| | #1 (mesaj-linki) |
PC'den her yerle bedava konuşun az önce önce indirdim sadece cebi aramıyor yurtdışını bile arıyor hollandada amcamı arayıp konuştum tek kötü yanı 1 dk konuşabiliyorsunuz tek seferde kapanınca tekrar arayacaksınız.. aradığınız numara pc ye bağlı olması falan gerekmiyor evde elektroniğe dair bişey olmasın darbeli telefon olsun yine arar.. yapacağınız şey indirip register yapmak ve konuşmak ben burdayım hadi deneyin... http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe not:bişey farkettim bir kaç aramadan sonra bedava limiti doluyor o zaman yeniden başka isimle register yapın.. Son Düzenleyen D.a.w.N; 27-02-2006 @ 22:53. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) |
Cvp: PC den her yerle bedava konuşun..
mrhb arkadaşım öncelikle paylaşım için sağol kayıt konusunda yardımcı olabilirmisin nasıl register yapcam şimdiden sağol
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) |
sağol birader harika bir program kullandım çalışıyor saygılar
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) |
YA ARKADAŞIM BEN BU PROĞRAMI KURDUM AMA REGİTER ETMEME RAĞMEN HALA CREDİ İSTİYOR KONUŞMAK İÇİN BU KONUDA BANA Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BU ARADA PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL | |
|
| | #5 (mesaj-linki) |
çok süper bişey ama bunu galiba skype programı ile de oluyor herlade onunla ilgili bi bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ???
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
PC'den her yerle bedava konuşun Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| PC Oyunları, Tam Çözümleri | NoRanynn | Bilgisayar (PC) Oyunları | 23 | 5 Gün Önce 19:15 |
| İnternette Herşeyin Bedavası | kompetankedi | Internet/Bilgisayar Dünyası | 4 | 15-03-2008 19:31 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||