| | #141 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger msn 7.5 ve msn live messenger 8.1 kullanıyorum. çoklu oturum açma işlemini yaparken önce msn 7.5 i kurdum ve bununla birlikte msn plus çalıştırabiliyorum. Fakat msn 8.1, msn plus live i tanımıyor.lütfen yardım | |
|
| | #142 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger | |
|
| | #143 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
ellerinize sağlık harika bir sey bu proğram
| |
|
| | #144 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger
çoklu msn yüklemek istiyorum ama nasıl yüklücem programı bıldum sayfadan ama indiremiyorum yardımcı olun lütfen
| |
|
| | #145 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger TesekkurLer oLdu .. | |
|
| | #146 (mesaj-linki) | |
SAYIN OLO
| |
|
| | #147 (mesaj-linki) | |
teşekkürler
| |
|
| | #148 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger | |
|
| | #149 (mesaj-linki) | |||||
![]() Windows Live Messenger için çoklu oturum açmaya ve reklamları kaldırmaya olanak tanıyan yama (Bu yamayı yalnızca Çoklu Oturum Açma özelliğini aktif etmek için kullanmanızı tavsiye ederiz; Mess Patch, A-Patch ya da diğer popüler eklentiler reklamların gizlenmesi konusunda daha fazla özellik sunmaktadırlar). Özellikleri ve kullanımı MSN Messenger sürümü ile aynı. Uygulaması çok basit. Yamayı indirin, zip dosyasından çıkarın, Windows Live Messenger'ı tamamen kapatın (Saatin yanındaki sembolüne sağ tıklayın ardından "Çıkış"), yamayı çalıştırın, çoklu oturum açmaya izin verin, reklamları gizleyin ve "Uygula" tuşuna tıklayın. Değişiklikleri geri almak için Windows Live Messenger'ı kapatın, yamayı çalıştırın, "Geri Al" tuşuna tıklayın. WLMUniversalPatcherPlusPlus101.zip (68.1 KB ) | |||||
|
| | #150 (mesaj-linki) | |
coklu oturumu nasıl yüklüycem
| |
|
![]() |
| Etiketler |
| açma, anda, aynı, Çoklu, live, messenger, msn, oturum, windows |
Çoklu MSN - Çoklu Oturum Açma (Aynı Anda Windows Live Messenger ve MSN Messenger) Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Çoklu oturum açma sorunu nasıl çözülür? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 13 | 1 Gün Önce 20:39 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - Windows Live Messenger | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 521 | 4 Gün Önce 11:08 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - A-Patch (Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 181 | 2 Hafta Önce 11:04 |
| MSN'de çoklu oturum açma yaması nasıl silinir? | Ziyaretçi | Soru-Cevap | 7 | 23-09-2009 18:52 |
| Çoklu Oturum - Çoklu Oturum Açma - MSN Messenger 7.0 ve 7.5 | Morrigan | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 8 | 19-06-2006 21:19 |