Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > PC/Internet/Yazılım/Donanım > Cep Telefonları (Mobil Dünya)
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 27-04-2006   #1 (mesaj-linki)
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )

Bu program ile aşagıda verilen ülkeleri arayabilirsiniz yalnız programın 1dakika kısıtlaması vardır yani 1 dakikada bir aramaniz kesilir ve tekrar arama yapabilirsiniz

>Download<

Programın kullanımı aşağıda açıklanmıştır

Alıntı:www.internetcalls.com

*

Son Düzenleyen Misafir; 17-01-2007 @ 16:18.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 27-04-2006   #2 (mesaj-linki)
mezarlik
Cvp: Bilgisayardan bedava telefon görüşmesi (resimli anlatım)

arkadaslar ben kullaniyorum simdi ben 10 euroluk bir kredi aldim o asagida yazan ulkelerin hepsini ücretsiz ariyorum türkiye icide dahill ama sadece sabit telefonlari.. süpper bir olay sinirlama yok cep telefonlarida cok uygun 15 cente dakikasi kesinlikle tavsiye ederimmm
Eski 12-05-2006   #3 (mesaj-linki)
ibocan105

acaba bedav mı internet üzerindenmi ödeniyor
Eski 13-05-2006   #4 (mesaj-linki)
hedgehogh

SKYPE- PALTAK-MSN-YAHOO MESSENGER DE ÜCRETSIZ .........tabi PC den PC ye...... SkypeOut Hakkında
Eski 22-05-2006   #5 (mesaj-linki)
ByKUS GS
Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )

yahu aga bu ev telefonlarını felan arıomu
????
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
bedava telefon arama, bedava telefon görüşmesi, bilgisayardan telefon arama, bilgisayardan telefon görüşmesi, bilgisayardan telefonu arama, internetten ücretsiz telefon, internetten ücretsiz telefon görüşmesi, ücretsiz telefon, ücretsiz telefon görüşmesi, ücretsiz telefon programı,
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Trakya Üniversitesi kompetankedi Üniversitelerimiz 3 06-09-2008 23:29
ACDSee Pro Son Sürüm ozti Ücretsiz-Beta Yazılımlar 6 29-08-2008 12:11
Messenger Air Live (Türkçe + Resimli Anlatım) NeutralizeR Diğer MSN Messenger Programları 6 29-08-2007 10:49
Hikayeler ve Öyküler -1- [Arşiv] NoRanynn Yazın Hayatı 1996 03-12-2006 19:50
Seyahat Bilgileri ELeCtRiC Turizm 2 24-10-2006 19:11
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 09:29Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12772012 saniyede (54.51% PHP - 45.49% MySQL) 8 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR