Arama

Balık Burcu ve İş Hayatı

Güncelleme: 9 Ekim 2009 Gösterim: 6.884 Cevap: 7
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Ağustos 2008       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Gelişmiş bir Balık insanı ile karşılaşacak kadar şanslı iseniz iyi bir iş ortağınız olacak demektir. Burçlar kuşağında bu denli sevimli, hoşgörülü ama aynı zamanda düşçü, kolay etkilenen ve kararsız bir kişi daha çıkmaz! Ortağınız gelişmiş tiplerden ise büyük sezgi gücünün yardımıyla yerinde kararlar verebilir.

Sponsorlu Bağlantılar
Ancak onu karar vermeye zorlarsanız kendisini dağıtır. O karar verme zamanını kendisi ayarlamak isteyeceği için sabırlı olmanız gerekecektir. Karşınızda çalışkan bir ortak değil, uyuklayan bir kişi bulabilirsiniz. İş konularında sıkıldığınızda dertlerinizi paylaşmaya yanaşmaz, kaçar. Kendine olan güvensizliğini kabul edebilirseniz, ortaklığınız daha başarılı olabilir. Balık ortağınız işler yolunda gitmezse endişelenir. Para konularını sizin ele almanız gerekebilir; çünkü dikkatsizce aşırı harcamalarda bulunabilir. Gereksinimi olan kişilere paranızı verebilir ve kolayca aldatılabilir.

Paranızı çalmaz ama çarçur eder. Zaman zaman son kuruşuna dek hesaplasa da birden tümünü harcayabilir. Yaradılışınızı iyi kavradığı için yapmayacağınız şeyleri sizden beklemez. Sorumluluk üstlenmek yerine geri planda çalışmayı yeğ tutar. Balık ortağınız dengeli atılgan bir kişi ile çalışmak gereğini duyar. İşler ters gittiğinde sizi suçlamaz. Yanınızda yer alarak başkalarının sizi suçlamalarına izin vermez. Dürüst ve hareketli iseniz işinizi kolaylaştırmak için elinden geleni yapacaktır. Gerçekte Balıklar biraz tembel olurlar. Onu harekete geçirebilmek için heyecanlandırmanız gerekecektir. İşçileriniz onun ince davranışlarını çok severler.

Disiplin kurmak gerektiği durumlarda çok yumuşak davranacaktır; ama onu sevdikleri için işçileriniz gene iyi çalışacaklardır. Girişken değilse de sosyal yönü güçlüdür. Örneğin bir iş toplantısına giderken, işle ilgili evrakı unutup unutmadığına dikkat etmelisiniz. Sözleşme yapmakta hünerli değildir. Sabit düşünceli kimselerle anlaşamaz, huysuzlaşır. Beğenmediği insanlarla çalışmak gerektiğinde somurtarak ve hoşnutsuzluğunu belli eder.
Baskıya hiç gelemez. Ortağı olarak bu dengeyi kurabilirseniz başarılı olabilirsiniz

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #2
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
İş ve Kariyer

Sponsorlu Bağlantılar
21 Haziran – 22 Temmuz tarihleri arasında Yengeç burcunda seyrini sürdürecek Güneş mesleki konularda da etkili bir enerjidir. Her yıl bu tarihlerde tekrarlanan bu durum, yaratıcı yönlerinizi öncü bir biçimde hayata geçirmenizi, uygulamalarda bulunarak bunları ifade etmenizi sağlar. Güvence isteğiniz ön planda olduğu için, yanlış kararlar vermemek için fazlasıyla itina gösterebilirsiniz.

Güneşin duyarlı ışığı sizi aydınlatırken, kim olduğunuzu, nelere sahip olduğunuzu düşünmek gayet kolaydır. Yüreğinizdeki ses, neler yapabileceğini dünyaya göstermelisin der gibidir. Size düşen bu sesi izlemek ve kendinizi göstermektir. Bu dönemde dikkat edeceğiniz en önemli husus, kimsenin etkisi altında kalmamaktır. Bu dönemde insanlar üzerinde farklı bir etkiniz vardır. Sahip olduklarınızı koruma içgüdünüz yoğundur. Bu dönemde eskiyle alakalı veya aşina olduğunuz kişiler vasıtasıyla kendinizi dış dünyada ifade etmeye, girişimde bulunmaya çalışabilirsiniz. Fakat burada ince ve hassas bir çizgi bulunmakta. Yengeç burcu seyirleri genel anlamda kişinin kabuğuna çekilmeyi veya bağımlı olduğu alanlarda faaliyet göstermeyi tercih ettiği zamanlardır.


Yani önünüze yeni bir fırsat çıktığında şüpheyle yaklaşabilir veya ne kadar güvendeyim sorusunu sorabilir, büyük oynamaktan korkarak, aynı olgulara sarılarak yaşayabilirsiniz. Oysaki Yengeç burcu süreçlerinde eskinin tecrübelerinden yararlanarak yeniye yer vermek gerekebilir. Biliyorum ki bu süreçte oluşan Mars Satürn enerjisi, parasal konularda sizi zorladığından dolayı oldukça ürkeksiniz.

Hedefleriniz konusunda kimi zaman umutsuz, olanı sürdürmekten veya akışa kendinizi bırakıp bir kurtarıcının ilahi bir yardımla size ulaşmasını bekler gibisiniz. Temkinli hareketin yoğun olduğu bu zamanda, ben yine de girişimlerde bulunmanızı, yeteneklerinizi hayata geçirmek adına kapıları zorlamanızı, ben buradayım diyerek ama az ama öz mutlaka gelebilecek fırsatları değerlendirmenizi öneriyorum. Günümüzde geçinmenin her zaman olduğu gibi zorlaştığı şartlar altında olduğumuza göre, iş hayatında kişisel kaprisler karşısında, işverenlerin tavırları veya iş şartlarınızın güçlülüğü karşısında lütfen yılmayınız. Bunlar her zaman olabilecek yansımalar. Yani sadece bu zamana ait değil.

Mesleki konularda pratik ve hızlı bir şekilde çalışmanız gerektiğini, sorumluluklarınızın farkında olarak düzenlemelerde bulunmanız gerektiğini biliniz. Yaşadığınız ilişkinin veya doğru düzgün bir ilişki yaşayamamanın verdiği sıkıntıların sizi tedirgin etmesine ve sırf bu yüzden hayata karşı direncinizin düşmesine müsaade etmeyiniz. Hangi konuda olursa olsun lütfen gerçekçi düşününüz ve kendiniz adına en iyiyi istemek için mantıklı davranınız.



Alıntı: Kaliteli Hayat

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
2 Temmuz 2009       Mesaj #3
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Temmuz Ayı Balık Burcu Yorumları
Parasal Durumunuz

31 Mayıs – 11 Temmuz tarihleri arasında Boğa burcunda ilerleyecek, kazanç evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri hakkında sizlere geçtiğimiz Haziran aylık yorumunuzda bilgi vermiştim. Bu enerji Temmuz ortasına kadar devam edeceğinden önemini yine korumakta. Parasal konularda yapılacak görüşmelerin de göstergesidir. Sadakatle işlerinizi yapıyor oluşunuz doğal olarak maddi kazançlar elde etmenizde sizi destekleyicidir. Elinizdeki parayı sınırlı bir şekilde kullanmanız gerektiğini bu enerji sayesinde anlamanız kolaydır. Söz gelimi paranızı giderlerinize göre düzenler ve ödemelerinizi bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu dönemde belli bir rahatlama oluşacağı için, uzun zamandan sonra gelen bu ferahlıkta dengenizi kaybetmemek için, belli bir sistem içinde hareket etmeniz faydalıdır. Yani beş duyunuzun sizi esir almasına izin vermemiş olursunuz. Ödemeniz gerekenleri en başta, ardından ihtiyaçlarınızı daha sonra da kalıyorsa birkaç kuruş kenarınızda bulundurmanız faydalıdır.

Pozitif Enerjili Günler :1-2-3-11-12-13-16-17-20-21-28-29-30

Zayıf Enerjili Günler :4-5-18-19-24-25

Aşkta En Şanslı Günler :20-21

Yeniay :11-12-13
(Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :24-25
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Alıntı: Kaliteli Hayat
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ağustos 2009       Mesaj #4
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları
İş ve Kariyer

6 Ağustos tarihinde Kova burcunda oluşacak Ay Tutulması(Güneş ve Ay birbiriyle 180 derece açı yapmakta) çalışma evinizin karşıtında yer alan Kova burcunda meydana geleceğinden doğal olarak sizleri yakından ilgilendirmektedir. Tutulmalar genelde değişimlerin joker kartı gibidirler. Ay tutulması duygular yönünde etkiliyken Güneş Tutulması bilincin uyanışı gibidir. Bu Tutulma sizlerin geçmişle alakalı tüm alışkanlıklarınızı, yaşanmışlıkları ve bugün içinde bulunduğunuz durumu objektif olarak ele alarak gözden geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Çalışma evinizdeki Güneşin seyri de bu anlamda son derece önemlidir. Bu iki gezegenin karşıtlığı sahnede yer almaya gönüllü olmanız anlamındadır.

Burada ifade edilen, ne olursa olsun hayatınızla ilgili konularda duygusal davranmamanız, objektif olmanız, sorunları es geçmemeniz, harekete geçmek için başkalarını beklememeniz anlamındadır. Yükselen egonun, bilinçaltındaki geçmiş yaşanılanlarla mücadele giriştiği, kutuplaştığı bu süreçte onaylanma ihtiyacınızı takıntı haline getirmemeniz lazımdır. Eğer doğru bir yolda iseniz çalışmalarınızı aynen sürdürmeli, lakin pasif bir yaşam sürüyorsanız ajitasyon yapmadan hayatınızı garanti altına almanız gerekmektedir. Çalışma hayatının gündelik temposu içinde diğerlerinin çocuksu nitelikleriyle ilişki kurmanız, hevesli, özgüvenli bir şekilde çalışmanız gayet yararlıdır. Duygusallık, aşırı duyarlılık sizler için gelişimin önünü kapayan en yüksek duvardır. Bunu aşabilmek, şu anki sıkıntılarınızdan kurtulmaktan daha zordur. Çünkü o duvarı aşabilmek için iki misli güce ihtiyacınız var demektir.

Benim tavsiyem, akıntıya uyarak, kendinize ortaya koymadan yaşamaya çalışmamanız, bir kenarda başka insanların performanslarını incelemek zorunda kalmamanızdır. Yaşamı yaşamaya değil, gözlemlemeye alıştığınız için, doğal olarak uygulamada zorluk çekmeniz veya çekeceğinizi düşünmeniz normaldir. Oysaki bu tutulma sizin kendi derinliklerinizde bulunan gizli güçlerinizi, sıradışı özelliklerinizi, orijinal yönlerinizi ortaya çıkarmanız adına sizi aydınlatıcıdır. Bunları ön plana getirmeye gönüllü olmadığınız zaman, büyümeniz mümkün olmadığı gibi, başkalarının iki dudağı arasında yaşamaya mecbursunuz demektir. Tercih sizin.



Alıntı

Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
8 Ağustos 2009       Mesaj #5
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Ağustos Ayı Balık Burcu Yorumları

Parasal Durumunuz

12 Temmuz-25 Ağustos tarihleri arasında İkizler burcunda ilerleyecek Mars gezegeni, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda kararsızlık, başkalarının duymak istediklerini söylemek zorunda kalmak, sabırsızlık, kimi zaman iki yönlü hareket etmek anlamındadır. Maddi konularda iç güvenliğiniz ve yuvanızla alakalı yaşam alanında ilerleyecek Mars, mantığa uygun çözümler yaratmanın gerekli olduğunu göstermektedir. Zaten Merkürün dispozitörlüğünde ilerleyen Mars, maddi mevzularda akılı hareket etmenin mümkün olabileceğinin göstergesidir. Bu dönemde iş ortaklarınız veya başka kişilerle anlaşmaya gönüllü olmak, karşılıklı ilişkileri güçlendirmek son derece önemlidir. Merkürün güçlü olduğu başak burcunda ilerleyişiyle bunu gerçekleştirmek kolaydır. İletişim, zeka, pratik hareket etmek, güçlü diyaloglarda bulunmak kazanç konularındaki ikilemlerin çözülmesinde etkili olabilir. Fakat şu olasılığı unutmayalım. Yuva alanında burcunuzla zorlu bir görünüm oluşturan Mars sözel açıdan en azından 25 Ağustos tarihine kadar dikkatli konuşmanız ve hareket etmenizin son derece önemli olduğunu, savurgan davranmamanız gerektiğinin işaretidir. Başkalarından elde ettiğiniz gelirler konusunda ben sizleri çok daha iyi durumda görüyorum. Yani kendi kazancınız konusunda gerilim ve ürkeklik içinde olan siz, başkalarının aracılığı ve desteği sayesinde rahat edebilirsiniz. Bu destek hobilerinizi değerlendiren veya yetenekli olduğunuz konularda sizi teşvik eden veyahut maddi sıkıntılarınızda yanınızda olup size güç veren sevgili, aile, evladınız, yakın arkadaşınız olabilir.

Pozitif Enerjili Günler :2-3-4-8-9-12-13-17-18-25-26-30-31

Zayıf Enerjili Günler :1-14-15-16-21-2227-28-29

Aşkta En Şanslı Günler :17-18

Yeniay :7-8-9
Ay gezegeninin Kova burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :21-22
(Ay gezegeninin Aslan burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Alıntı
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #6
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları

İş ve Kariyer

26 Ağustos-20 Eylül tarihleri arasında Aslan burcunda ve çalışma eviniz, gündelik temponuzla ilgili konularda etkili olacak Venüs gezegeni, doğası gereği her ne kadar akla hep aşk ilişkilerini getirse de, bir önemli özelliği de, hayatımızın huzurlu ve güven dolu geçmesi için gerekli olan parayı da temsil etmesidir. Şöyle bir düşünürsek, yaşamdan zevk alabilmenin en önemli şartlarından biri de maddi güvencemiz değil midir? işte tam bu noktada bu seyir, yaşamınızı güvenli bir şekilde sürdürebilmek adına şu anki durumunuzu maddi ve manevi anlamda gözden geçirmeniz gerektiğinin işaretidir. Bu süreçte Venüs her ne kadar egonuzun ön planda olacağını gösterse de, eğer başkalarıyla ılımlı şekilde anlaşmaya çalışmadığınız takdirde geri hareket sonrası güçlükler yaşamanız gayet açıktır.

Kendi bildiğiniz gibi yapılmasında ısrarcı olmak, inatçı tavırlar göstermek, durumunuzun farkında olmamak, hayatınızı kimi zaman teslimiyetçi bir tarzda yaşamak, birilerinin ellerine kendinizi teslim etmek, hiçbir çaba sarfetmeden herşeyin lehinize gelişmesini beklemek nasıl yanlışsa, kendinizi kaf dağında görmek de, etrafınızla ilişkinizde otorite kurmak da o denli sakıncalıdır. Oysaki bu dönemde yaratıcılık gücünüz oldukça yüksektir.


Sanatsal konular, ortak çalışmalar, yetenekli olduğunuz konular, sosyal faaliyetleriniz, hizmet ve yardım alanları, insanlarla birebir temasta olacağınız işler açısından da etkili olan bu dönemde etrafınızdaki insanlarla muhakkak surette iyi geçinmeye, aşırı gurur veya hassasiyetten uzak durmaya çalışmanız faydalıdır. İş konusunda yaratıcılığınızı ortaya bazı insanlarla temas halinde olmanız kesinlikle önemlidir.

Bunun için üzerinizdeki rehavetten bir an önce kurtulmalı, hazırlıklarınızı eksiklerini tamamlamaya çalışmalı, müşteri portföyünüzü gözden geçirmelisiniz. Bazen öyle kilit yerlerde öyle insanlar tanıyorsunuzdur ki, fakat bu kişilerle iş konusunda bugüne dek temasınız olmamıştır. Kimi zaman hassasiyetinizden kimi zamansa umursamazlık nedeniyle üzerinde durmamışsınızdır. İşte bu dönemde bu kişilerle olan ilişkinizi de bir daha gözden geçirmeniz faydalı olabilir. Ortaklık ilişkisi içinde olduğunuz insanlarla ilgili konularda da iş ilişkilerinizi düzgün bir seyirde sürdürmeniz gereken bu dönemi belki iletişimsel anlamda yavaş geçiriyor olabilirsiniz veya sürekli bir şeylere dikkat edeceğiniz yolunda algılayarak yanlış değerlendirebilirsiniz. Oysaki bütün bunlar daha ileride fazlasıyla işinize yarayabilir. Böylelikle önünüze engeller çıkmaz, bunlarla uğraşarak vakit kaybetmez, ileri hamlelerde bulunabilirsiniz. Jüpiter Ocak 2010 tarihinde burcunuzda seyrine başladığında ve ayrıca 29 Ekim sonrası Satürn ilişki ve ortaklıkla ilgili yaşam evinizdeki seyrini bitirdiğinde yavaş yavaş hayatınızla ilgili olumlu değişimlerin ilk işaretlerini almaya başlayacaksınız.

O zaman gelin şu önümüzdeki dönemi akıllıca, sakin bir şekilde değerlendirelim. Yaşamınızla ilgili yapılması ve ayıklanması gerekenleri derleyip toparlayalım, analizlerde bulunalım ve gereksiz kişilerle vakit kaybetmek yerine, nasıl yenilikler yapabiliriz bunları tespit ederek Eylül ayını geçirmeye çalışalım. Sarı ışık anlamına gelen bu ayda ne kadar çok kendimizin farkında olursak o kadar başarılı düzenlemelerde bulunmamız kolay olur.


Kaynak: Mynet
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
3 Eylül 2009       Mesaj #7
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Eylül Ayı Balık Burcu Yorumları

Parasal Durumunuz

25 Ağustos-16 Ekim tarihlerinde Yengeç burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri, para konusundaki hassasiyetinizin yüksek olduğunun göstergesidir. Bir yandan hayalci ve yaratıcı, diğer yandan bağımsız ve hırslı bir şekilde hareket edebileceğiniz bu dönemde ruh haliniz kazancınızla paralel olarak geliştiğinden aşırı duyarlı tepkilerde bulunmanız, kimi zaman değişkenlik göstermeniz normaldir. Çünkü bir hevesle kararlar alır fakat şartlarınız elvermediğinde kırılganlık duyabilirsiniz. Ailenizin geleceği ve güvenliği adına paranın önemi gayet açıktır. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda kimi zaman zorluk yaşasınız da, özellikle yaratıcı faaliyetler maddi açıdan umutlandırıcı olabilir. Yengeç burcu etkisi altındaki Mars süreçlerinde, ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi gözden geçirip, bu konularda tarafsız bir şekilde analizlerde bulunmak gayet faydalıdır. Böylece güvencenizle alakalı konularda daha gerçekçi tedbirler almanız kolaylaşır. Her ayrıntının önemi üzerinde durarak, kısa vadeli değil uzun süreli çözümler bulmak adına düşünmek gerekir. Korunma, kollanma, desteklenme ihtiyacınızın yoğun olduğu bu dönemde, harcamalara dikkat etmek ve paranızı olur olmaz şekilde harcamamak önemlidir. Kısıtlı bir bütçe içinde hareket edilmesi mümkün bu dönemde gösterişli şekilde yaşamak yerine daha mütevazi koşullarda günlük yaşamınızı sürdürmeniz yararlı olabilir. Sıkı pazarlıklar, alışverişlerde dikkatli ve ekonomik olana yönelmek durumunda kalabilirsiniz.

6 Eylül-17 Eylül tarihleri arasında başkaları kaynaklı gelir evinizde geri hareketini sürdürecek Merkür gezegeni, evlilik yoluyla alakalı maddi gelirleriniz, iş ortaklarınızla ilgili parasal alışverişleriniz ve tüm maddi ilişkileriniz konularında olabildiğince sakin ve akıllıca hareket etmenin önemini göstermekte. Bu tarihlerde iletişiminizi ne kadar politik şekilde sürdürebilirseniz o denli başarılı düzenlemelerde bulunmak kolaylaşır. Hani köprüyü geçene kadar tabiri bu dönemi rahat geçirmenin en önemli yoludur. Yani belki sizin yapınıza uymuyor olabilir ama kurnaz olma, çıkarlarınızı kollama zamanızdır. Kimden ne fayda elde ediyorsanız veya etmeniz mümkünse, tatlı dil güler yüzle hareket ederek bunları sağlama almaya çalışabilirsiniz. Tabi ki geri hareket dönemleri eskiye ait sorunların çözülmesi ve gözden geçirilerek bir hükme bağlanması adına etkilidir. Nafaka, miras gelirleri, iş ortaklığı parasal konuları, bankalarla alakalı her türlü durum, eşinizin kaynakları, iş durumu, ilişkiler yoluyla maddi kazançlar bunların tümü, bu geri hareketin ana konusunu oluşturur. Size önerim akılcı bir şekilde hareket etmenizdir. Yenilik anlamdaki parasal girişim, konuşma ve yazışmalardan mümkün mertebe kaçınmanız karşıtlıkları bildirmek ve karşınızdaki kişilerle eşit şekilde iletişimde bulunmaya özen göstermektir. Ne kadar ikna edici konuşur ve ne kadar arabulucu tarzda hareket ederseniz sorunlarınızın bir kısmını bu dönemde çözüme kavuşturmuş olursunuz.

Pozitif Enerjili Günler :4-5-8-9-10-13-14-21-22-26-27

Zayıf Enerjili Günler :11-12-17-18-23-24-25

Aşkta En Şanslı Günler :13-14

Yeniay :4-5
Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :17-18
(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)

Kaynak: Mynet
Daisy-BT - avatarı
Daisy-BT
Ziyaretçi
9 Ekim 2009       Mesaj #8
Daisy-BT - avatarı
Ziyaretçi
Balık Burcu - Ekim Ayı Yorumu
İş ve Kariyer:

23 Eylül-22 Ekim tarihleri arasında çalışma evinizin Terazi burcu seyri altında karşınıza bazı fırsatlar karşınıza çıkabilir ve bütün bunlar yenilenmeniz, arınmanız ve kendinizi gözden geçirmeniz adına destekleyici olabilir. Neyi isteyip istemediğinize, nelerin gereksiz ve zamanınızı alıcı olduğuna karar verebilir ve düzenlemelerde bulunabilirsiniz. İş hayatınızın gündelik temposunda yoğunluklar göze çarpabilir. Daha güçlü olmak ihtiyacınız yoğunlaşır. Başkalarıyla işbirliği yapabilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Evet kısa bir süre gibi gözükse de, son zamanlardaki bazı ters durumların yarattığı sıkıntıyı üzerinizden atmanız adına etkili olacağını söyleyebilirim. Bu enerji sayesinde rahat bir nefes alabilir ve zamanı iyi değerlendirmeniz halinde, isteklerinizin bir kısmını elde edebilirsiniz. Eğitim hayatınızla alakalı konularda gelişmeler yaşanabilir, inancınızla alakalı değişimler meydana gelebilir, mesleki ihtisas konularında gelişimler oluşabilir. Belli konularda odaklanmanız daha kolaydır, cesaretiniz artabilir.

16 Ekim-6 Haziran 2010 tarihleri arasında etkili olacak Mars gezegeninin Aslan burcu seyri gerek parasal gerekse iş hayatınızla ilgili mevzularda etkili olacak uzun bir seyirdir. Kariyer hedeflerinizden ziyade bir işte ustalaşma, sanki yeniden birşeyleri keşfetme diyebileceğimiz bu süreçte, kimileriniz yaratıcı yeteneklerini ifade edebilecekleri işlerde çalışmalarını sürdürürken bazılarınız yeni bir işi ilk kez denemek için bir öğrenci gibi emek sarfedebilir. Bu etki altında, kendinizi açık ve cömert bir şekilde ortaya koyabilir. Hayranlık toplamak ve gücünüz göstermek için istekli davranabilirsiniz. Belki durmak istediğiniz nokta kesinlikle burası değildir. Fakat madem şartlar size bunu sunmaktadır. O zaman isyan etmeden gerekeni yapmak en doğrusudur. Mars gezegeni eylemle birebir alakalı bir astrolojik fenomendir. Aslan burcu ise gösteriye açık güçlü oyuncu. Demek oluyor ki, amaçlarınız için gösterişli olmayı bilecek ve size pek uymasa da önünüze çıkan fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacaksınız. Oyunun kuralı bu ise, akıllı biri olarak ne yapmanız gerektiğini de iyi bileceğinizi düşünüyorum. Ben bu enerjiyi, yüksek okulu bitirmiş birinin sanki yeniden okuma yazma öğrenmesine benzetiyorum. Aslında herşeyi profesyonel şekilde yapacak kudrette olmasına rağmen dışarıdaki dünyanın zorlukları ve olanakların azlığı insanı bazen kısıtlı şartlar altında yaşamaya zorlayabilir. Bazılarınız için bu dönem herhangi bir iş alanında veya bir konuda ustalaşmayı öğrenmek adına emek sarfetme anlamına gelebilir. Staj, kurs veya benzeri bir durum söz konusudur. Ve en az altı ay boyunca kişi bu işi öğrenmek adına ter dökmek durumundadır. Fakat öğrendiğinde ekmeğini eline alacak ve tek başına ayakta kalacaktır. İşte izah etmek istediğim tam olarak bu. O zaman geleceğiniz adına olduğunu düşünerek sabır göstermek gayet yararlıdır.

Parasal Durumunuz:

25 Ağustos-16 Ekim tarihlerinde Yengeç burcunda ilerleyecek para evinizin yöneticisi Mars gezegeninin seyri Ekim ayında da etkinliği korumakta. Bu enerji kısaca para konusundaki hassasiyetinizin yüksek olduğunun göstergesidir. Bir yandan hayalci ve yaratıcı, diğer yandan bağımsız ve hırslı bir şekilde hareket edebileceğiniz bu dönemde ruh haliniz kazancınızla paralel olarak geliştiğinden aşırı duyarlı tepkilerde bulunmanız, kimi zaman değişkenlik göstermeniz normaldir. Çünkü bir hevesle kararlar alır fakat şartlarınız elvermediğinde kırılganlık duyabilirsiniz. Ailenizin geleceği ve güvenliği adına paranın önemi gayet açıktır. Yeteneklerinizi gösterebileceğiniz alanlarda kimi zaman zorluk yaşasınız da, özellikle yaratıcı faaliyetler maddi açıdan umutlandırıcı olabilir. Yengeç burcu etkisi altındaki Mars süreçlerinde, ihtiyaçlarınızı, isteklerinizi gözden geçirip, bu konularda tarafsız bir şekilde analizlerde bulunmak gayet faydalıdır. Böylece güvencenizle alakalı konularda daha gerçekçi tedbirler almanız kolaylaşır. Her ayrıntının önemi üzerinde durarak, kısa vadeli değil uzun süreli çözümler bulmak adına düşünmek gerekir. Korunma, kollanma, desteklenme ihtiyacınızın yoğun olduğu bu dönemde, harcamalara dikkat etmek ve paranızı olur olmaz şekilde harcamamak önemlidir. Kısıtlı bir bütçe içinde hareket edilmesi mümkün bu dönemde gösterişli şekilde yaşamak yerine daha mütevazi koşullarda günlük yaşamınızı sürdürmeniz yararlı olabilir. Sıkı pazarlıklar, alışverişlerde dikkatli ve ekonomik olana yönelmek durumunda kalabilirsiniz.
Sevgili Balıklar, Satürn gezegeninin 29 Ekim 2009-5 Ekim 2012 tarihleri arasında Terazi burcunda gerçekleşecek seyri duygusal ilişkilerinizin yapılandırılması ve ortak ilişkide bulunduğunuz kişi veya kişilerle alakalı her türlü meselenin dikkatle gözden geçirilerek bir düzene oturtulması açısından son derece önemlidir. Finansal, cinsel ve duygusal konularda partnerinizle ortaklaşa hareket etmeniz gereken bu dönemde, benim isteklerim yerine bizim arzularımız demenin vaktidir. Bireysel istekleriniz konusunda bencil olmanız, davranmanız sonucunda zorluklar yaşanabileceğini biliniz. Öncelikle kendinizi, beraberliğinizi gerçekçi bir şekilde gözden geçiriniz. Bu dönemde ne kadar sakin, kararlı olursanız o denli mutlu olmanız mümkündür. Ortaklaşa iş veya özel ilişkilerde, yatırım ve girişimlerinizde, parasal tüm konularda yepyeni olanaklarla karşılaşabilirsiniz. Tek dikkat edeceğiniz husus, gizli saklı hareket etmemek, şüphe ve endişeli davranmamak, kendinize güvenmektir. İş hayatınızla ilgili mevzularda yaratıcı gücünüzün açığa çıkabileceği bu dönemde hedefinizi iyi saptarsanız neler yapabileceğinizi de gayet iyi bilirsiniz.
Sorumluluklarınızın artacağı, maddi yükümlülüklerinizin yoğunlaşacağı özellikle Aralık 2009-Mart 2010 tarihleri arasında iş anlamında zorlanacağınız bu sürecin tüm başarısı, uzun vadeli planlar yapmaya ve birikimlerinizi doğru şekilde kullanmaya bağlıdır. Artık hayaller yerine gerçekleri merkez almalısınız. Bankalarla alakalı borçlarınız, kredi girişimleriniz kısaca başkaları vasıtasıyla elde edilecek her türlü parasal konularda dikkatli olunuz. Kimileriniz maddi açıdan eşiyle nafaka konularında çıkmazlar yaşayabilir. Böyle durumlarda uzlaşmacı hareket etmek son derece önemlidir. Yani çıkarlarınızı düşünerek hareket ediniz. Vergi, miras, hukuk konuları, ortak iş ve eş kazançları mevzularında zorluklar yaşanabilir. Bu mevzularda önleminizi almalı, ılımlı şekilde hareket etmeye özen göstermelisiniz. Destek gördüğünüz insanların kayıp ve kazançlarında yanlarında olmak durumunda kalabilirsiniz.

10 Ocak-30 Mayıs 2010 tarihleri arasında Satürn geri harekette olacaktır. Bu süreçte yukarıdaki mevzularda gecikme, terslik ve engellemelerle karşılaşabilirsiniz. Ani ve peşpeşe oluşan olaylar nedeniyle zor durumda kalmamak için, işbirliğine açık olmalı ve hayatınızı garanti altına alabilecek şekilde hareket etmelisiniz. Ani karar değişikliklerinde bulunmamalı, çıkarlarınızı iyi korumalısınız.

Pozitif Enerjili Günler :1-2-6-7-10-11-18-19-20-28-29-30
Zayıf Enerjili Günler :8-9-14-15-21-22-

Aşkta En Şanslı Günler :10-11

Yeniay :1-2-28-29-30
Ay gezegeninin Balık burcunda olduğu günlerdir. Sizin için yeniay anlamı taşır. Bilinçli istekleriniz ile bilinçaltınız uyumludur ve yeni başlangıçlar için taze enerji anlamı taşır)

Dolunay :4-(Koç burcunda Dolunay)-14-15
(Ay gezegeninin Başak burcundan geçtiği ve sizin burcunuzla karşıtlık yaptığı günlerdir. Final, bitişler, duygularınızla düşünceleriniz arasındaki çekişmedir. İyi dengelenmesi halinde yapıcıdır. Zayıf enerjidir. Fiziksel olarak kendinizi güçsüz hissedebilirsiniz.)


Kaynak: Mynet

Benzer Konular

28 Ocak 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
9 Ekim 2009 / Misafir Burçlar
26 Haziran 2009 / Misafir Taslak Konular
25 Aralık 2012 / Ziyaretçi Soru-Cevap
28 Ocak 2009 / Misafir Burçlar