| | #91 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma Çok sağol eline sağlık | |
|
| | #92 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
ya imdat biri bana yardım etsın messenger ıcın yukledıgım tum eklentıler bılgısayarı kapatıp actıktan sonra sılınıyor her seferınde yanıden yuklemek zorunda kalıorum boyle bısey daha once hıc olmamıstı son 10 gundur falan boyle yardımcı olabılecek bırı warsa cok sewınırım
| |
|
| | #93 (mesaj-linki) | |
saol çok güzel bir bilgi deneyeceğim..
| |
|
| | #94 (mesaj-linki) | |
süper bi site ya msn hakkında herşeye ulaşabiliyoruzz teşekkürler herşey için
| |
|
| | #95 (mesaj-linki) | |
Ben şimdi indirdim windows msn messenger 8.0 kullanıyorum sorunsuz çoklu msn açıldı, arkadaşlara tavsiye ederim. Bu dosyayı bulana kadar 3 saat internette dolaştım. Buraya ekleyen arkadaşa Teşekkürler | |
|
| | #96 (mesaj-linki) | |
hele şükür 1 saatten beri bunu arıyordum en sonunda buldum ni hayet be Son Düzenleyen tiesto_trafic; 19-01-2007 @ 16:17. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #97 (mesaj-linki) | |
ya ben bu çoklu yamayı indirdim fakat açılmıyo hataoluştu dio napabilirim yarımcı olun lütfen... ya ben bu çoklu yamayı indirdim fakat açılmıyo hataoluştu dio napabilirim yardımcı olun lütfen... Son Düzenleyen izmirleee; 19-01-2007 @ 21:02. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #98 (mesaj-linki) | |
tesekkürler bir seferde sorunsuz calıştı emeklerinize sağlık
| |
|
| | #99 (mesaj-linki) | |
8.1 için çalıştıramadım
| |
|
| | #100 (mesaj-linki) | |||||
Programı Çalıştırmadan önce Sistem Traydan (Windows Saatinin olduğu yer) tüm Messenger Programlarını kapatmalısınız. Sorun hala devam ederse Alternatif olarak bu linke bakınız: http://www.msxlabs.org/forum/coklu-o...messenger.html | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, Çoklu, live, messenger, oturum, windows |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 2 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |