| | #6 (mesaj-linki) |
| | Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )
Sadece kredi yukluyosunuz min.10 euro ve o size ucretsiz konusum imkani veriyor... Bu nasil ucretsiz demeyin,sabit telleri yurtdisida olsa arayabilirsiniz krediniz eksilmeden,sadece gsm e ucret aliyor oda bu hesap icin dakikasi 15cent olmasi lazim.. uzun sure krediyi kullanabiliyorsunuz ne extra internet ucreti war,nede baska bi odeme ve yasal... tesekkurler!!!! |
|
| | #7 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )
ya bişe dicem kredi bitti benim ilk görüşmede nasıl alcam ingilizce bişey anlamadım.. resimli anlatabılırmısınız.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) |
NAS IL ARIYO ARKADAŞLAR ANLAYAMI YORUM NUMARAYI CEVİRİP ARATIYORUM AMA ARAMIYOR LÜTFEN BİRİ BANA BUNU ÖĞRETSİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BAY
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) |
15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) |
Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) | |
|
![]() |
| En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| 1 cent kac ytl, 1 cent kaç ytl, 1 cent kaç ytl eder, 1 euro kaç cent, 1 euro kaç ytl, 50 cent kaç ytl, cent kaç ytl, cent ne kadar, euro kaç ytl, euro ne kadar, |
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 4 | 4 Hafta Önce 17:30 |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 11 | 06-06-2008 01:26 |
| İnternetten Bedava Telefon Görüşmesi | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 22 | 18-01-2008 15:41 |
| Sony Vegas 7.0 (Resimli Anlatım) | we come one | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 0 | 28-12-2007 09:57 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||