| | #11 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
Arkadaşlar bu yama iyi guzle de msn 8.0 yüklü ve çalışıyor iken nasıl msn 7.5 kuracaz çünkü yükleme sırasında daha önceki sürümü kaldırın diyor ve YÜKLEMİYOR ???
| |
|
| | #12 (mesaj-linki) | |||||
kolay gelsin. | |||||
|
| | #13 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması WLM Universal Patcher sürümü v0.9 olarak güncellenmiştir. (Windows Live Messenger Final uyumlu) İlk mesajdan indirebilirsiniz.
| |
|
| | #14 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #15 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması A-Patch'ıda denedim bunuda olmuyo herşey tamam ama reklamlar kalkmıyo neden olabilir? Teşekkürler... | |
|
| | #16 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
| | #17 (mesaj-linki) | |
ben beta yamasını yükledim ve gayet güzel çalıştı bir sorun yaşamadım fakat bilgisayarımda olan bir arızadan dolayı sistemi geri yüklemek zorunda kaldım şimdi aynı işlemleri yapıyorumama yükleyemiyorum banabiri yardım etsin | |
|
| | #18 (mesaj-linki) | |||||
İlk mesajda sağında ZIP dosyası sembolü olan bir bağlantı var, ona tıklayarak Windows Live Messenger (Messenger 8.0) uyumlu çoklu oturum açma yamasını indirebilirsiniz. Mesajımın sonunda 7.5 uyumlu çoklu oturum açma yamasının konu bağlantısı vermemin nedeni yine ilk mesajda yazıyor... Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | |||||
|
| | #19 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Aynı Anda 7.5 ve Live Messenger 8 Açmak için??
| |||||
|
| | #20 (mesaj-linki) | |||||
"Fake" iLe Tabir Ettiğiniz Nedir ? Eğer Bir Keylogger - Trojen - yada herhangi bir Spy olarak düşünüyorsanız Kessinlikle Böyle birşey Bulunmamaktadır.. | |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| hotmail kurma, windows aç, çoklu hotmail, çoklu hotmail açma, çoklu msn kurma, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |