| | #21 (mesaj-linki) | |
| Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2
2. sini sevmeyenler belliki kitapları ellerine almamışlar. asıl 2. si çok harika çünkü kitaba çok bağlı kalmış . Yani eminim siz tom bombadili bilmiyosunuzdur. Kitap ta tom bombadil öyle ki gandalf falan yanında halt etmiş . Yani kimilerine göre Tom Bombadil bir "maia" kimilerine göre (benim de görüşüm) Tom bombadil "Eru" 'nun orta dünya ya yansıması . Elfleri Ayrı Alması Ap Ayrı Güzel Olmuş. Thranduill in falan çıkması beni çok sevindirdi .. Tuna ayrıca ek paketinde iyice sallamışlar diyosun.. Hiç te bile angmar witch-king in liderliğini yaptığı sauron a bağlı bir krallıktı önceden ama insanlar witch-king i mağlup etti ve sauronun yanına kaçtı witch king .. Adamlar Süper yapmış bence .. Sevmeyenler Belliki Kitap'tan bi' haber zaten Yüzüklerin efendisi fanları kitaplarını okuyanlar falan %95 i filmini sevmezler çünkü asıl filmi kitaba hiç bağlı kalmamıştır.. Glorfindel gibi harika bi adamı vede Tom Bomdadil gibi Harika güçlü adamları filme dahil etmemiş.. ki Tom Bombadili Kendi Ormanında (Tom Bombadil Yaşlı Ormanın Efendisidir ) Sauronun Bile Yenemiyeceği Söyleniyor .. ) Yani Benim Diyeceklerim Bunlar Aksini İddaa edecek warsa Sonuna kadar tartışabilirim (tabii kavga olarak değil ahlak çerçevesi içinde ) çünkü gerçekten yüzüklerin efendisini en ince ayrıntısına kadar okumuş ve araştırmış birisi olarak bunu açık açık söylüyorum .. Saygılarımla .. | |
|
| | #22 (mesaj-linki) | |
| Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 | |
|
| | #23 (mesaj-linki) | |
evt hocam agzına ve eline saglık cok güzel anlattın şimdi bazı kardeşlerim multi oynamak için şifre filan diyor öyle bir şey yok oynayabiliyor herkes ve 2 oyunu olan yüzüklerin efendisini bende sevmedim görevleri idare eder ama carpışmalar süper helmsdeep de minas morgulda minas tirit te çok güzel oluyor şimdi witcking cıktı onunda görevleri güzel sayılır bi ara oynadım 4 bölümden sonra gecmek biraz zor olacak kardeşlerim 4 adam yani liderler onlarla koca kaleyi devirecen asker yok bildigime kadar hadi bakalım en güzel şavaş nasıl yapılırmış | |
|
| | #24 (mesaj-linki) | |
| Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2Bu tarz oyunları hiç bir zaman oynamayı beceremedim ama hep ilgimi çekmiştir ![]() | |
|
| | #25 (mesaj-linki) | |
internette multi oynamanın yolunu bulduk kafe sahibine rica ettik cd'nin image'ini server'a attı her geldiğimiz de yeniden kuruyoruz(ki max:8 dk sürüyor) her haftada 3 gün 8 kişi multi oynuyoruz süper oluyor.Ben Daha önce hiç bir oyundan bu denli zevk duymamıştım .. ![]() BATTLE FOR MIDDLE EARTH Forever | |
|
| | #26 (mesaj-linki) | |
| Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 ellerien sağlık kardeşşşşşşş | |
|
| | #27 (mesaj-linki) | |
ya nasıl indirecez
| |
|
| | #28 (mesaj-linki) | |
Ya beyler bu oyun bende var dvd olarak yüklüyorum acıyorum oyunu 3 dakika sonra kendini patlatıyor evler anlamadım gitti biri yardım ederse sevinirim.
| |
|
| | #29 (mesaj-linki) | |
| Cvp: The Lord of the Rings: The Battle for Middle-Earth 2 | |
|
| | #30 (mesaj-linki) | |
tsk ederim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| battle, earth, lord, middle, rings |
The Lord of the Rings: The Battle for Middle Earth 2 Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Battle Middle Earth 2 orjinal olmadığı için deamon tools'la nasıl kurabilirim? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 2 | 04-10-2009 19:27 |
| Battle for Middle-Earth II - The Rise of the Witch-king | RuffRyders | Bilgisayar (PC) Oyunları | 3 | 31-08-2009 22:41 |
| The Lord of The Rings: The Battle for Middle Earth I | aLiveNight | Bilgisayar (PC) Oyunları | 3 | 01-05-2009 13:45 |
| Blind Guardian - Lord Of The Rings | Bakteri | Yabancı Şarkı Sözleri | 0 | 14-01-2009 02:23 |
| The Lord of the Rings: Conquest | SeRCaX.TR | Bilgisayar (PC) Oyunları | 1 | 05-10-2008 18:40 |