| | #1 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live MessengerBu Çoklu Oturum Açma Yaması; Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5, 9.0 sürümleri ile uyumludur. Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus.exe - WLM Universal Patcher) ![]() Alternatifler: WLM 2009 İçin Yamasız Çoklu Oturum Açma Yöntemi Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Eski MSN Messenger 7.0 için: MSN Messenger 7.0 Çoklu Oturum Açma Yaması A-Patch MSN Messenger Son Düzenleyen NeutralizeR; 16-06-2009 @ 13:52. Sebep: WLM 2009 uyumlu sürüme güncellendi | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |||||
| Çoklu Oturum Açma
Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 11:50. | |||||
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum Açma
ya ben bu msn 8.0 beta yı yükledim ama çoklu açma yaması çalışmıyo WLM_UNİVERSAL_PATCHER_06b.exe bileşenin konumu bulunamıyorr diyo bana yardım edin ne yapabilirim Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 11:51. | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |||||
| Çoklu Oturum Açma
dostum forumu incelersen msn ile ilgili bircok programin ve yamalarin mevcut oldugunu görürsen Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 11:51. | |||||
|
| | #5 (mesaj-linki) | |
| Çoklu Oturum Açma
Yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.8 beta olarak güncellenmiştir. Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches ile uyumludur.
Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 11:52. | |
|
| | #6 (mesaj-linki) | |||||
| Çoklu Oturum Açma
Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 11:53. | |||||
|
| | #7 (mesaj-linki) | |||||
| Cvp: Windows Live Messenger Çoklu Oturum Açma Yaması
http://www.msxlabs.org/forum/4665-mesaj2.html | |||||
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
slm ben çoklu msn programıyla plus indirdim ama bende parola istiyo oraya ne yazmam gerekiyo paraola ne?
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |||||
Sorununuz hakkında daha detaylı bilgi verirseniz, sorun kaynağı için size yardımcı olabilelim. İşletim sistemi, versiyonlar ve kurma aşalarında izlediğiniz yol.... | |||||
|
| | #10 (mesaj-linki) | |||||
| |||||
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| live messenger çoklu oturum, windows live messenger aç, windows live messenger çoklu oturum açma, çoklu messenger, çoklu oturum açma, |
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 6 Gün Önce 11:04 |
| Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) | KANIDELi | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 170 | 2 Hafta Önce 23:03 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 12 | 31-08-2009 00:55 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |