz de yeniden kuruyoruz(ki max:8 dk sürüyor) her haftada 3 gün 8 kişi multi oynuyoruz süper oluyor.Ben Daha önce hiç bir oyundan bu denli zevk duymamıştım ..
BATTLE FOR MIDDLE EARTH Forever
Eski 14-10-2007   #26 (mesaj-linki)
apo_gs1

ellerien sağlık kardeşşşşşşş
Eski 20-10-2007   #27 (mesaj-linki)
gizemli81

ya nasıl indirecez
Eski 22-10-2007   #28 (mesaj-linki)

Ya beyler bu oyun bende var dvd olarak yüklüyorum acıyorum oyunu 3 dakika sonra kendini patlatıyor evler anlamadım gitti biri yardım ederse sevinirim.
Eski 10-11-2007   #29 (mesaj-linki)
glorfindel

FurkAn1905 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Ya beyler bu oyun bende var dvd olarak yüklüyorum acıyorum oyunu 3 dakika sonra kendini patlatıyor evler anlamadım gitti biri yardım ederse sevinirim.
yeniden kur AMA bu defa farklı bir serial numarası ile kur
Eski 20-11-2007   #30 (mesaj-linki)
kosovali_67

tsk ederim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
battle, earth, lord, middle, rings
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim? Ziyaretçi Soru-Cevap 2 04-10-2009 19:27
Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king RuffRyders Bilgisayar (PC) Oyunları 3 31-08-2009 22:41
The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I aLiveNight Bilgisayar (PC) Oyunları 3 01-05-2009 13:45
Blind Guardian - Lord Of The Rings Bakteri Yabancı Şarkı Sözleri 0 14-01-2009 02:23
The Lord of the Rings: Conquest SeRCaX.TR Bilgisayar (PC) Oyunları 1 05-10-2008 18:40