Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 27-02-2006   #1 (mesaj-linki)
D.a.w.N
PC'den her yerle bedava konuşun PC'den her yerle bedava konuşun

az önce önce indirdim sadece cebi aramıyor yurtdışını bile arıyor hollandada amcamı arayıp konuştum tek kötü yanı 1 dk konuşabiliyorsunuz tek seferde kapanınca tekrar arayacaksınız..
aradığınız numara pc ye bağlı olması falan gerekmiyor evde elektroniğe dair bişey olmasın darbeli telefon olsun yine arar..

yapacağınız şey indirip register yapmak ve konuşmak ben burdayım hadi deneyin...

http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe

not:bişey farkettim bir kaç aramadan sonra bedava limiti doluyor o zaman yeniden başka isimle register yapın..

Son Düzenleyen D.a.w.N; 27-02-2006 @ 22:53.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 10-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Cvp: PC den her yerle bedava konuşun.. Cvp: PC den her yerle bedava konuşun..

mrhb arkadaşım öncelikle paylaşım için sağol kayıt konusunda yardımcı olabilirmisin nasıl register yapcam şimdiden sağol
Eski 11-04-2006   #3 (mesaj-linki)
karapanter1

sağol birader harika bir program kullandım çalışıyor saygılar
Eski 19-04-2006   #4 (mesaj-linki)
celalaltan

YA ARKADAŞIM BEN BU PROĞRAMI KURDUM AMA REGİTER ETMEME RAĞMEN HALA CREDİ İSTİYOR KONUŞMAK İÇİN BU KONUDA BANA Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BU ARADA PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL
Eski 19-04-2006   #5 (mesaj-linki)
muslu64

çok süper bişey ama bunu galiba skype programı ile de oluyor herlade onunla ilgili bi bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ???
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bedava arama yap, bedava arama yapma, bedava cep arama, bedava konuşun, internetten cebi arama, internetten cep arama, internetten cep telefonu arama, internetten cep telefonunu arama, pc den arama yapma, pc den cebi ara, pc den cebi arama, pc den cebi aramak, pc den cep arama, pc den cep telefonu arama, pc den cep telefonunu arama,
Konu Araçları

PC'den her yerle bedava konuşun Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
PC Oyunları, Tam Çözümleri NoRanynn Bilgisayar (PC) Oyunları 23 5 Gün Önce 19:15
İnternette Herşeyin Bedavası kompetankedi Internet/Bilgisayar Dünyası 4 15-03-2008 19:31
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 22:52Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.09294391 saniyede (61.94% PHP - 38.06% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR