Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 29-05-2007   #1 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 FINAL TR sürümüyle uyumlu ve Türkçe dil destekli (MsXLabs tarafından Türkçe'leştirilmiştir) A-Patch ve resimli anlatımı aşağıda bulunmaktadır.

Uyumluluk: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601 & 8.5.1288.0816, 8.5.1302.1018

Özet: Bu yamayı kullanarak reklamları ve istenmeyen tüm bölümleri Windows Live Messenger'ınızdan kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için resimleri inceleyiniz.

- Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. ("Çıkış" yapın.)

- Ek dosyasını indirin, içindeki A-Patch140rc2b22_WLM.exe dosyasını çalıştırın.

- Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz.

-"İleri" tuşuna tıklayınız.

- Tavsiye edilen ayarlar, işaretlenmiş konumdadırlar. Diğer ayarları işaretlediğiniz zaman sağ tarafta neyin kaybolacağını görebilirsiniz.
Windows Live Messenger penceresi için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Giriş ve uyarı pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Konuşma pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

- Genel Windows Live Messenger ayarları için istediklerinizi işaretleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayarak yamayı uygulayın.

Windows Live Mesenger'ı başlatın ve her şeyin yolunda olduğundan emin olun.

Ayrıca sol tarafta bulunan sekmeleri gizlemek için;
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler ekranına gelin ve resimde gösterildiği gibi "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyin.

Tüm adımları uyguladıktan sonra, reklamlardan arındırılmış temiz bir Windows Live Messenger'ınız olacak
Eklenmiş Dosyalar | Download-İndir-Yükle
Dosya Türü: zip A-Patch140rc2b22_WLM.zip (198.2 KB, 11217 gösterim)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 06-11-2007 @ 21:23.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 29-05-2007   #2 (mesaj-linki)
HEPSI
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch

slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
Eski 29-05-2007   #3 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

HEPSI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
A-Patch140rc1b1_WLM.exe dosyasını çalıştırdığınızdan emin misiniz?
Eski 30-05-2007   #4 (mesaj-linki)
mutsuzveumutsuz

abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim
Eski 30-05-2007   #5 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

ugur44 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim
Bu A-Patch sürümü WLM 8.5 içindir.

Eğer WLM 8.1 ya da MSN Messenger kullanıyorsanız, aşağıdaki bağlantılara bakınız:

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5)
Eski 31-05-2007   #6 (mesaj-linki)
spiker_44

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu A-Patch sürümü WLM 8.5 içindir.

Eğer WLM 8.1 ya da MSN Messenger kullanıyorsanız, aşağıdaki bağlantılara bakınız:

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5)
çok teşekkür ederim başarılar herkese
Eski 02-06-2007   #7 (mesaj-linki)
Muzzy - avatarı

Şimdi bende Windows Live Messenger 8.1 ve Discovery Live kuruluydu. MsxLabs dan 8,5 TR nin çıkdığı mail i geldi. Geldim bakdım 8,1 den ayrı olarakdan kurulup kullanabildiğini okudum 8,5 Tr yi inddim kurdum.Şimdi 8,1 ve 8,5Tr ikiside kurulu ama 8,1 de discovery Live var şimdi ben Bu A-Patch i indirirsem discovery live ile çakışır yada bozar sanırım . Doğrumu düşünüyorum acaba . Bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ettim şimdiden !!!
Eski 02-06-2007   #8 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

Muzzy adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şimdi bende Windows Live Messenger 8.1 ve Discovery Live kuruluydu. MsxLabs dan 8,5 TR nin çıkdığı mail i geldi. Geldim bakdım 8,1 den ayrı olarakdan kurulup kullanabildiğini okudum 8,5 Tr yi inddim kurdum.Şimdi 8,1 ve 8,5Tr ikiside kurulu ama 8,1 de discovery Live var şimdi ben Bu A-Patch i indirirsem discovery live ile çakışır yada bozar sanırım . Doğrumu düşünüyorum acaba . Bir açıklama yaparsanız sevinirim.Teşekkür ettim şimdiden !!!
Alıntı:
Change log (build 3)

- Fixed: Window Title padding in Contact List when Logo is removed.
- Fixed: Toast Logo was being removed when Remove Toast DP was selected.
- Minor program updates.

Change log (build 2):

I'd like to give a shout out to Volv (www.volv.net) who helped me bring this build along to all of you!

- Fixed: Removing the advert in Sharing Folders was crashing Messenger.
- Tweak: Added padding to the left side of the window title when removing the WLM/Buddy logos.
- New feature: "Remove the top of the Contact List" removes the area containing your DP, Username and PSM.
- New feature: "Remove Main Toolbar" removes the toolbar with the buttons on it (email, spaces, etc).
- New feature: "Remove File Menu Dropdown Button" from the Contact List.
- New feature: "Remove File Menu Dropdown Button" from the Instant Message Window.
- Change: Added an extra page for options, moved some from page 1 to page 2 and one option from page 4 to page 5.
- Improved: Preview Area has been greatly improved allowing icons to shift places as others are added/removed, allowing for a more accurate "Preview" of your favorite Messenger!

Change log (build 1):

- Removed "Remove Extra Padding from the Contact Manager Bar" option - no longer needed.
- Removed greyed out "Remove Packs Button" option - no longer needed.
- Removed "Add Send Button to Handwriting Tab" option - no longer needed as Microsoft decided to implement it themselves
- Removed "Add Custom Games" option - doesn't work.
- Removed "Add Always On Top Button(s)" - didn't want to mess up the new caption buttons.
- Changed "Remove 'Get a webcam' Link" to "Remove 'Get Accessories' Link".
- Removed "Descriptions" button because now the descriptions are permanently viewable.
Few other misc fixes.

- Added the "Preview Area" which shows the customization effects as you click each option (this will be tweaked further )!
İlk mesajdaki A-Patch sürümü güncellenmiştir. (Hata giderimleri mevcut.)

Bu arada MessengerDiscovery Live ile bir çakışma yapmaz...
Eski 12-06-2007   #9 (mesaj-linki)
Harbii

paylasimin icin tsk
Eski 19-06-2007   #10 (mesaj-linki)
first

çok uğraştım sonunda oldu

Son Düzenleyen NeutralizeR; 23-06-2007 @ 12:53.
Cevap Yeni Konu Aç
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
messenger 8 5, messenger 8 5 çoklu oturum, windows live messenger 8 5 çoklu oturum, windows live messenger 85 çoklu, windows live messenger ayarları,
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 220 1 Hafta Önce 01:31
Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 110 3 Hafta Önce 17:35
Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 NeutralizeR StuffPlug-NG 172 3 Hafta Önce 01:39
Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 71 12-02-2009 17:03
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live ahmetgns Arşive Kaldırılan Konular 283 01-02-2009 13:37