| | #1 (mesaj-linki) |
İbrahim Adnan Saraçoğlu (İbrahim Adnan Saraçoğlu Hakkında) İbrahim Adnan Saraçoğlu ibrahim_saracoglu.jpg1949 doğumlu olan Prof. Dr. İbrahim Adnan Saraçoğlu, kimya eğitimini tamamladıktan sonra Avusturya Graz Teknik Üniversitesi'nde doktora yaptı. Aynı üniversitenin biyoteknoloji ve mikrobiyoloji kürsüsünde asistan olarak çalıştı. 1994-1996 yıllarında Viyana Teknik Üniversitesi'nde profesör olarak görev yapan Prof. Dr. Saraçoğlu, bitkilerin insan sağlığı üzerindeki etkilerine yönelik araştırmalarıyla bütün dünyada isim yaptı. Prof. Saraçoğlu, lavantanın Hepatit hastalarına; brokolinin de prostata iyi geldiğini dünyaya açıkladı. Bitkisel tedavi konusundaki araştırmalarını 'Bitkisel Sağlık Rehberi' adıyla kitaplaştıran Prof. Saraçoğlu'nun, birçok alanda yayınlanmış makale ve patentleri var. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: İbrahim Adnan Saraçoğlu (İbrahim Adnan Saraçoğlu Hakkında)
selam ibrahim saracoglunun kitabini almanyadan nerden alabilirim
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
Cvp: İbrahim Adnan Saraçoğlu (İbrahim Adnan Saraçoğlu Hakkında) Alıntı:
| ||
|
| | #4 (mesaj-linki) |
Cvp: İbrahim Adnan Saraçoğlu (İbrahim Adnan Saraçoğlu Hakkında) ![]() İbrahim Adnan Saraçoğlu | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
Cvp: İbrahim Adnan Saraçoğlu (İbrahim Adnan Saraçoğlu Hakkında)
iyi akşamlar hocam.ben sizinle k.maraştan iletişim kuruyorum.öncelikle sunu belirtim bana nöro behçet teşhisi kondu.şuan kortizon ilaç tedavisi görüyorum.ayrıca ayda bir en doksan adı verilan bir ilaç almam gerektigi söylendi.bu konu hakkında beni bilgilendirip ve sizin önerdiginiz şifalı bitkiler hakkında bana bilgi verirseniz sevinirim.Birde sizinle iletişim kurabilmek için mümkünse telefon numaranız ve size ulasabilecegim adresinizi bana gönderirseniz sevinirim.en içten sevgi ve saygılarımla.
| |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
|
| ibrahim saracoglu, ibrahim saracoglu.com, ibrahim saracoğlu.com, ibrahim saraçoglu.com, ibrahim saraçoğlu, ibrahim saraçoğlu biyografi, ibrahim saraçoğlu.com, ibrahim saraçoğlu.com.tr, saraçoğlu.com, |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||