| | #126 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
bende niçin olmaz yau.. | |
|
| | #127 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch emeğine teşekkürler...
| |
|
| | #128 (mesaj-linki) |
harika oldu işte budur..
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) |
kardeşim emeğine sağlık. TA ben yapamadım bunu indirdiğim exe dosyasını anlatılan şekilde kurdum ki resimde anlatılan dan farklı bi kurum şekli vardı tahmin ederek kurdum ama görev çubuğunda öle bi simge çıkmıyor maalesef ne yapabilirim.eğer olursa çok işimi görecek şimdiden teşekkürler bide mail olarak atabilirsen sevinirim değilse yaşlılık bulamıyorum bi daha hangi sayfaya girdiğimi teşekkürler.
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) |
İlk mesajdaki resimli anlatım güncellenmiştir.
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 71 | 08-07-2008 01:27 |
| Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 28-04-2008 02:39 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 05-01-2007 10:32 |
| Ertuğrul Oğuz Fırat (Ertuğrul Oğuz Fırat Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 24-11-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||