Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Üye Ol (Üye olduğunuzda tüm reklamlar gizlenecektir) Soru/Cevap
Geri Dön   MsXLabs MK > :: LEGEND Forumları :: > MSN Messenger Türkiye Forumları > Çoklu Oturum Açma ve Yamalar
Facebook Hesabınızla Bağlanın (Connect with Facebook)
Cevap Yeni Konu Aç
Eski 02-05-2008   #131 (mesaj-linki)
faik55
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

Bu coklu msn nin daha pratik indirme yolu yokmu.benim gibi bazilari da amator ola bilir.tesekkurler.

Msn 7.5 kullaniyorum.coklu msn yi indirmeye calisiyorum fakat onu yap bunu yap diyor.bu isn daha kolay yolu yokmu.yadim ederseniz sevinirim.

Son Düzenleyen faik55; 02-05-2008 @ 16:40. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi
  Bu Mesajı Yetkililere Rapor Et Bu mesaja hızlı cevap gönder
Eski 03-05-2008   #132 (mesaj-linki)
ermanhrz - avatarı
Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger

teşekkürlerrr
Eski 03-05-2008   #133 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

faik55 adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
Bu coklu msn nin daha pratik indirme yolu yokmu.benim gibi bazilari da amator ola bilir.tesekkurler.

Msn 7.5 kullaniyorum.coklu msn yi indirmeye calisiyorum fakat onu yap bunu yap diyor.bu isn daha kolay yolu yokmu.yadim ederseniz sevinirim.

Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (MSN Messenger 6.2 - 7.0 - 7.5)

MSN Messenger 7.0 ve 7.5 için Çoklu Oturum Açma Yaması
Eski 24-05-2008   #134 (mesaj-linki)
angel_sm - avatarı

teşekur ederim
Eski 29-05-2008   #135 (mesaj-linki)
guLtanesi

OFF YAA ömrüm çoklu msn aamakla geçcek benim bişe anladıysam arap olim
Eski 30-05-2008   #136 (mesaj-linki)

selam teşekkürler
Eski 31-05-2008   #137 (mesaj-linki)
torchbearer - avatarı

guLtanesi adlı kullanıcıdan alıntı Mesajı Görüntüle
OFF YAA ömrüm çoklu msn aamakla geçcek benim bişe anladıysam arap olim

WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip

Yamayı uygulayabilmeniz için messengerdan çıkış yapmanız gerekir (messenger simgesini saatin yanından da kaldırın).
Eski 06-06-2008   #138 (mesaj-linki)

kanki çok güzel olmuş
Eski 11-07-2008   #139 (mesaj-linki)
inekkıran - avatarı

sürümler karışıyor yamalarda hata oluyor ama sonunda oldu çok sağol.
Eski 13-07-2008   #140 (mesaj-linki)

tesekkürler emeye ellere saglik
Cevap Yeni Konu Aç

Etiketler
açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows
msn 14 0 coklu oturum, msn 14 coklu oturum,
Hızlı Cevap
Resim Doğrulama
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? Ziyaretçi Soru-Cevap 13 1 Gün Önce 20:39
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 521 4 Gün Önce 11:08
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) NeutralizeR Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 181 2 Hafta Önce 11:04
MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? Ziyaretçi Soru-Cevap 7 23-09-2009 18:52
Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 Morrigan Çoklu Oturum Açma ve Yamalar 8 19-06-2006 21:19