Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2007   #11 (mesaj-linki)
MelancholiscH - avatarı
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)

slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı?
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 09-03-2007   #12 (mesaj-linki)
sgerrard

arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
Eski 15-03-2007   #13 (mesaj-linki)
nur16
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Turkcell de waptan yada gprs ten baglanırsan ilk bağlantı 2 kontör daha sonraki ücretlendirme ise karşılıklı yazısmalarda her 10 kb lık veriye 1 kontör dür.. Turkcell internet secenegınden baglanırsanız ılk baglantı 2 kontör sonra ki her 60 kb lik veri içinde 1 kontör olur ... Senın dediğin gibi karakter sayısı ile ilgisi yoktur...Turkcell İnternet ten baglanmak için müşteri temsılcısı aramalı ve turkcell ınternet ayarlarını telefonunuza gondermesini istemelisiniz...

Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız...
müşteri temsilcisini aramanıza gerek yok . bende farklı bi erişim noktası war isteyen onuda deniyebilir
bağlantı ismi: MSN Turkcell
veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs
erişim noktası ismi:internet
kullanıcı ismi:yok
şifre sorma:hayır
doğrulama:normal
ana sayfa:yok
bu turkcell hatlar içindir.
ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim

sgerrard adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
o turbo msn in 5günlük programı bence telefoncuya gidip tam sürümünü attır telefonuna

Son Düzenleyen nur16; 15-03-2007 @ 19:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-03-2007   #14 (mesaj-linki)
nur16

armann adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım selam 3250 için agile msn varsa sevinirim
3250 için agile messenger yok bildiim kadarıyla ama 3250 ye live messenger yükleniyo ama ondada listendeki kişilerin sayısının yarısı kadar kişi gösteriyo yani pek kullanışlı deil
Eski 05-04-2007   #15 (mesaj-linki)
moron

n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini
rim:d
Eski 16-04-2007   #16 (mesaj-linki)
nakrib

6131 msn yok yardımcı olurmusunuz acele?
Eski 22-04-2007   #17 (mesaj-linki)

arkadaslar selam nokıa 5200 için cepte msn programı arıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim saygılar
Eski 10-05-2007   #18 (mesaj-linki)
pasa_tr

ya ben samsung sgh-250 kullanıyorum msn yükleyemezmiyim beni bilgilendirin lütfen !
Eski 26-06-2007   #19 (mesaj-linki)
aybars

arkadaşlar mig33 homepage dan kullanıyorum ben ve saati 1 knt hiç kullanmayın 3 saati 1 knt oluyo...çok kullanışlı fakat nick değiştiremiyosunuz bu da eksi tarafı..

internetten araştırırsanız mig33 die çok güzel bi program gerçekten

Son Düzenleyen aybars; 26-06-2007 @ 19:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 11-07-2007   #20 (mesaj-linki)
keyloqer

arkadaş formda yeniyim benim N80 telefonum var normal wireless programıyla yani WLAN ile internete gire biliyorum msn yüklmek istiyorum ne yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
cep, cepte, msn, programları, telefonunda
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN slhkz Cep Telefonları (Mobil Dünya) 7 4 Gün Önce 22:37
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 352 3 Hafta Önce 19:05
CD / DVD Programları ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 9 30-08-2009 11:11
Sefeer - Cepte Araç Seferleri sefeer Cep Telefonları (Mobil Dünya) 0 13-08-2008 00:59
Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim? ahardal Soru-Cevap 4 27-04-2007 22:21