| | #1 (mesaj-linki) | |
| Windows Live Messenger 9.0 İçin A-PatchWindows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206 ve 14.0.8089.726) uyumlu A-Patch Lite ektedir. (A-Patch143b3_WLM9.exe) Şimdilik yalnızca aşağıdaki 11 özellik sunuluyor: ![]() Not: "Disable Photo Sharing" seçeneğini işaretleyerek resimleri gönderirken eski WLM sürümlerindeki gibi dosya transferi şeklinde fotoğraf gönderme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Standart A-Patch sürümü çıktığında bu konuya eklenecektir. Resimli anlatım için önceki A-Patch sürümünün konusuna buradan bakabilirsiniz. Son Düzenleyen NeutralizeR; 20-08-2009 @ 23:54. Sebep: Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) uyumlu A-Patch Lite | |
|
| | #2 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Teşekkürler NeutralizeR Eğer A-Patch olmasaydı ben 8.5 FİNAL sürümüne dönecektim işte bu çok güzel oldu ...Ama bir sorun çıkıyor işlem sonunda ve olmuyor yama işlemi... | |
|
| | #3 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Kankam MSN'yi Kapatın Öyle Deneyin, Saat'in Yanındaki MSN İcon'u Çıkış Yapın | |
|
| | #4 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch
bu patch de kendi resmimizi ve titreşim olan konsolu ve sülücükleri göstermiyor. bu konuda ne yapabilirim. iyi çalışmalar... | |
|
| | #5 (mesaj-linki) | |||||
Bu konudaki resimlerde gösterilen seçenekleri işaretleyip yamayı uygulayın: Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | |||||
|
| | #6 (mesaj-linki) | |
tesekkürler arkadaslar benim de bir sorum olacaktı cokluoturum acmak için bu yamayı kullanabiliyormuyuz ben yükledim sorunsuzca fakat coklu oturum acamıyorum
| |
|
| | #7 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch | |
|
| | #8 (mesaj-linki) | |
Çok teşekkürler. Bakalım deneyelim.
| |
|
| | #9 (mesaj-linki) | |
| Cvp: Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch arkdaşlar ben kuruyorum ama bir türlü çoklu oturum yapamıyorum . bu yamam beta 9.0 için geçerli değil mi? | |
|
| | #10 (mesaj-linki) | |
Hmmm Selam Arkadaslar Bana Gercek Windows Live Messenger 9.0 Gerekio Ben Google, Den Bulamadım Bana Yardımcı Olursanız Sevenirim Son Düzenleyen emir_1391; 11-12-2007 @ 15:25. Sebep: Mesajlar Otomatik Olarak Birleştirildi | |
|
![]() |
| En popüler 5 etiket
Bu Konunun Etiketleri
|
| a patch, a patch143b1_wlm9, windows live messenger 9 0 çoklu, windows live messenger 9 çoklu, windows live messenger 90 çoklu, |
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Konusuna Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| Cep İçin Windows Live Messenger - Cepte MSN (WLM Mobile) | NeutralizeR | Cep Telefonları (Mobil Dünya) | 352 | 6 Gün Önce 19:05 |
| Mess Patch (MSN Messenger 7.x + Windows Live Messenger) | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 110 | 3 Hafta Önce 17:35 |
| Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 175 | 27-09-2009 13:32 |
| Perso Skin Windows Live Messenger 8.1.0178 - Windows Live Messenger Skins | Morrigan | MSN Messenger Arayüzleri | 10 | 28-05-2009 14:25 |
| Windows Live Messenger 8.5 için Mess Patch | NeutralizeR | Çoklu Oturum Açma ve Yamalar | 71 | 12-02-2009 17:03 |