| | #161 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
tam sürümünde denedim malesef işe yaramıyor yada ben bişileri yanlış yapıyo yada uyguluyorum teşekkürler yardım için. | |||||
|
| | #162 (mesaj-linki) | |
ya lütfen biri yardım etsin 2 gündür debeleniyorum yok yok olmuyor o koca reklam panosu her yolu denedim A-Patch140rc1b8_WLM denedim A-Patch140rc2b22_WLM denedim messpatch-g5-8513021018 denedim WLMUniversalPatcherPlusPlus101 denedim olmuyor ne yaptıysam gitmiyor reklam başka bildiğiniz bi yöntem var mı _? | |
|
| | #163 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-PatchBaşlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Değiştir (Destek bilgisi için burayı tıklatın.) > Onar işlemini uyguladıktan sonra yeniden deneyin. | |
|
| | #164 (mesaj-linki) | |
kardes senin msn yenisiyse güncellemeleri kontrol et yap sonra yeni dosya indircek oonu kur... | |
|
| | #165 (mesaj-linki) | |
tşk......ben amacıma ulaştım | |
|
| | #166 (mesaj-linki) | |
Seviyorum bu programı ya. Ayrıca msn'de bilgisayarı kasan , kullanmadığınız şeyleri kaldırması hoşuma gidiyor. | |
|
| | #167 (mesaj-linki) | |
ya ewt bu programı indirince burdaki resimler gibi bisi gelmio tmm bende sroun yokmıus saolsun eyw kardesim Son Düzenleyen kadir190; 06-07-2009 @ 19:51. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #168 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Teşekkürler.. Eline sağlık.. | |
|
| | #169 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch valla ustad ne desem az sayenızde o bıktıgım reklamlardan ve dıger ozellıklerınden kurtuldum. suan harıka bı WLM 8.5 e sahıbım.emeklerınıze saglık.supersınız | |
|
| | #170 (mesaj-linki) | |
tesekkürler dostum
| |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| a patch140rc2b22_wlmexe, messenger sayfası, msn indirim, msn indirimi, wlmuniversalpatcherplusplus101, |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 220 | 1 Hafta Önce 01:31 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 3 Hafta Önce 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 3 Hafta Önce 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |