Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 28-05-2006   #6 (mesaj-linki)
hani nerde?

Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )

Sadece kredi yukluyosunuz min.10 euro ve o size ucretsiz konusum imkani veriyor...

Bu nasil ucretsiz demeyin,sabit telleri yurtdisida olsa arayabilirsiniz krediniz eksilmeden,sadece gsm e ucret aliyor oda bu hesap icin dakikasi 15cent olmasi lazim..

uzun sure krediyi kullanabiliyorsunuz ne extra internet ucreti war,nede baska bi odeme ve yasal...

tesekkurler!!!!
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 24-06-2006   #7 (mesaj-linki)
esklicoccukk

ya bişe dicem kredi bitti benim ilk görüşmede nasıl alcam ingilizce bişey anlamadım.. resimli anlatabılırmısınız..
Eski 12-07-2006   #8 (mesaj-linki)
selo61

NAS IL ARIYO ARKADAŞLAR ANLAYAMI YORUM NUMARAYI CEVİRİP ARATIYORUM AMA ARAMIYOR LÜTFEN BİRİ BANA BUNU ÖĞRETSİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BAY
Eski 25-07-2006   #9 (mesaj-linki)
tekin45

15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
Eski 25-07-2006   #10 (mesaj-linki)

Alıntı:
tekin45 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
15 Euro Degil, 15 Cent
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Konunun Etiketleri
1 cent kac ytl, 1 cent kaç ytl, 1 cent kaç ytl eder, 1 euro kaç cent, 1 euro kaç ytl, 50 cent kaç ytl, cent kaç ytl, cent ne kadar, euro kaç ytl, euro ne kadar,
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 4 4 Hafta Önce 17:30
Alcohol %120 (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 11 06-06-2008 01:26
İnternetten Bedava Telefon Görüşmesi asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 22 18-01-2008 15:41
Sony Vegas 7.0 (Resimli Anlatım) we come one Ücretsiz-Beta Yazılımlar 0 28-12-2007 09:57
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 2 27-02-2007 12:24
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.11484098 saniyede (66.07% PHP - 33.93% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR
Üye olmadan yeni konu açıp soru sorabilirsiniz