PC'den her yerle bedava konuşun Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-02-2006   #1 (mesaj-linki)
D.a.w.N
PC'den her yerle bedava konuşun

az önce önce indirdim sadece cebi aramıyor yurtdışını bile arıyor hollandada amcamı arayıp konuştum tek kötü yanı 1 dk konuşabiliyorsunuz tek seferde kapanınca tekrar arayacaksınız..
aradığınız numara pc ye bağlı olması falan gerekmiyor evde elektroniğe dair bişey olmasın darbeli telefon olsun yine arar..

yapacağınız şey indirip register yapmak ve konuşmak ben burdayım hadi deneyin...

http://download.voipbuster.com/setupvoipbuster.exe

not:bişey farkettim bir kaç aramadan sonra bedava limiti doluyor o zaman yeniden başka isimle register yapın..

Son Düzenleyen D.a.w.N; 27-02-2006 @ 23:53.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 10-04-2006   #2 (mesaj-linki)
murot30
Cvp: PC den her yerle bedava konuşun..

mrhb arkadaşım öncelikle paylaşım için sağol kayıt konusunda yardımcı olabilirmisin nasıl register yapcam şimdiden sağol
Eski 12-04-2006   #3 (mesaj-linki)
karapanter1

sağol birader harika bir program kullandım çalışıyor saygılar
Eski 19-04-2006   #4 (mesaj-linki)
celalaltan

YA ARKADAŞIM BEN BU PROĞRAMI KURDUM AMA REGİTER ETMEME RAĞMEN HALA CREDİ İSTİYOR KONUŞMAK İÇİN BU KONUDA BANA Bİ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM BU ARADA PAYLAŞIMIN İÇİN SAOL
Eski 19-04-2006   #5 (mesaj-linki)
muslu64

çok süper bişey ama bunu galiba skype programı ile de oluyor herlade onunla ilgili bi bilgisi olan varsa açıklayabilir mi ???
Eski 22-04-2006   #6 (mesaj-linki)
karapanter1

sağol arkadaşım güzel bir program ben 3 defa yeni kullanıcı olarak kullandım ama artık yeni kullanıcı kaydı yapamıyorum . sanırım bu program İP numarasını banlıyor bir kaç kayıttan sonra bu yüzden 3 yada 4 defa kulklanıcıdan sonra bi işe yaramıyor . ama kredi yüklersen o başka tabi . eğer bu konuda başka bitr çözüm yolu varsa yazarsan sevinirim valla çok işime yarayacak. şimdiden teşekkürler.
Eski 23-04-2006   #7 (mesaj-linki)
muslu64

karapanter1 adlı kullanıcıdan alıntı
sağol arkadaşım güzel bir program ben 3 defa yeni kullanıcı olarak kullandım ama artık yeni kullanıcı kaydı yapamıyorum . sanırım bu program İP numarasını banlıyor bir kaç kayıttan sonra bu yüzden 3 yada 4 defa kulklanıcıdan sonra bi işe yaramıyor . ama kredi yüklersen o başka tabi . eğer bu konuda başka bitr çözüm yolu varsa yazarsan sevinirim valla çok işime yarayacak. şimdiden teşekkürler.
arkadaşım dediğin gibi kredi işi var ama sen kayıt olurken tutturursan bi sorun yok işte biraz tutturman gerekiyor (şanslı olman lazım)
Eski 30-04-2006   #8 (mesaj-linki)
muslu64

bir de şöyle yapabilirsin eğer ttnet adsl kullanıyorsan kayıt hakkın bittiği anda modamini kapat ve iki üç dakika sonra tekrar aç bu şekilde İP numaran değişmiş olur ve yeniden kayıt olabilirsin bi dene olmassa bakarız
Eski 04-05-2006   #9 (mesaj-linki)
McAlper2005 - avatarı

ya arkadaşım aramıyor ki bu yaaa
Eski 06-05-2006   #10 (mesaj-linki)
rapstar_bg

kanka indirdim register oldum ama aramıyo neden se daha yeni denedim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
bedava, konuşun, pcden, yerle
bedava cep ara, bedava cep arama, bedava cep telefonu arama, internetten cep telefonu arama, pc den cep arama,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
PC'den her yerle bedava konuşun Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Bilgisayardan silinen resimleri nasıl geri alabilirim? Nisyan-ı Bâtın Soru-Cevap 10 1 Hafta Önce 07:22
Günün Bedava Yazılımı c0lin Ücretsiz-Beta Yazılımlar 53 1 Hafta Önce 11:46
Günün Bedava Oyunu c0lin Bilgisayar (PC) Oyunları 12 12-11-2008 11:40
Cem Karaca - Bedava Yaşıyoruz Mystic@L Türkçe Şarkı Sözleri 0 04-03-2008 15:05
BORG Chat 0.9.9 / Bağlı Bulunduğunuz Ağdakilerle Konuşun ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 3 22-09-2007 16:35