Arama

Ay'ın Etkileri - Boğa

Güncelleme: 1 Kasım 2009 Gösterim: 4.338 Cevap: 1
KisukE UraharA - avatarı
KisukE UraharA
VIP !..............!
21 Haziran 2009       Mesaj #1
KisukE UraharA - avatarı
VIP !..............!
Ay'ın Etkileri - Boğa;
Boğa sabit ve topraktır. Ay ise değişken ve sudur. Şayet Ay aynı zamanda tepe noktasında da bulunmuyorsa Boğa'nın sabitliği ağır basar. Toprak ve suyun uyu­mu ve sabitlik, sizi oldukça tutu­cu biri yapar. Kurulu düzenden hoşlanmasanız bile güzel ve ahenkli olan her şey sizi cezbeder.
Sponsorlu Bağlantılar

Koç Burcu genelde iç güdüsel etkiler yapan bir burçtur. Ay'ın Koç'ta olması bunun tersine, iç­güdüsel davranışları yok eder. Ba­şarılı olmak için derin bir arzunuz var. Bu amaçla tutucu, olumlu ve ihtiraslı biçimde çalışacaksınız. Ay, Boğa Burcu'ndayken doğan­lar iyi dostlar edinirler. Genellik­le para, ev veya arazi edinirler. Bu burçtakilere eski, yerleşmiş, say­gın, ağırlıklı ve geleneksel olan her şey çekici gelir. Ne tür iş ya­pıyor olursanız olun, sonunda pa­ra kazanacaksınız. Belki yapacağı­nız iş sizin yeteneğinize ya da ha­yattaki mevkiinize layık görülme­yebilir. Belki o işin esrarengiz ve­ya gizli bir yanı bile bulunabilir, ih­timal ki antikacılık yapıyorsunuz.

Dernek, kooperatif vb. gibi ku­ruluşlar aracılığıyla da para kazan­manız mümkün. Genelde iyi ve sosyal bir kişiliğiniz var. Tatlı davranışlısınız. Ama biraz fazla mad­deci olma eğiliminiz var. Duyula­rınız da çok güçlü. Rahat, zevkli bir sosyal hayattan hoşlanıyorsu­nuz. Konuşma ya da şarkı söyle­me sesiniz güzel olabilir. Tiyatro­ya, dost edinmeye, gruplara veya derneklere katılmaya karşı sevgi­niz var.
Kaynak: MsXLabs.org & Astroloji Ansiklopedisi

Gerçekçi ol imkansızı iste...
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
1 Kasım 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Kasım Ayı - Dolunay Etkileri:

Sponsorlu Bağlantılar
Boğa Burcu:


2 Kasım’da burcunuzda bulunan dolunay memnuniyet verici. Plüton bu ayla geniş fakat uyumlu bir açı yaparak sizi hayatının yönlendiricisi konumuna getiriyor. Bu ay size kişisel ve profesyonel ortaklıklar için yeni fırsatlar getirecek. Bu ay aşk hayatınız gözle görülür biçimde canlanacak, özellikle biriyle yaşıyorsanız veya evliyseniz. Her seviyedeki ilişki bu geçişten faydalanacak. Neptün’ün Onuncu Eviniz’e yönelmesiyle,sonunda tinsel inançlarınız ve ideallerinizi birleştirmek için net bir resme sahip olacaksınız. Fotoğrafçılık,müzik,roman veya dans gibi sanatsal bir çaba içerisinde olacaksınız.

Kaynak: Ekolay


Benzer Konular

16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
16 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar
22 Haziran 2009 / KisukE UraharA Burçlar