| | #1 (mesaj-linki) | |
| PC'den her yerle bedava konuşun az önce önce indirdim sadece cebi aramıyor yurtdışını bile arıyor hollandada amcamı arayıp konuştum tek kötü yanı 1 dk konuşabiliyorsunuz tek seferde kapanınca tekrar arayacaksınız.. aradığınız numara pc ye bağlı olması falan gerekmiyor evde elektroniğe dair bişey olmasın darbeli telefon olsun yine arar.. yapacağınız şey indirip register yapmak ve konuşmak ben burdayım hadi deneyin... http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe not:bişey farkettim bir kaç aramadan sonra bedava limiti doluyor o zaman yeniden başka isimle register yapın.. Son Düzenleyen D.a.w.N; 27-02-2006 @ 23:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: PC den her yerle bedava konuşun..
mrhb arkadaşım öncelikle paylaşım için sağol kayıt konusunda yardımcı olabilirmisin nasıl register yapcam şimdiden sağol
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
sağol birader harika bir program kullandım çalışıyor saygılar
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
YA ARKADAŞIM BEN BU PROĞRAMI KURDUM AMA REGİTER ETMEME RAĞMEN HALA CREDİ İSTİYOR KONUŞMAK İÇİN BU KONUDA BANA Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BU ARADA PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
çok süper bişey ama bunu galiba skype programı ile de oluyor herlade onunla ilgili bi bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ???
| |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
sağol arkadaşım güzel bir program ben 3 defa yeni kullanıcı olarak kullandım ama artık yeni kullanıcı kaydı yapamıyorum . sanırım bu program İP numarasını banlıyor bir kaç kayıttan sonra bu yüzden 3 yada 4 defa kulklanıcıdan sonra bi işe yaramıyor . ama kredi yüklersen o başka tabi . eğer bu konuda başka bitr çözüm yolu varsa yazarsan sevinirim valla çok işime yarayacak. şimdiden teşekkürler.
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
bir de şöyle yapabilirsin eğer ttnet adsl kullanıyorsan kayıt hakkın bittiği anda modamini kapat ve iki üç dakika sonra tekrar aç bu şekilde İP numaran değişmiş olur ve yeniden kayıt olabilirsin bi dene olmassa bakarız
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşım aramıyor ki bu yaaa
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
kanka indirdim register oldum ama aramıyo neden se daha yeni denedim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| bedava, konuşun, pcden, yerle |
| bedava cep ara, bedava cep arama, bedava cep telefonu arama, internetten cep telefonu arama, pc den cep arama, |
PC'den her yerle bedava konuşun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Bilgisayardan silinen resimleri nasıl geri alabilirim? | Nisyan-ı Bâtın | Soru-Cevap | 10 | 1 Hafta Önce 07:22 |
| Günün Bedava Yazılımı | c0lin | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 53 | 1 Hafta Önce 11:46 |
| Günün Bedava Oyunu | c0lin | Bilgisayar (PC) Oyunları | 12 | 12-11-2008 11:40 |
| Cem Karaca - Bedava Yaşıyoruz | Mystic@L | Türkçe Şarkı Sözleri | 0 | 04-03-2008 15:05 |
| BORG Chat 0.9.9 / Bağlı Bulunduğunuz Ağdakilerle Konuşun | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 3 | 22-09-2007 16:35 |