Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 29-05-2007   #1 (mesaj-linki)
Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 FINAL TR sürümüyle uyumlu ve Türkçe dil destekli (MsXLabs tarafından Türkçe'leştirilmiştir) A-Patch ve resimli anlatımı aşağıda bulunmaktadır.

Uyumluluk: Windows Live Messenger 8.5.1235.0517, 8.5.1238.0601 & 8.5.1288.0816, 8.5.1302.1018

Özet: Bu yamayı kullanarak reklamları ve istenmeyen tüm bölümleri Windows Live Messenger'ınızdan kaldırabilirsiniz. Daha fazla bilgi için resimleri inceleyiniz.

- Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın. ("Çıkış" yapın.)

- Ek dosyasını indirin, içindeki A-Patch140rc2b22_WLM.exe dosyasını çalıştırın.

- Dil seçeneğinden Türkçe'yi seçiniz.

[Resim]

-"İleri" tuşuna tıklayınız.

[Resim]

- Tavsiye edilen ayarlar, işaretlenmiş konumdadırlar. Diğer ayarları işaretlediğiniz zaman sağ tarafta neyin kaybolacağını görebilirsiniz.
Windows Live Messenger penceresi için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

[Resim]

[Resim]

- Giriş ve uyarı pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

[Resim]

- Konuşma pencereleri için istediklerinizi işaretleyin ve "İleri" tuşuna tıklayın.

[Resim]

[Resim]

- Genel Windows Live Messenger ayarları için istediklerinizi işaretleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayarak yamayı uygulayın.

Windows Live Mesenger'ı başlatın ve her şeyin yolunda olduğundan emin olun.

Ayrıca sol tarafta bulunan sekmeleri gizlemek için;
Windows Live Messenger > Araçlar > Seçenekler > Sekmeler ekranına gelin ve resimde gösterildiği gibi "Sekmeleri gizle" seçeneğini işaretleyin.

[Resim]

Tüm adımları uyguladıktan sonra, reklamlardan arındırılmış temiz bir Windows Live Messenger'ınız olacak
Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip A-Patch140rc2b22_WLM.zip (198.2 KB, 1205 gösterim)
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 29-05-2007   #2 (mesaj-linki)
HEPSI
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
Eski 29-05-2007   #3 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Cvp: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch
Alıntı:
HEPSI adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
slm ben 8.5 yükledim artı zip dosyasınıda yükledim ama zip dosyasını çalıştırdıgımda resimdeki kibi degilde farklı çıkıyor yardımcı olabilirmisiniz
A-Patch140rc1b1_WLM.exe dosyasını çalıştırdığınızdan emin misiniz?
Eski 30-05-2007   #4 (mesaj-linki)
abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim
Eski 30-05-2007   #5 (mesaj-linki)
Alıntı:
ugur44 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
abi bana bu konuda yardım edersen sevinirim c program files da windows live die geçmiyo benimki napabilirim
Bu A-Patch sürümü WLM 8.5 içindir.

Eğer WLM 8.1 ya da MSN Messenger kullanıyorsanız, aşağıdaki bağlantılara bakınız:

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5)
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
a patch apatch live messenger 8.5 çoklu oturum live messenger patch messenger 8.5 patch messenger 8.5 çoklu messenger 8.5 çoklu oturum msn 8.5 a-patch msn 8.5 msxlabs msn 8.5 patch windows live 8.5 çoklu oturum windows live messenger 8.5 çoklu oturum windows live messenger 8.5 çoklu oturum açma wlm 8.5 çoklu oturum çoklu messenger 8.5
Konu Araçları

Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Otomatik (Unattended) Windows Kurulumu NoRanynn PC/Internet Teknik Destek 7 28-04-2008 02:39
Windows Live Messenger 8.1 Final Türkçe NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 70 12-12-2007 17:39
Windows Installer CleanUp Utility NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 1 07-02-2007 00:39
Windows Live Messenger & Yahoo! Messenger Bütünleşmesi NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 18 05-01-2007 10:32
Ertuğrul Oğuz Fırat (Ertuğrul Oğuz Fırat Hakkında) BARIŞ Müzik tr 0 24-11-2006 23:53
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:17
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12164903 saniyede (66.16% PHP - 33.84% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR