Üye Ol
Geri Dön   MsXLabs > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Sponsor Bağlantılar
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 21-03-2006   #1 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger

Bu Çoklu Oturum Açma Yaması; Windows Live Messenger 8.0, 8.1, 8.5 sürümleri ile uyumludur.

Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama
(Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. (WLMUniversalPatcherPlusPlus101.exe - WLM Universal Patcher)

Eklenmiş Dosyalar | Download, indir, yükle
Dosya Türü: zip WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip (68.1 KB, 35359 gösterim)

Son Düzenleyen NeutralizeR; 06-11-2007 @ 20:20.
Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et  
Eski 02-04-2006   #2 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum Açma

Alıntı:
yavuz112 adlı kullanıcıdan alıntı
selam, ya ben bu programi nasil indirecegimi bilmiyorum. ( coklu msn acma yamasi.)
İlk mesajda "Eklenmiş dosyalar" tablosu içinde indirme bağlantısı mevcuttur.

Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 10:50.
Eski 15-04-2006   #3 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum Açma

ya ben bu msn 8.0 beta yı yükledim ama çoklu açma yaması çalışmıyo
WLM_UNİVERSAL_PATCHER_06b.exe bileşenin konumu bulunamıyorr diyo
bana yardım edin ne yapabilirim

Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 10:51.
Eski 03-05-2006   #4 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum Açma

Alıntı:
baha adlı kullanıcıdan alıntı
aynı anda msn 7.5 ve msn 8 açmak için bir yama varmı neler yapmamız gerekiyor
tşkler.

dostum forumu incelersen msn ile ilgili bircok programin ve yamalarin mevcut oldugunu görürsen

Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 10:51.
Eski 05-05-2006   #5 (mesaj-linki)
Çoklu Oturum Açma

Yama sürümü WLM Universal Patcher++ v0.8 beta olarak güncellenmiştir. Windows Live Messenger 8.0.0689.00_Branches ile uyumludur.

Son Düzenleyen Morrigan; 07-10-2006 @ 10:52.
Cevap Yeni Konu Aç
En popüler 10 etiket
Bu Sayfanın Etiketleri
coklu oturum, coklu oturum acma, live messenger çoklu oturum, oturum aç, windows live messenger aç, windows live messenger çoklu oturum, windows live messenger çoklu oturum açma, çoklu oturum, çoklu oturum aç, çoklu oturum açma,
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) NeutralizeR Cep Telefonları (Mobil Dünya) 297 5 Gün Önce 13:25
Windows Live Messenger 8.5 Beta NeutralizeR Arşive Kaldırılan Konular 257 06-09-2007 02:13
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Blue Blood MSN Teknik Destek/Bilgiler 2 11-11-2006 22:59
Windows Live Messenger - Live Messenger - Yardım - Sıkça Sorulan Sorular RasqutiN MSN Teknik Destek/Bilgiler 3 03-08-2006 19:40
Windows Live Messenger (Türkçe - Public Beta) NeutralizeR MSN Teknik Destek/Bilgiler 118 20-06-2006 12:30
Saat Dilimi: GMT +3 - Saat: 10:27Bir site yetkilisine ulaşınBize Ulaşın - Contact Us
vBulletin®, Copyright ©2000 - 2008, Jelsoft Enterprises Ltd. ~ SEO by vBSEO ©2008, Crawlability, Inc.

Başka adreslerde içeriğimizi paylaştığınızda lütfen kaynak belirtmeyi unutmayınız, duyarlılığınız için teşekkürler.
Sayfalarımızda bulunan içeriklerin telif haklarıyla ilgili bir şikayetiniz / sorunuz varsa bize ulaşmak için tıklayınız.
If you OWN the copyrights to any content we publish or offer for download & you want them to be REMOVED from our web site, please contact us with some proof of ownership of copyright and they will be removed immediately.
Creative Commons License
MsXLabs Directory
Sayfa 0.12364411 saniyede (60.24% PHP - 39.76% MySQL) 9 sorgu ile oluşturuldu
Top Have Fun @ MsXLabs! Designed by NeutralizeR