| | #461 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Ben de yeni ekledim ...... Teşekkürler...... | |
|
| | #462 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger
Paylasımınız icin cok tesekkur ederim, biraz ugrastırdı beni ama kendi dusuncesizligimdenmis, tek yapmamız gereken program nasıl calısıyor diye pc de nereye yuklendi diye aranmaktansa (genelde bir sey yukledigimizde calıstırmak icin o program ayrı yere yukleniyor diye dusundugumden olacak ki) iki kez ya da istediginiz kadar msn e tıklamamız gerekiyormus neyse ki fazla zamanımı almadı bazı arkadaslar hata cıkıyor demis bende de cıktı ama bir kac kez uygula tusuna bastıgımızda hata veriyor yoksa program catır catır calısıyor emeginize saglık ![]() Ne Varsa Sende Var MsXLabs | |
|
| | #463 (mesaj-linki) | |
AFERIN ![]() | |
|
| | #464 (mesaj-linki) | |
ßende bunu arıyordum sağol | |
|
| | #465 (mesaj-linki) | |
süpersiniz | |
|
| | #466 (mesaj-linki) | |
| wlsetup-web
Çoklu Açma yaması bulamıyorum yardım edecek birisi varmı..
| |
|
| | #467 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: wlsetup-web
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | |||||
|
| | #468 (mesaj-linki) | |
teşekkürler.
| |
|
| | #469 (mesaj-linki) | |
SLM NBR SİNİZ YA MSN NERDEN AÇILIYO Son Düzenleyen ÖMÜR; 27-01-2009 @ 16:55. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #470 (mesaj-linki) | |
yaaaaaaa burda dowloadd nerde bulamadım ben | |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, Çoklu, live, messenger, oturum, windows |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 4 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |