Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 04-03-2007   #11 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn)

slm bn nokia 7610 kullanıyorun ama sesı cok az cıkıyor.Ses yukseltmek ıcın bır program war mı?
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 09-03-2007   #12 (mesaj-linki)
sgerrard

arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
Eski 15-03-2007   #13 (mesaj-linki)
Cvp: Cep Telefonunda MSN Programları

Alıntı:
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Turkcell de waptan yada gprs ten baglanırsan ilk bağlantı 2 kontör daha sonraki ücretlendirme ise karşılıklı yazısmalarda her 10 kb lık veriye 1 kontör dür.. Turkcell internet secenegınden baglanırsanız ılk baglantı 2 kontör sonra ki her 60 kb lik veri içinde 1 kontör olur ... Senın dediğin gibi karakter sayısı ile ilgisi yoktur...Turkcell İnternet ten baglanmak için müşteri temsılcısı aramalı ve turkcell ınternet ayarlarını telefonunuza gondermesini istemelisiniz...

Not: Agile Messenger artık ücretli olmustur lisansını almadan kullanamassınız...
müşteri temsilcisini aramanıza gerek yok . bende farklı bi erişim noktası war isteyen onuda deniyebilir
bağlantı ismi: MSN Turkcell
veri taşıyıcısı:paket veri yada gprs
erişim noktası ismi:internet
kullanıcı ismi:yok
şifre sorma:hayır
doğrulama:normal
ana sayfa:yok
bu turkcell hatlar içindir.
ya bide ben msnimde beni kimler engellemiş onu öğrenmek istiorum acaba nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sewinirim

Alıntı:
sgerrard adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşlar ben turbomsn yükledim ama registration code istio bi bilginiz varmı??
o turbo msn in 5günlük programı bence telefoncuya gidip tam sürümünü attır telefonuna

Son Düzenleyen nur16; 15-03-2007 @ 18:10. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 15-03-2007   #14 (mesaj-linki)

Alıntı:
armann adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
arkadaşım selam 3250 için agile msn varsa sevinirim
3250 için agile messenger yok bildiim kadarıyla ama 3250 ye live messenger yükleniyo ama ondada listendeki kişilerin sayısının yarısı kadar kişi gösteriyo yani pek kullanışlı deil
Eski 05-04-2007   #15 (mesaj-linki)
moron

n72 ye yüklüyorum ama telefonumda bulamıyorum msn i eğer bi bilgi verirseniz sevini
rim:d
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
3250 cep msn, 3250 cepte msn, 7610 cepte msn, 7610 msn programı, 7610 msn yükle, cep telefonuna msn programı yüklemek, cep telefonuna msn yukleme, cep telefonuna msn yükle, cepde msn, msn programı,
Cep Telefonunda MSN Programları (Cepte Msn) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Nick ve Nick Çeşitleri ekaraot Diğer MSN Messenger İçerikleri 171 3 Gün Önce 11:35
MSN Messenger Hata Kodları ve Çözümleri BrookLyn MSN Teknik Destek/Bilgiler 183 5 Gün Önce 00:50
MSN Messenger - Live Messenger - Windows Live Messenger Teknik Destek Blue Blood Arşive Kaldırılan Konular 3874 4 Hafta Önce 20:13
MSN Smiley-Emoticon Süslemeli Yazılar aorgun MSN İfadeleri (Emoticons) 49 09-07-2008 21:46
MSN Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 15-02-2006 14:27
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 06:39Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.16207600 saniyede (74.00% PHP - 26.00% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR