Arama

Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) - Sayfa 2

Güncelleme: 26 Haziran 2013 Gösterim: 438.383 Cevap: 92
MelancholiscH - avatarı
MelancholiscH
Ziyaretçi
4 Mart 2007       Mesaj #11
MelancholiscH - avatarı
Ziyaretçi
slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı?
Sponsorlu Bağlantılar
sgerrard - avatarı
sgerrard
Ziyaretçi
9 Mart 2007       Mesaj #12
sgerrard - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
Sponsorlu Bağlantılar
nur16 - avatarı
nur16
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #13
nur16 - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

Turkcell de waptan yada gprs ten baglanırsan ilk bağlantı 2 kontör daha sonraki ücretlendirme ise karşılıklı yazısmalarda her 10 kb lık veriye 1 kontör dür.. Turkcell internet secenegınden baglanırsanız ılk baglantı 2 kontör sonra ki her 60 kb lik veri içinde 1 kontör olur ... Senın dediğin gibi karakter sayısı ile ilgisi yoktur...Turkcell İnternet ten baglanmak için müşteri temsılcısı aramalı ve turkcell ınternet ayarlarını telefonunuza gondermesini istemelisiniz...

Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız...

müşteri temsilcisini aramanıza gerek yok . bende farklı bi erişim noktası war isteyen onuda deniyebilir
bağlantı ismi: MSN Turkcell
veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs
erişim noktası ismi:internet
kullanıcı ismi:yok
şifre sorma:hayır
doğrulama:normal
ana sayfa:yok
bu turkcell hatlar içindir.
ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirimMsn Happy Msn Wink

Alıntı
sgerrard adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??

o turbo msn in 5günlük programı bence telefoncuya gidip tam sürümünü attır telefonuna Msn Wink
Son düzenleyen nur16; 15 Mart 2007 18:10 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
nur16 - avatarı
nur16
Ziyaretçi
15 Mart 2007       Mesaj #14
nur16 - avatarı
Ziyaretçi
Msn Sad
Alıntı
armann adlı kullanıcıdan alıntı

arkadaşım selam 3250 için agile msn varsa sevinirim

3250 için agile messenger yok bildiim kadarıyla ama 3250 ye live messenger yükleniyo ama ondada listendeki kişilerin sayısının yarısı kadar kişi gösteriyo yani pek kullanışlı deil
moron - avatarı
moron
Ziyaretçi
5 Nisan 2007       Mesaj #15
moron - avatarı
Ziyaretçi
n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini
rim:d
nakrib - avatarı
nakrib
Ziyaretçi
16 Nisan 2007       Mesaj #16
nakrib - avatarı
Ziyaretçi
6131 msn yok yardımcı olurmusunuz acele?
ardaanil - avatarı
ardaanil
Ziyaretçi
21 Nisan 2007       Mesaj #17
ardaanil - avatarı
Ziyaretçi
arkadaslar selam nokıa 5200 için cepte msn programı arıyorum bilen arkadaslar yardımcı olursa cok sevinirim saygılar
pasa_tr - avatarı
pasa_tr
Ziyaretçi
10 Mayıs 2007       Mesaj #18
pasa_tr - avatarı
Ziyaretçi
ya ben samsung sgh-250 kullanıyorum msn yükleyemezmiyim beni bilgilendirin lütfen !
aybars - avatarı
aybars
Ziyaretçi
26 Haziran 2007       Mesaj #19
aybars - avatarı
Ziyaretçi
arkadaşlar mig33 homepage dan kullanıyorum ben ve saati 1 knt hiç kullanmayın 3 saati 1 knt oluyo...çok kullanışlı fakat nick değiştiremiyosunuz bu da eksi tarafı..

internetten araştırırsanız mig33 die çok güzel bi program gerçekten
Son düzenleyen aybars; 26 Haziran 2007 18:09 Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
keyloqer - avatarı
keyloqer
Ziyaretçi
11 Temmuz 2007       Mesaj #20
keyloqer - avatarı
Ziyaretçi
arkadaş formda yeniyim benim N80 telefonum var normal wireless programıyla yani WLAN ile internete gire biliyorum msn yüklmek istiyorum ne yüklemeliyim yardımcı olursanız sevinirim