| | #481 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger
tesekkurler emege saglık
| |
|
| | #482 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live MessengerBENDE VAR BU aslında sanmayın yeni msn gibi bu çoklu oturum açma çok güzel bişe ama bir eksikliği var yeni deil msn eski msn açar çoklu oturum aç dersen ama gene süper bişe hem eski msn merakımıda son buldum herkeze tavsiye..... ![]() | |
|
| | #483 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #484 (mesaj-linki) | |
çok tesekkürler arkadaşlar. katkı ve bilgileriniz harika. çok mersi. | |
|
| | #485 (mesaj-linki) | |
Teşekkürler bu programla çoklu oturum açabildim.
| |
|
| | #486 (mesaj-linki) | |
YA ben bu çoklu oturum açcıcam ** a çoklu oturum pırogramı yükledim k urarken dedi son sürüm msn ne pırogramınız yüklenende bi düşük pırogrammış yüklemedi nasıl yapabilirim bunu çoklu msn ne pırogramını yardımcı olursanız sevinirim Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. Son Düzenleyen yeosol; 30-04-2009 @ 02:06. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
| | #487 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live MessengerWLM 8.5 için A-Patch Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Messenger 8.1 sürümüne kadar uyumlu A-Patch Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger)
| |||||
|
| | #488 (mesaj-linki) | |
Arkadaşlar ben yamayı yükledim.Uygulamayı da başarıyla yaptı.Ama ne kadar messenger'a bassamda sadece 1 tane açılıyor.Lütfen bana yardım edinn... | |
|
| | #489 (mesaj-linki) | |
windows 7de çalışıyormu deniyen varmı?
| |
|
| | #490 (mesaj-linki) | |
ben yükledim herşey tamam ama ben 1. msn 'mi açıyorum 2. msn yide açıyorum. 5 dk geçiyo 2 side kapanıyor.yardımcı olabilirmisiniz
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, Çoklu, live, messenger, oturum, windows |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 3 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 3 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |