| | #511 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger
messenger son sürüm çoklu oturum açmak istiyorum nasıl acabilirim | |
|
| | #512 (mesaj-linki) | |||||
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live | |||||
|
| | #513 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
iyide bu alıntı eski tarih acaba şimdi uygulasak denileni bişi olurm u? | |
|
| | #514 (mesaj-linki) | |
yenımı bu dosya
| |
|
| | #515 (mesaj-linki) | |
8.1 versiyonu yükledim ve güncelleme isteğini kapatmak için verilen 2 dosyayı değiştirdim fakat bu kezde çoklu msn açmaya başladı çoklu msnyi nasıl kapatabilirim.
| |
|
| | #516 (mesaj-linki) | |
Acayip işime yaradı saol.
| |
|
| | #517 (mesaj-linki) | |
zlm nbr | |
|
| | #518 (mesaj-linki) | |
yha arkadaşlar ben hiç ykleyemedim ne yapıcam biri anlatsın yha nerden yklicem olmuyoo yha deLiricem kaç gndür msn ye giremiyorum yha anlatın msn yi nasıl yklicem Lütfen
| |
|
| | #519 (mesaj-linki) | |
çoklu yama için teşk ederizz
| |
|
| | #520 (mesaj-linki) | |
| MSN SON SÜRÜMDE İKİNCİ OTURUM AÇMA SORUNU
MERHABALAR BENİM SORUNUM ŞU; MSN SON SÜRÜMÜYLE PLUS YÜKLEDİM İLK OTURUM GAYET NORMAL AÇILIYOR, İKİNCİ OTURUMU AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA OLMUYOR SORUN GİDERİCİYLE DENEDİM YİNE AÇILMIYOR, TÜM AYARLARI İNCELEDİM HERŞEY NORMAL FAKAT NEDEN AÇILMIYOR ANLAYAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM,KAFAYI YİCEM | |
|
![]() |
| Etiketler |
| Yok |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 19 Saat Önce 20:39 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 171 | 1 Hafta Önce 23:53 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |