| | #16 (mesaj-linki) |
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
harbiden ya tam bittiyo yüklemeye geciyo bon die bi ses geliyo başa dönü yardım ederseniz cok mutulu olurum arkadaslar luttfen yardım edin:'(
| |
|
| | #17 (mesaj-linki) |
arkadaşlar bu yama nasıl inecek bi açıklama yaparsanız sevinirim . şimdiden teşekkürler | |
|
| | #18 (mesaj-linki) |
ben daha önce indirmiştim bunu ama çoklu ortam gene açamadım nasıl olacak anlamadım. Varmı yardım edebilecek. çoklu oturum açmak demek birden fazla msn adıyla oturum açmak demek değil mi? eğer öyleyse ben beceremedim ya da çalışmıyor bilgi bekliyorum arkadaşlar mümkünse eğer.
| |
|
| | #19 (mesaj-linki) |
Windows Live Messenger'ı kapatacaksınız ve yamayı uygulayacaksınız. Yalnızca çoklu oturum açmayla ilgileniyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyiniz: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | |
|
| | #20 (mesaj-linki) |
Windows Live Messenger 8.5 Beta 2 destekli A-Patch sürümü ilk mesaja eklenmiştir.
| |
|
![]() |
| Konu Araçları | |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 71 | 08-07-2008 01:27 |
| Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu | NoRanynn | PC/Internet Teknik Destek | 7 | 28-04-2008 02:39 |
| Windows Installer CleanUp Utility | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 1 | 07-02-2007 00:39 |
| Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 18 | 05-01-2007 10:32 |
| Ertuğrul Oğuz Fırat (Ertuğrul Oğuz Fırat Hakkında) | BARIŞ | Müzik tr | 0 | 24-11-2006 23:53 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc. Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||