Arama

Google Play

Güncelleme: 17 Haziran 2013 Gösterim: 4.940 Cevap: 0
byseus - avatarı
byseus
Kayıtlı Üye
27 Mart 2012       Mesaj #1
byseus - avatarı
Kayıtlı Üye
Google play uygulaması nedir, nasıl kullanılır?

Sponsorlu Bağlantılar
Google Play'le Tanışın

Google Play nerede olursanız olun Android cihazlarınızda veya Web'de uygulamalar ve oyunlar keşfetmenize, beğendiklerinizi satın alıp keyifle kullanmanıza yardımcı olur. Yüz binlerce uygulama ile Google Play'de herkes için bir uygulama vardır. Sloganıyla yayına başlamıştır.

ekranalntsyj

Site Görüntüsü

Daha fazla bilgi;

Alıntı

Adını Android Market olarak bidiğimiz site artık ismi değişerek Google Play Store olarak hizmet verecektir. Google alt yapısına girmesiyle birlikte artık google, siteyi daha iyi bir şekilde kullanma ve hızlı bir hizmet kalitesi sunmayı hedeflemektedir. Siteye girmek isteyen herkes için siteyi kullanabilme imkanı bulunurken hangi işletim sistemi olursa olsun fark etmiyor ancak androidli telefonlar için bu değişmektedir. Android işletim sistemli telefonlar google hesabı ile Google Play Store markete giriş yapabilmektedirler.

Bir çok andorid uygulmasının bulunduğu sitede bir çok ücretli ve ücretsiz olarak uygulamaya ulaşabilir istediğiniz uygulamayı indirebilirsiniz. Google Play Store'da bir çok uygulama , oyun ve programdan faydalanabileceğiniz gibi Google Play Store'yi de Türkçe dil imkanı ile kullanabilirsiniz.

Google Play Store'de bir uygulamanın açıklama bölümü bulunmaktadır. Bu açıklama bölümünde uygulama ile ilgili her türlü detay, ayrıntı ve kurulumu hakkında bilgi verilmektedir. Uygulama yükleyicisine göre uygulama resmi ve videolarda ekleme şansı bulunmaktadır. Bunların altında kullanıcı yorum bölümü bulunur ve uygulama hakkında yorumlar yapılmaktadır.Sayfanın sağında teknik detaylar sayesinde uygulamanın telefonunuz ile uyumlu olup olmadığını kolay bir şekilde anlayabilirsiniz.


BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
Son düzenleyen nötrino; 17 Haziran 2013 12:05 Sebep: Mesaj düzeni!

Benzer Konular

22 Ekim 2016 / NeutralizeR Site ve Forum Hakkında
26 Haziran 2016 / CyberPower Sosyal Ağlar