Hoş geldiniz sayın ziyaretçi Neredeyim ben?!

Web sitemizde; forum, günlük, video, sohbet bölümlerinin yanı sıra Skype ile ilgili Türkçe teknik destek makaleleri, resim galerileri, geniş içerikli ansiklopedik bilgiler ve çeşitli soru-cevap konuları bulunmaktadır. Kullanıcılarına faydalı olmayı ilke edinmiş olan sitemize sizin de katkıda bulunmanız bizi son derece memnun eder. Üye olmak için tıklayınız.

Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi (Resimli Anlatım)

Bu konu Cep Telefonları (Mobil Dünya) forumunda kompetankedi tarafından 27 Nisan 2006 (11:03) tarihinde açılmıştır.FacebookFacebook'ta Paylaş
163937 kez görüntülenmiş, 52 cevap yazılmış ve son mesaj 24 Ocak 2013 (01:46) tarihinde gönderilmiştir.
  • 5 üzerinden 3.64  |  Oy Veren: 11       Çok İyiÇok İyi İyiİyi OrtaOrta KötüKötü Çok kötüÇok kötü
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Eski 27 Nisan 2006, 11:03

#1 (link)
Bir Dünyalı
kompetankedi - avatarı
Bu program ile aşagıda verilen ülkeleri arayabilirsiniz yalnız programın 1dakika kısıtlaması vardır yani 1 dakikada bir aramaniz kesilir ve tekrar arama yapabilirsiniz

>Download<

Programın kullanımı aşağıda açıklanmıştır
capture14cj

capture22al

capture37us

Alıntı:www.internetcalls.com

*
  • Etiketler:
  • bilgisayardan cep telefonu arama
  • bilgisayardan telefon arama
  • bilgisayardan telefonu arama

Son Düzenleyen Blue Blood; 17 Ocak 2007 @ 16:18.
Eski 27 Nisan 2006, 11:13

#2 (link)
mezarlik
Ziyaretçi
arkadaslar ben kullaniyorum simdi ben 10 euroluk bir kredi aldim o asagida yazan ulkelerin hepsini ücretsiz ariyorum türkiye icide dahill ama sadece sabit telefonlari.. süpper bir olay sinirlama yok cep telefonlarida cok uygun 15 cente dakikasi kesinlikle tavsiye ederimmm
Eski 12 Mayıs 2006, 22:03

#3 (link)
ibocan105
Ziyaretçi
acaba bedav mı internet üzerindenmi ödeniyor
Eski 13 Mayıs 2006, 04:46

#4 (link)
hedgehogh
Ziyaretçi
SKYPE- PALTAK-MSN-YAHOO MESSENGER DE ÜCRETSIZ .........tabi PC den PC ye...... image0016mpSkypeOut Hakkında
Eski 22 Mayıs 2006, 23:11

#5 (link)
ByKUS GS
Ziyaretçi
yahu aga bu ev telefonlarını felan arıomu
????
Eski 28 Mayıs 2006, 22:29

#6 (link)
hani nerde?
Ziyaretçi
Sadece kredi yukluyosunuz min.10 euro ve o size ucretsiz konusum imkani veriyor...

Bu nasil ucretsiz demeyin,sabit telleri yurtdisida olsa arayabilirsiniz krediniz eksilmeden,sadece gsm e ucret aliyor oda bu hesap icin dakikasi 15cent olmasi lazim..

uzun sure krediyi kullanabiliyorsunuz ne extra internet ucreti war,nede baska bi odeme ve yasal...

tesekkurler!!!!
Eski 23 Haziran 2006, 23:15

#7 (link)
esklicoccukk
Ziyaretçi
ya bişe dicem kredi bitti benim ilk görüşmede nasıl alcam ingilizce bişey anlamadım.. resimli anlatabılırmısınız..
Eski 12 Temmuz 2006, 14:43

#8 (link)
selo61
Ziyaretçi
NAS IL ARIYO ARKADAŞLAR ANLAYAMI YORUM NUMARAYI CEVİRİP ARATIYORUM AMA ARAMIYOR LÜTFEN BİRİ BANA BUNU ÖĞRETSİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BAY
Eski 25 Temmuz 2006, 19:26

#9 (link)
tekin45
Ziyaretçi
15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
Eski 25 Temmuz 2006, 19:52

#10 (link)
Eski Üyelerin Ruhları
Blue Blood - avatarı
Alıntı:
tekin45 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
15 Euro Degil, 15 Cent
Cevap Yaz Yeni Konu Aç
Konu Araçları

Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular

Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Alcohol %120 - CD ve DVD Kopyalama Programı ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 13 16 Haziran 2012 10:21
AutorunPro (Resimli Anlatım) CrasHofCinneT Internet/Bilgisayar Dünyası 3 22 Temmuz 2010 11:16
Sony Map (Resimli Anlatım) ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 7 18 Ocak 2010 19:50
Bilgisayardan bedava telefon görüşmesi hakkında bilgi verir misiniz? malukat Soru-Cevap 1 3 Mayıs 2009 12:07
İnternetten Bedava Telefon Görüşmesi asla_asla_deme Arşive Kaldırılan Konular 22 18 Ocak 2008 14:41

Yeni Soru
Sayfa 0.182 saniyede (65.94% PHP - 34.06% MySQL) 11 sorgu ile oluşturuldu
Şimdi ücretsiz üye olun!
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 23:20
  • YASAL BİLGİ

• İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden biri olan MsXLabs.org forum adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre tüm kullanıcılarımız yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. MsXLabs.org hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 3 (üç) iş günü içerisinde MsXLabs.org yönetimi olarak tarafımızdan gerekli işlemler yapıldıktan sonra size dönüş yapılacaktır.
  • » Site ve Forum Kuralları
  • » Gizlilik Sözleşmesi