Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: GLOBAL :: > Bilgisayar (PC) Oyunları
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-06-2008   #26 (mesaj-linki)
Cvp: GTA 4 Cvp: GTA 4

eline salık güzel bişey ama benim pc bunu kaldırmaz çıksa bile ps için

bide tomy ye ne yaptılar o adamı sewiyodum ben be
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 30-06-2008   #27 (mesaj-linki)

Kanıt resimler:GTA 4 gerçekte böyle gözüküyor

GTA 4 oyununda kullanılan mekanların gerçek dünyadaki karşılıklarını bir araya getirdik...

Resimlerle: Gerçekte GTA 4

[Resim]

Kanıt resimler:GTA 4 gerçekte böyle gözüküyor
Civic Citadel: World Financial Center.
GTA 4'ün oyun mekânı olan Liberty City gençler için tam bir cennet. Şehir her türlü öğesi ile tam bir eğlence merkezi.

[Resim]

Flickr kullanıcısı Matthew Johns ya bir ara vermek istedi ya da sadece yeni dijital kamerasını denemek istedi. Gerçek şu ki, o Liberty City'nin New York'tan örnek aldığı gerçek yerleri
araştırdı. CHIP Online ise bu arama sonuçlarını resim köşesinde sizinle paylaşıyor.

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]

[Resim]
Eski 01-07-2008   #28 (mesaj-linki)

[Resim]

Evet, artık bu soruyu duymaktan sanırım oldukça sıkıldınız. Her geçen gün Grand Theft Auto 4'ün PC versiyonu hakkında dedikodular çıkıp duruyor. Ancak henüz Rockstar Games bu konu hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

Bugün size vereceğim haber ise İsviçreli alışveriş sitesi CityDisc ile ilgili. CityDisc, bugün itibari ile Grand Theft Auto 4'ün PC versiyonunu ön siparişe sundu ve oyunun 30 Kasım 2008 tarihinde piyasaya sürüleceği belirtiliyor. Bu durum ne kadar doğrudur bilinmez ama bana göre Grand Theft Auto 4 her halükârda PC'ye gelecektir.
Eski 05-07-2008   #29 (mesaj-linki)

cok güzel bişe benziyor
Eski 12-07-2008   #30 (mesaj-linki)

YAW BU OYUN NE ZAMAN PC YE GEÇÇEK
Cevap Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 11:54Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 1.22659206 saniyede (95.24% PHP - 4.76% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR