| | #1 (mesaj-linki) | |
| Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi (Resimli Anlatım) Bu program ile aşagıda verilen ülkeleri arayabilirsiniz yalnız programın 1dakika kısıtlaması vardır yani 1 dakikada bir aramaniz kesilir ve tekrar arama yapabilirsiniz >Download< Programın kullanımı aşağıda açıklanmıştır ![]() ![]() ![]() Alıntı:www.internetcalls.com * Son Düzenleyen Blue Blood; 17-01-2007 @ 17:18. | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayardan bedava telefon görüşmesi (resimli anlatım)
arkadaslar ben kullaniyorum simdi ben 10 euroluk bir kredi aldim o asagida yazan ulkelerin hepsini ücretsiz ariyorum türkiye icide dahill ama sadece sabit telefonlari.. süpper bir olay sinirlama yok cep telefonlarida cok uygun 15 cente dakikasi kesinlikle tavsiye ederimmm
| |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
acaba bedav mı internet üzerindenmi ödeniyor
| |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
SKYPE- PALTAK-MSN-YAHOO MESSENGER DE ÜCRETSIZ .........tabi PC den PC ye...... SkypeOut Hakkında | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım )
yahu aga bu ev telefonlarını felan arıomu ???? | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
Sadece kredi yukluyosunuz min.10 euro ve o size ucretsiz konusum imkani veriyor... Bu nasil ucretsiz demeyin,sabit telleri yurtdisida olsa arayabilirsiniz krediniz eksilmeden,sadece gsm e ucret aliyor oda bu hesap icin dakikasi 15cent olmasi lazim.. uzun sure krediyi kullanabiliyorsunuz ne extra internet ucreti war,nede baska bi odeme ve yasal... tesekkurler!!!! | |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
ya bişe dicem kredi bitti benim ilk görüşmede nasıl alcam ingilizce bişey anlamadım.. resimli anlatabılırmısınız.. | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
NAS IL ARIYO ARKADAŞLAR ANLAYAMI YORUM NUMARAYI CEVİRİP ARATIYORUM AMA ARAMIYOR LÜTFEN BİRİ BANA BUNU ÖĞRETSİN LÜTFEN ARKADAŞLAR BAY
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
15 euro kaç YTL eder telekom daha ucuz değilmi ?
| |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi ( Resimli Anlatım ) | |
|
![]() |
| Etiketler |
| anlatım, bilgisayardan, görüşmesi, resimli, telefon, Ücretsiz |
| bedava telefon gorusmesi, bilgisayarda telefon gorusmesi, bilgisayardan cep telefonu arama, bilgisayardan telefon arama, bilgisayardan telefon gorusmesi, |
Bilgisayar'dan Ücretsiz Telefon Görüşmesi (Resimli Anlatım) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Alcohol %120 (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 14 | 01-10-2009 14:59 |
| Sony Map (Resimli Anlatım) | ozti | Ücretsiz-Beta Yazılımlar | 5 | 19-09-2009 11:02 |
| Bilgisayardan bedava telefon görüşmesi hakkında bilgi verir misiniz? | malukat | Soru-Cevap | 1 | 03-05-2009 13:07 |
| İnternetten Bedava Telefon Görüşmesi | asla_asla_deme | Arşive Kaldırılan Konular | 22 | 18-01-2008 15:41 |
| AutorunPro (Resimli Anlatım) | CrasHofCinneT | Internet/Bilgisayar Dünyası | 2 | 27-02-2007 12:24 |