Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 31-08-2007   #26 (mesaj-linki)
sonmez81

Cvp: Cep ile Yer Tespiti

komik
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 08-09-2007   #27 (mesaj-linki)

öncelikle kendi yerimi tesbit edeyim bakalım ne olacak dedim ama malesef ki bir anda kendimden şüphe ettim. neyse yılmadım bir de yıllar önce kapattığım ve şu an kapalı olan numaramı denedim ona da aynı muziplik var oldu. paylaşım yalandan da olsa güzelmiş :p
Eski 16-09-2007   #28 (mesaj-linki)

çok güzel...............
Eski 16-09-2007   #29 (mesaj-linki)

kardeş kendi numaramı yazmıştım dogru çıktı puhaah güzel paylaşım kardeş
Eski 16-09-2007   #30 (mesaj-linki)

tam yerimi buldu iyi çalışıyor
Cevap Yeni Konu Aç
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:34Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.10805798 saniyede (65.91% PHP - 34.09% MySQL) 7 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz