| | #61 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
cok sagolun cok teskurler...
| |
|
| | #62 (mesaj-linki) | |||||||||
Yamanın donması muhtemelen sizin MSN Messeger'ınızı tamamen kapatmamanızdan dır... Bilgisayarınızın görev çubuğunda bulunan yeşil MSN Messenger simgesine sağ tıklayıp ''Çıkış'' yapın ve yamayı tekrar deneyin... | |||||||||
|
| | #63 (mesaj-linki) | |
| Re: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Öncelikle selamlar arkadaşlar, Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı? Paylaşım Klasörünü; regsvr32 -u "C:\Program Files\Windows Live\Messenger\fsshext.8.5.1302.1018.dll" Bu kod ile silebiliyoruz ancak Windows Live Messenger 'a girişte tekrar yüklüyor bir çare arıyorum yardımcı olursanız minnettar olurum? Teşekkürler. | |
|
| | #64 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Re: Windows Live Messenger 8.5 için A-PatchBuraya açtığınız konuya ve şuanki cevabınıza hepsinden önceki konunuzda çözümü anlatmıştım oysa ben... | |
|
| | #65 (mesaj-linki) | |
| Re: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Hocam, çözüm bulamadım o şekilde biraz ayrıntılı ve net çözüm arıyordum kusuruma bakmayın. Windows Live Messenger 8.5 versiyonunda Paylaşım Klasörünü bu A-Patch ile nasıl silebiliyoruz, diyelim sildik, A-Patch 'ı kaldırırsak Paylaşım Klasörü tekrar çıkarmı? | |
|
| | #66 (mesaj-linki) | |
süpersin teşekkürler Allah kolaylık versin... | |
|
| | #67 (mesaj-linki) | |
GÜZEL BİR PROGRAM HERKESE TAVSİYE EDERİM.TSK... | |
|
| | #68 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |
|
| | #69 (mesaj-linki) | |
ben yükledim msn plus livem filan hep gitti yüklemeyin tavsiye etmem,
| |
|
| | #70 (mesaj-linki) | |||||||||
Buyrun: WLM 8.5 Türkçe Uyumlu yamalar: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Web tabanlı messpatch yaması Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch
Hayır kesinlikle size katılmıyorum A-patch çok kullanışlı vede zararsız bir yamadır eğer siz başka birşeyler yaptıysanız ve hatırlamıyorsanız kabahati A-patch'e bulmayın. İnanın ki MSN Messenger'la en iyi özdeşen yama budur diğerleri hiçte sağlıklı değil, Plus live ve A-patch bir birine uyuyor... | |||||||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 225 | 4 Gün Önce 22:20 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 16-10-2009 17:35 |
| Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 | NeutralizeR | StuffPlug-NG | 172 | 15-10-2009 01:39 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |
| Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | ahmetgns | Arşive Kaldırılan Konular | 283 | 01-02-2009 13:37 |