| | #1 (mesaj-linki) |
| Bu Çoklu Oturum Açma Yaması; Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 sürümleri ile uyumludur. Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus101.exe - WLM Universal Patcher) ![]() Alternatifler: A-Patch Mess Patch Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger Eski MSN Messenger 7.0 için: MSN Messenger 7.0 Çoklu Oturum Açma Yaması A-Patch MSN Messenger Etiketler: çoklu oturum, wlm çoklu oturum, msn çoklu oturum, çoklu oturum açma | |
| |
| | #2 (mesaj-linki) | |
Çoklu Oturum AçmaAlıntı:
| ||
| |
| | #3 (mesaj-linki) |
Çoklu Oturum Açma
ya ben bu msn 8.0 beta yı yükledim ama çoklu açma yaması çalışmıyo WLM_UNİVERSAL_PATCHER_06b.exe bileşenin konumu bulunamıyorr diyo bana yardım edin ne yapabilirim | |
| |
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Alıntı:
dostum forumu incelersen msn ile ilgili bircok programin ve yamalarin mevcut oldugunu görürsen | ||
| |
| | #5 (mesaj-linki) |
Çoklu Oturum Açma
Yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.8 beta olarak güncellenmiştir. Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches ile uyumludur.
| |
| |
![]() |
| Konu Araçları | |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 277 | 1 Hafta Önce 20:38 |
| Windows Live Messenger 8.5 Beta | NeutralizeR | Arşive Kaldırılan Konular | 257 | 06-09-2007 02:13 |
| (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri | Blue Blood | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 2 | 11-11-2006 22:59 |
| Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular | RasqutiN | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 3 | 03-08-2006 19:40 |
| Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) | NeutralizeR | MSN Teknik Destek/Bilgiler | 118 | 20-06-2006 12:30 |
| |||||
| vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2007, Crawlability, Inc. Bazı Bölümler: Çoklu Oturum Açma - Göz Kırpmaları - Messenger İfadeleri - Görüntü Resimleri - MSN Eklentileri Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler. Forum veya site tasarımımızın kısmen ya da tamamen kopyalanması durumunda yasal yaptırım uygulanacaktır. Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız. If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately. | |||||