Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 01-09-2006   #51 (mesaj-linki)
mamifan
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ??
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 01-09-2006   #52 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması

Alıntı:
mamifan adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı. Uygulamanın yeniden yüklenmesi sorunu giderebilir. diye hata veriyor yardımcı olursanız sevinirim. ??
Visual Basic Runtime Dosyalarini Güncellestirmeniz Gerekiyor :
Download details: Visual Basic 6.0 Service Pack 5: Run-Time Redistribution Pack (vbrun60sp5.exe)

Eski 04-09-2006   #53 (mesaj-linki)

BU PROGRAMI ÇALIŞTIRDIM YALNIZ LİVE MESSENGER'I KAPATIN DİYOR ÇIKIŞ YAPTIM HALA KAPATIN DİYOR BEN BUNUN SORUNUNU ÇÖZEMİYORUM.Neutralizer ABİ BU SORUNU ÇÖZERMSİN

bu bu programı açtım.live messengar'ı kapatın diyor ben çıkış yaptım live messanger'a hala aynı hatayı veriyor bunun için ne yapmalayım abi bana bu hata için e-mailime mesaj atabilirsin.

Son Düzenleyen Misafir; 20-09-2006 @ 15:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
Eski 05-09-2006   #54 (mesaj-linki)
ciliz02

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu mesaj Messenger'ı tam olarak kapatmaktan neyi kastettiğimizi anlamanıza yardımcı olacaktır:
http://www.msxlabs.org/forum/4665-mesaj2.html
Arkadaşlar kurulumunda msn mesenger kapatmanızı ister live messenger çalıştığı zaman windows xp de mevcut olan eski sürümüde çalımaktadır. Ctrl + Alt + Delete ye klavyeden basın 'işlemler' seçeneğini tıklayın hemen altında ' Kullanıcı Adı' nı tıklayın sonucunda kullanıcıya ait tüm programlar sıralanacaktır. msmsgs.exe üstüne sağ tıklayın ve işlemi sonlandırın sonrada msnmsgr.exe nin üzerine sağ ve onuda kapatın sonra çoklu ortam yamasını çalıştırın. Hayırlısı olsun iyi günlerde kullanın
Eski 29-09-2006   #55 (mesaj-linki)
kingoftheking

Alıntı:
NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Şu an konunun ikinci sayfasındasınız, ilk sayfaya giderek Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma yamasını indirebilirsiniz. Messenger Plus! Live Beta kısa bir süre sonra yayınlanacaktır, sitemizden indirebilirsiniz.
MSN messenger cokluyu yüklerken hata mesaji almaniz normal. MSN messengeri kapat yaptiginizda saat tarih bölümünün yaninda asagida msnmsgr.exe dosyasi aktif olarak kaliyor. O dosyayi iptal etmek icin asagidaki MSN Messenger iconuna sag tiklayarak cikis secenegini kullanmalisiniz. Cikis yaptiktan sonra msn messenger coklu sistemini hemen kurabilirsiniz. Egerki orada o simgeyi göremiyorsaniz ve halada kurmaya calisirken hata mesaji ile karsilasiyorsaniz. CTRL+ALT+DELETE tuslarina basarak görev yöneticisini calistirin. Karsiniza Cikan Ekranda islemleri tiklayin orada asagida size bir cok dosya ismi cikacak onlarin arasindan msnmsgr.exe dosyasini bulun isaretleyin ve görevi sonlandir diyerek islemi bitirin. Bu islemi yaptiktan sonra coklu msnin kurulmamasi imkansizdir. TSKLER.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 15 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
live çoklu oturum açma yaması, msn coklu oturum download, msn çoklu ortam download, windows live messenger çoklu ortam açma, windows live çoklu ortam, windows live çoklu oturum yükle, çoklu msn iptal, çoklu msn iptal et, çoklu msn iptal etme, çoklu ortam download, çoklu oturum açma yükle, çoklu oturum kurma, çoklu oturumu, çoklu oturumu iptal et, oklu msn iptal etme,
Konu Araçları

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 293 7 Saat Önce 20:38
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 04:03Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14653897 saniyede (45.61% PHP - 54.39% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR