| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
A-Patch sürümü, en son WLM 8.5 sürümünü destekleyen A-Patch140rc1b5_WLM sürümüne güncellenmiştir.
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |
arklaş çok güzel program teşekkürler ..bişey rica edecem .. 8.5 için çoklu oturum ..plus yada discovery varmı lütfen benimle paylaşırmısınızzz
| |
|
| | #13 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #14 (mesaj-linki) | |
ya bende yükledim ama taskbarda biri bişey yazınca yanıp sönüyodu eskiden şimdi o gitti bi çözüm lüften discovery de o seçenek kapalı oysaki. parlama seçeneği başka nerden açılır???
| |
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |
harbiden ya tam bittiyo yüklemeye geciyo bon die bi ses geliyo başa dönü yardım ederseniz cok mutulu olurum arkadaslar luttfen yardım edin:'(
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar bu yama nasıl inecek bi açıklama yaparsanız sevinirim . şimdiden teşekkürler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |
ben daha önce indirmiştim bunu ama çoklu ortam gene açamadım nasıl olacak anlamadım. Varmı yardım edebilecek. çoklu oturum açmak demek birden fazla msn adıyla oturum açmak demek değil mi? eğer öyleyse ben beceremedim ya da çalışmıyor bilgi bekliyorum arkadaşlar mümkünse eğer.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger'ı kapatacaksınız ve yamayı uygulayacaksınız. Yalnızca çoklu oturum açmayla ilgileniyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyiniz: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | |
|
| | #20 (mesaj-linki) | |
Windows Live Messenger 8.5 Beta 2 destekli A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 15-10-2009 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |