Geri Dön   MsXLabs Hi-Tech Forum > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Cevap Yeni Konu Aç

Konu Araçları
Eski 05-05-2006   #6 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum Açma Çoklu Oturum Açma
Alıntı:
AsKaLaN adlı kullanıcıdan alıntı
kardeş bende betanın son sürümü var ona uymuyor şole diyor
Yama Başarı ile uygulandı fakat aşagıdaki hatalar oluştu diyor
Yama uygulanmadı 'çoklu oturum açma'(patterns not found) bole diyor kardeş ya yardım ederseniz sevinirim yinede saolun emege saygı
Modifiye edilmemiş Windows Live Messenger'a uygulamanız gerekiyor yamayı. Alternatif olarak A-Patch Windows Live Messenger yamasını da kullanabilirsiniz.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 06-05-2006   #7 (mesaj-linki)
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
Alıntı:
**Discordia** adlı kullanıcıdan alıntı
ya gerçekten süper bi site olmuş hepinize teşşk ederim ben çoklu oturumu açmaya çalışıorum ama benim msn kapalıyken bile yamayı kurmadan önce msni kapatın dio ama zaten ben onu msn kapalıyken çalıştırmaya çalışıorum zaten naapcam ben yaa. önceden oluoduu ama hotmail ekibinden gelen msn kapasitesini yükseltin die bişe geldi onu yükledikten soora hiçbi yamayı kabul etmio şimdide windows live messenger ı yükledim ama hala yapamıoruum ne yapmam gerekio beniiimmm
Bu mesaj Messenger'ı tam olarak kapatmaktan neyi kastettiğimizi anlamanıza yardımcı olacaktır:
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5
Eski 17-05-2006   #8 (mesaj-linki)
clubber
Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
slm ben çoklu msn programıyla plus indirdim ama bende parola istiyo oraya ne yazmam gerekiyo paraola ne?
Eski 21-05-2006   #9 (mesaj-linki)
Alıntı:
gamzennur adlı kullanıcıdan alıntı
merhaba çoklu msn yi açtım kapadıgımda tekli açılıyor anlamadım kurarken şifre istiyor denedigim şifreleri kabul etmiyor ne yapayım
Değerli üyemiz:
Sorununuz hakkında daha detaylı bilgi verirseniz, sorun kaynağı için size yardımcı olabilelim.

İşletim sistemi, versiyonlar ve kurma aşalarında izlediğiniz yol....
Eski 01-06-2006   #10 (mesaj-linki)
Alıntı:
merall adlı kullanıcıdan alıntı
ya cok enteresan birsey var burda, simdi live diyosunuz ama koydunuz dosyada 7 ve 7.5 diye geciyor, ya biz live messenger 8.0 icin coklu oturum acma yama istiyoruz daha öncede cok kez yukarda belirtilmis zaten
Siz indirmek için yanlış bağlantıya tıkladınız sanırım. Konu adı Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması, ilk mesajın sonunda verdiğim konu bağlantısı ile takıldığınız bir yer olursa o konuda önceden tartışılan mesajları incelemeniz içindi. O bağlantının hemen altında da ZIP eki var, ona tıklayıp indireceksiniz yamayı.
Slim Cream
Cevap Yeni Konu Aç
En fazla yapılan 15 arama
Bu Sayfa İçin Yapılan Aramalar
coklu hotmail coklu msn kurma hotmail msn kurma hotmail çoklu msn kurma msn kurmak windows live messenger kurma windows live messenger msn kurma yamayı kurmadan önce msn yi kapat yamayı kurmadan önce windows live messengeri kapat çoklu hotmail çoklu hotmail açma çoklu msn kurma çoklu oturum kurma oklu oturum ama - windows live messenger
Konu Araçları

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 284 4 Hafta Önce 20:13
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 05:35
Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.14039302 saniyede (65.85% PHP - 34.15% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun ~ MaviKaranlik.com Have Fun @ MsXLabs! Designed by LC aka NeutralizeR