| | #121 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması bağlantının kopması ADSL ye bağlı deil bende 1-2 saniyede bir kopuodum 8.1 i kaldırdım sorun kalktı | |
|
| | #122 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
eyw kardeş paylaşım için saol çok aradım bu programı benmki hata vermeye başlamıştı sevaba girdin walla eyw...
| |
|
| | #123 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması- Windows Live Messenger
cok güzel bir program
| |
|
| | #124 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger
sagolun... ama 8.1 in son versiyonunda bağlantı kopuyor... 8.1 betayı yükledim tekrar | |
|
| | #125 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger | |
|
| | #126 (mesaj-linki) | |
cok sagol ama ben sizin bu yamayı 6-7 aydır kullanıyorum yani tecrübeliyim ![]() ama olmuyooo | |
|
| | #127 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger | |
|
| | #128 (mesaj-linki) | |
usta yeni versiyonu yukle diye yazı cıkıyodu..yukledim sonrada bu yamayı yukledim fakat zırt pırt hattan dusmeye basladı bende eski versiyonu yukledim..sorun nedir acaba
| |
|
| | #129 (mesaj-linki) | |
bende bu msnden bıktım valla 2 ay boyunca msn8.0 indirmek için ugraştım şimdi indirdim ama şimdide coklu acamıyorum ne yapacam yaaa
| |
|
| | #130 (mesaj-linki) | |||||
![]() İlk mesajda verilen ekli dosyadaki ilgili yamayı indirip kurmak.. Hepsi bu kadar ![]() | |||||
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
| msn cogaltici, msn cogaltma, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |