| | #131 (mesaj-linki) | |
|
uyelıgımın ıptalını ıstıyorum sıteyı kullanmayıorum lutfen ıptal edınn
| |
|
| | #132 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger | |
|
| | #133 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger
verilen linkten yamayı indirdim. sadece Çoklu Oturum izin ver secip uygulayı tıklayınca 1. resimdeki gibi uygulandı diyor. ama msn acmak isteyince ikinci resimdeki gibi uyarı veriyor. yamayıda silemiyorum ne yapmam lazım. msn 8.1 final kullanıyordum. otomatik güncelleyip yüklemiştim. ![]() | |
|
| | #134 (mesaj-linki) | |
ben bu en son sürümü indirdim ama coklu acma yamasını da ındırdım tek msn acıyor dıgerlerı acılınca kapatıyor yanı mesela 3 tane actık mı 1 tanesı acık kalıyo 2 si msn tarafından kapanıyo normal mi sizce | |
|
| | #135 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger çok teşekkürler ya.Çok işime yaradı.2 gündür araştırdım yok yok en sonunda çoklu msn açabiliyorum.Çok teşekkürler......... | |
|
| | #136 (mesaj-linki) | |
arkadaşlar yamadan sonra msn 3-4 saniyede bir kapanıyor ne yapmam lazım msn live 8.1 tr kurulu bende
| |
|
| | #137 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız Bunu deneyin... Sorun devam ederse Buradan Live Messenger'ı guncelleyin.. | |||||
|
| | #138 (mesaj-linki) | |
ya özür dileyerek bi yardım istiycem de ben bu en baştaki ilk msjdan yukledim bişeyler yaptım ve artık msnimm yok!! ![]() açılmıyo basıyorum bişeyler diyo kaldırllmıyoda yenıden yukliyim bana yardımcı olabilcek birileri varmı..![]() | |
|
| | #139 (mesaj-linki) | |
slm ben kaan lütfen~bana dikkat edin!!! k@@n vs zeynep | |
|
| | #140 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum Açma - Çoklu Oturum Açma Yaması - Windows Live Messenger | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |