Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 26-09-2008   #451 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı
Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

a35_5 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
wındows live messengerım vardı 8.1 ve 8.5 live messınger ıcın multi coklu oturum acmayı ındırdım ama sımdı bırakın coklu oturum acmayı bır tanesını bıle acınca 2-3 snde bır tekrar kapanıp acılıyor. o kadar bıktırdı kı msnı komple sılmeyı dusundum. artık coklu oturum acmaktan da vaz gectım bır tanesını acsam yeter. cok kısa surede cevap yazarsanız sevınırım cünkü bılgısayar da benım degıl. hepsını sıl sunu yukle dersenız de olur. sımdıden cok tesekkur edıyorum.

( otomatık ac komutu olan hıc maıl adresım yok aynı anda acmaya calısıldıgından aksamıyor)
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

Bu işlemi yaptıktan sonra yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği aktif olacak şekilde uygulayın.
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 28-09-2008   #452 (mesaj-linki)

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Başlat > Ayarlar > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

Bu işlemi yaptıktan sonra yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği aktif olacak şekilde uygulayın.
Aynı sorun bendede oluyor. Msn 8.1.0178.00 versiyonunu kullanıyorum. XP Sp3 yüklü. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi denetim masasından win.live messenger sağ tıklayıp Destek bilgisi, onar seçtim. WLMuniversal exe çalıştırıp "çoklu msn izin ver" dedikten sonra 2 adet msn açtım 5,6 sn aralıkla biri kapanıp tekrar baglanmaya çalışıyor, baglanınca biri kopuyor biri baglanıyor.
Neden böyle yapıyor. Teşekkürler
Eski 28-09-2008   #453 (mesaj-linki)

Çoklu msn yi açmazsam sorun olmuyor. Ne zaman çoklu msn ye izin versem bu sorun ortaya çıkıyor.
Eski 29-09-2008   #454 (mesaj-linki)
rmzn.cn

Tşkrler.
Eski 30-09-2008   #455 (mesaj-linki)
zorbey27

HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN PAYLAŞIM İÇİN SAOL KARDEŞ BU ARADA
Eski 04-10-2008   #456 (mesaj-linki)
nymphetamine

bu programı nasıl kaldırabilirim
Eski 20-11-2008   #457 (mesaj-linki)

emeğinesağlık üstad
Eski 23-11-2008   #458 (mesaj-linki)
duygu1982 - avatarı

programı yükledim fakat maillerimi açamıyorum nedenn
Eski 23-11-2008   #459 (mesaj-linki)
NeutralizeR - avatarı

nymphetamine adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
bu programı nasıl kaldırabilirim
Başlat > Denetim Masası > Ayarlar > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > Destek bilgisi için burayı tıklatın. > Onar

duygu1982 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
programı yükledim fakat maillerimi açamıyorum nedenn
Sorunun bu yamadan kaynaklandığından emin misiniz? Yukarıdaki onarma işlemini siz de deneyin ve çoklu oturum açma özelliği için bu yamayı yeniden kullanmak isterseniz sadece "Çoklu Oturum Açma" özelliğini seçin ve yamayı o şekilde uygulayın. Ayrıca WLM sürümünüze uygun yama sürümünü edindiğinizden emin olun.
Eski 02-12-2008   #460 (mesaj-linki)

tessekkurler
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, Çoklu, live, messenger, oturum, windows
messenger 8 5 coklu oturum acma,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 3 Gün Önce 20:39
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) KANIDELi Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 171 1 Hafta Önce 23:53
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 3 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19