| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)
slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı?
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Cep Telefonunda MSN Programlarıbağlantı ismi: MSN Turkcell veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs erişim noktası ismi:internet kullanıcı ismi:yok şifre sorma:hayır doğrulama:normal ana sayfa:yok bu turkcell hatlar içindir. ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim ![]()
Son Düzenleyen nur16; 15-03-2007 @ 19:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) | |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini rim:d | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
6131 msn yok yardımcı olurmusunuz acele?
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
arkadaslar selam nokıa 5200 için cepte msn programı arıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim saygılar
| |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ya ben samsung sgh-250 kullanıyorum msn yükleyemezmiyim beni bilgilendirin lütfen !
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar mig33 homepage dan kullanıyorum ben ve saati 1 knt hiç kullanmayın 3 saati 1 knt oluyo...çok kullanışlı fakat nick değiştiremiyosunuz bu da eksi tarafı.. internetten araştırırsanız mig33 die çok güzel bi program gerçekten Son Düzenleyen aybars; 26-06-2007 @ 19:09. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
arkadaş formda yeniyim benim N80 telefonum var normal wireless programıyla yani WLAN ile internete gire biliyorum msn yüklmek istiyorum ne yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| cep, cepte, msn, programları, telefonunda |
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Mobil MSN - Cepte Türkçe Java MSN | slhkz | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 7 | 4 Gün Önce 22:37 |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 352 | 3 Hafta Önce 19:05 |
| CD / DVD Programları | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 9 | 30-08-2009 11:11 |
| Sefeer - Cepte Araç Seferleri | sefeer | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 0 | 13-08-2008 00:59 |
| Cep Telefonunda Live Messenger ile ilgili sorunu nasıl çözebilirim? | ahardal | Soru-Cevap | 4 | 27-04-2007 22:21 |