| | #31 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
cok güzel bir programa benziyo ama ben bunu yükleyemiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim
| |
|
| | #32 (mesaj-linki) | |||||
İndirdiğiniz yamanın kullandığınız Messenger sürümü ile uyumlu olduğundan emin olun. Yamayı indirdikten sonra, kuruluma başlamadan önce Messenger 'dan çıkış yapmanız gerekiyor. (Windows Saatinin ordan MSN simgesine Sağ tıklayıp Çıkış) Çıkış yaptıktan sonra yamayı çalıştırın. Bu konunun ilk mesajındaki resimlere bakarak yamayı şekillendirin ve son ekranda "Apply" e basarak kaydedip kapatın. | |||||
|
| | #33 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch arkadaşlar az önce ben 8.5 i indirdim kurdum resime bakarak konuyu acan arkadasımın belirttiği gibi sirenacm.dll sorunu yasayanlar ındırsın demıs ben indirdim ama yinede messengeri kullanamıyorum acaba yardımcı olabilir misiniz, bu dosyayı nereye koymalıyım belki bi yere koyunca sorunsuz acılır... | |
|
| | #34 (mesaj-linki) | |
yav ben indirdim resimdekiler gibi deil!
| |
|
| | #35 (mesaj-linki) | |
link nerde nasıl indircem 8.5 coklu oturumu ![]() yaa olmuo kurklmuo Son Düzenleyen meltem16; 21-10-2007 @ 14:45. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #36 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Ben 8.5 yükledim türkce yamasını filan kurdum ancak ÇokLu Oturumu Kuramıyorum Dostum ResimLerde Belirttiğin gibi Hepsini uyguLadım ancak dll diye bir dosya hata verdi diyor pc kapatıp yeniden deyin dedi bende kapattım actım aynı sorunla yine karşıLaştım | |
|
| | #37 (mesaj-linki) | |
ya arkadaşlar ben burda yazanlaı uyguluyorum ama olmuyo bilen var mı söylesin
| |
|
| | #38 (mesaj-linki) | |
ya biri bu çoklu msn nasıl indirilir anlatabilirmi
| |
|
| | #39 (mesaj-linki) | |
İlk mesaja Windows Live Messenger 8.5 FINAL ile uyumlu A-Patch sürümü eklenmiştir.
| |
|
| | #40 (mesaj-linki) | |
selamlar.yükledim seçenekleri işaretledim ok dedim fakat hata veriyor sonunda neyden olabilir bu ? bilgilendirir misiniz ? iyi günler.
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| live messenger 8 5 coklu oturum, messenger 8 5 coklu msn, |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 15-10-2009 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |