| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Turkcell MSN Windows Live Messenger
SLM BİRİ BANA YARDIMCI OLURSA SEVİNİRİMBENİM TELEFON NOKİA 5310 BU MODELE UYGUN MSN BULAMIYORUM BANA YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM ŞİMDİDEN TŞKLER
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
N 73 üm Var Üye Oldum Ama Dosya Yollama Özelliği Yok | |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Turkcell MSN Windows Live Messenger | |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
haftalık 15 kontör çok fazla diosunuz bu krizde gitmio valla zaten zor kontör alıoz çalışmıoz etmioz | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Re: Turkcell MSN Windows Live Messenger
Arkadaslar Turkcell İnternet Paketine Üye Olup ebuddy in Sitesine Girip msn Yi Kullanmaya Başlayabilirsiniz ...
| |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bu turkcell 7 kontöre msn için live mesengeri yükledim 2222 ye gönderdim ama bağlantı hatası diyor help ls!!!!
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ben bu kampanyaya üye oldum 6300 telefonum war ama msn neyi yükleyemedim bi türlü helppp ![]() | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
en iyisi Ceptekine.net acklamada war msn , face , google, sozluk hpsıne qırebılıosun bn bunu kullanıyorum 30 eyll kadar TurKceLL Isen NET Yaz 2233 qonder aylık 30 kontur a 3 ay 100mb ınternet war ama 30 eyllden sonra 65 3 ay sonra ıptal ettırın ıslem tamaam 1 tesekkur yeter | |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
mrb n73 marka telefonuma msn indirdim fakat oturum acamadım
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| live, messenger, msn, turkcell, windows |
Turkcell MSN Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| As Monaco Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 5 | 18-09-2009 22:19 |
| Rasta Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 26-08-2009 16:12 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| St Etienne Live Messenger Skin 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 6 | 05-02-2009 20:19 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 20:40 |