| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
slm arkadaşlar, bu yamayıı yükledim.güzel özellikleri var fakat yükledikten sonra bende diğer kişilerin görüntü resimleri görünmüyor dosya aktarımlarındada gönderilen dosyaları göremiyorum aynı şekilde gönderdiğim dosyalarda görünmüyor karşı taraftan.. msn silip tekrardan yükledim ama yamayı yükleyince yine aynı sorunlar oluyor. ayarlarını iyice kontrol ettim ama bulamadım.sorunu çözmem için yardımcı olursanız sevinirim. | |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
cok güzel patch gereksiz şeyleri kaldırdım cok saol | |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
teşekkürler dostum harikasın,,,, ben de bu yamayı arıyordum,,, sorun-suz çalıştı, ellerinde dert görmesin,,,,,
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
tesekkurler
| |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
slm arkadaşlar 8.5 için çoklu oturum açma varmı varsa bana yardımcı olurmusunuz | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |||||
Bir diğer özellik ise MSN Live Plus'ta mevcut yapmanız gereken şey ise şu, MSN Messenger ana penceresi/Live Plus Terciheleri/Özelleştir!/Aynı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver adlı kutucuğu işaretleyin ve tamam diyin... | |||||
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
bu programı çalıştırdım sonra msni açtım ilk önce çoklu oturum açıyodu msn açılıken update etti şimdi çoklu oturum çalışmıyor açılıyor next tuşu kapalı yardım edebilir misnz?
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
tşk ler gardaş
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch msn 8.5 çoklu msn indirim yükledim şimdi açılıor.vallaa çok iiyii ![]() | |
|
![]() |
| Etiketler |
| apatch, live, messenger, windows |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 5 Gün Önce 22:20 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 15-10-2009 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |